02 Nisan 2014, Çarşamba 14:03:50

ATLASJET LONDRA'YA MAYIS'TA BAŞLIYOR

Yolcusunu en çok seven havayolu Atlasjet, İstanbul bilet satış acenteleriyle bir araya gelerek 2014 hedeflerini ve gelişim planlarını anlattı; Mayıs ayında İstanbul’dan Londra uçuşlarına başlayacağını müjdeledi.
  • LUTON DA KUS UCMAZ KERVAN GECMEZ DIYEN VATANDAS, HER HALDE LUTON HAVALIMANI HAKKINDA HIC BIR BILGISI YOK. EASYJET BOSUNAMI ORASINI MERKEZ YAPMIS? ILERI ZAMANLARDA ISABETLI KARAR OLDUGU ISPATLANACAKTIR. Saygılar.
  • Fiyat Kalite olarak musteri odakli Olan turkiye deki tek firma umarim yakinda Sefer noktalarini artirarak baska firmalardan bilet alma nedenimizi sona erdirirler
  • Luton'u tercih etme sebepleri komik olmus. Luton Londra"daki 4 havalimanindan en dandigi.Kus ucmaz ,kervan gecmez. Londra'nin gettosu. Keske Heatrow'u tercih etseymissiniz :)) Ya kardes suna Luton'dan baska yere curumum yetmez desene.Guldurmeyin adami ya :)) Neyse hayirli olsun yinede.Heatrow'daki slotlar milyon sterlinlik.Gatwick ve Stansted'de slotlar iyice degerlendi. Bizimkiler Istanbul Ataturk'u dunya aktarma merkezi yaptik diye bizi yerken kapasitesi tikandi.Elin oglu bu arada Londra'yi dunyanin en buyuk aktarma merkezi yapti bile :)
  • Cabin crew slides armed and cross check.. Ucuyoruzzz AtlassJetle.. Kazasiz belasiz Atlasim..
  • Yeni hattinda hayirli ucuslar diliyorum.
  • Haydi Atlasjet Zonguldak uçuşlarına bekleriz. Çünkü bir germania var o da fırsat biliyor. İç hatlar nerede. Zonguldak öksüz kaldı.
  • hayatı tesbih yapmışız senle beraber yürüyoruz:D
  • universite yillari ingilterede gecmis biri olarak hep atlasi tercih etmistim ve ucaklar hep yaridan azdi cunku londra hattini besleyecek seferleri yok bu bir. Ikincisi ha stansted ha luton. Atlas burda cambridge, mildenhall, new market'a falan odaklansin. Yoksa londra dan zor. Zaten thy, ba uygun fiyatlar sunuyor. Cunku Heathrow merkez 2.40gbp off peak stansted merkez 25 Gbp national expressle 10gbp ama 1.5 saat.
  • BAŞARILAR ATLASJET....YALAN FİYATLARLA YOLCULARI KANDIRMADAN DOĞRU İŞLER YAPIYORSUNUZ...
  • Atlasjet Düsseldorf-Zonguldak uçak seferi koysa çok iyi olur yarın Germania hava yolları Dusseldorf - Zonguldak - Düsseldorf uçuşları yarın başlıyor tek hava yolu olduğu için bu hatlara bilet çok pahalı Atlasjet kesinlikle sefer düzenlemeli hem müşteri memnun kalır hem de Atlasjet memnun olur hayırlısıyla inşallah en yakın zamanda olur.

Yolcusunu en çok seven havayolu Atlasjet, bugün Dedeman Hotel’de düzenlediği brunch’ta bilet satış acenteleri ve iş ortakları ile biraraya gelerek sektördeki başarısını kutladı. Atlasjet üst yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen ve geniş katılımın yaşandığı toplantıda,  Atlasjet’in Türkiye ve yurt dışındaki planlamaları ve yeni hedefleri anlatılırken, büyüme hedeflerine dikkat çekildi. Sunumun ardından düzenlenen çekilişte şanslı misafirler Atlasjet’ten Londra ve yurt içi uçuş noktalarına hediye uçak bileti kazandı.

2 Mayıs’tan itibaren yurt dışındaki uçuş noktalarına Londra’nın da ekleneceğini müjdeleyen Atlasjet yetkilileri, uçuşların öncelikli olarak haftada dört gün, Haziran ayından itibaren ise haftanın her günü gerçekleşeceğini belirtti.

Atlasjet’in havacılık sektörüne girdiği günden bu yana konforlu uçuşları ile yolcuların tercihi haline geldiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, bu başarıda bütün iş ortaklarının payının bulunduğuna değinerek, çizdikleri başarılı grafiğin uçuş ağlarına katılan yeni hatlarla devam edeceğini söyledi. Ersoy, “Bildiğiniz gibi biz Türkiye’de EkonomiPlus hizmetini sunan tek havayoluyuz. Bizim fiyat politikamız “her şey dahil fiyat”, yani yolcular biletini satın alırken, hangi hizmetleri alacaklarını biliyorlar, seyahatlerinde kötü süprizlerle karşılaşmıyorlar. Başka havayolundan ucuz zannedip bilet alan bazı yolcular, hem dar koltuklarda rahatsız bir uçuş yapıyor hem de seyahatleri süresince karşılarına çıkan ek ücretlerle, yolculukları pahalıya çıkıyor. Biz Atlasjet olarak tüm hatlarımızda kaliteden ödün vermeden rekabetçi fiyatlar sunuyoruz. Londra hattında da yolcularımızı, yaklaşık 4 saat süren yolculuklarında 200 koltuklu Airbus 321-200’lerde uçuracak ve EkonomiPlus’ta 77cm koltuk aralıkları, ücretsiz enfes ikramlar, ücretsiz koltuk  seçimi, 25 kg bagaj taşıma hakkı gibi hizmetler sunarak eşsiz bir uçuş tecrübesi yaşamalarını sağlayacağız. Uçuşlarımızda sunduğumuz konforun yanı sıra verdiğimiz bu hizmetlerle yolcular, bir low cost havayolundan bile daha düşük ücret ödemiş olacak.” şeklinde konuştu.

Londra Luton Havalimanı İş Geliştirme Direktörü Simon Harley ise Atlasjet’i, Londra Luton Havalimanı’nda ağırlamak için sabırsızlandıklarını belirterek, Atlasjet’in son aylarda Luton’u tercih eden üçüncü havayolu olduğunu vurgulayarak, bunun Luton Havalimanı’nın uygun konumu ve operasyonlarındaki verimliliğinin göstergesi olduğunun altını çizdi. Harley, Atlasjet’in hizmet kalitesi ve rekabetçi fiyatları ile Londra – İstanbul uçuşlarında büyük başarı yakalayacağına inandığını belirtti.

Londra uçuşları “Uçan Şefler” ile daha lezzetli

Atlasjet, yolcularına Ekonomiplus’ın yanı sıra Business Class alternatifi de sunarak, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirme imkanı veriyor. Londra’ya Business Class seyahat edecek yolcular, tüm ayrıcalıkların yanı sıra “Uçan Şef” hizmetinden de yararlanacak. Londra uçuşlarında Business Class'a farklılaştırılmış ikram ve sunumlar uçan şefler eşliğinde yapılacak.

Atlasjet’in İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Londra Luton Havalimanı’na gerçekleşecek uçuşlarında, biletini erken alan yolcular EkonomiPlus’da her şey dahil tek yön 68 GBP’den, Business Class’ta ise 168 GBP’den  başlayan fiyatlarla uçma şansını yakalıyor. Biletler www.atlasjet.com web sitesi ve yetkili acentelerden satın alınabiliyor.

Londra şehir merkezine çabuk ve hesaplı ulaşılan havalimanı Luton

Londra Luton Havalimanı’nı, uygun konumu ve yüksek hizmet standartları nedeniyle tercih ettiklerini belirten Atlasjet yetkilileri, uçaktan çıktıktan sonra, Londra şehir merkezine çabuk ve hesaplı şekilde ulaşılan havalimanının Luton olduğununun altını çizdi.

Trenle seyahat eden yolcular, Luton Havalimanı’ndan şehir merkezine sadece 21 dakikada ve diğer havalimanlarına göre çok daha uygun bilet fiyatıyla ulaşılabiliyor. Karayolunu tercih edenler ise, havalimanını merkeze bağlayan dört şeritli bir otoban sayesinde, diğer havalimanlarına kıyasla çok daha rahat bir trafik ile, çıkış kapısının önünden kalkan otobüslere binerek yaklaşık 1 saatte şehir merkezine varabiliyor. Ayrıca Londra Luton Havalimanı’na Midlands ve İngiltere’nin kuzeyinden de otobüslerle kolayca ulaşılabiliyor.

Buna ilave olarak, havalimanı içindeki yolcu trafiğinin de çok iyi planlanmış ve düzenli olması sebebiyle, yolcular uçaktan indikten sonra ortalama 10 dakika içinde çıkışa ulaşabiliyor. Uçaktan indikten sonra, gümrük-bagaj işlemlerini tamamlayıp havalimanından çıkarak, Londra şehir merkezindeki St Pancras International’a tren ile ulaşmak 1 saatten kısa sürüyor. Bagajsız yolcular bundan da kısa sürede merkeze ulaşabiliyor. Ayrıca 45 dakika öncesine kadar check-in işlemini tamamlayan Business Class yolcular uçuşa kabul ediliyor.

ATLASJET LONDRA'YA MAYIS'TA BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

uk ~ 10 yıl önce
LUTON DA KUS UCMAZ KERVAN GECMEZ DIYEN VATANDAS, HER HALDE LUTON HAVALIMANI HAKKINDA HIC BIR BILGISI YOK. EASYJET BOSUNAMI ORASINI MERKEZ YAPMIS? ILERI ZAMANLARDA ISABETLI KARAR OLDUGU ISPATLANACAKTIR. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Fiyat Kalite olarak musteri odakli Olan turkiye deki tek firma umarim yakinda Sefer noktalarini artirarak baska firmalardan bilet alma nedenimizi sona erdirirler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Luton ~ 10 yıl önce
Luton'u tercih etme sebepleri komik olmus. Luton Londra"daki 4 havalimanindan en dandigi.Kus ucmaz ,kervan gecmez. Londra'nin gettosu. Keske Heatrow'u tercih etseymissiniz :)) Ya kardes suna Luton'dan baska yere curumum yetmez desene.Guldurmeyin adami ya :)) Neyse hayirli olsun yinede.Heatrow'daki slotlar milyon sterlinlik.Gatwick ve Stansted'de slotlar iyice degerlendi. Bizimkiler Istanbul Ataturk'u dunya aktarma merkezi yaptik diye bizi yerken kapasitesi tikandi.Elin oglu bu arada Londra'yi dunyanin en buyuk aktarma merkezi yapti bile :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucuyoruz.. ~ 10 yıl önce
Cabin crew slides armed and cross check.. Ucuyoruzzz AtlassJetle.. Kazasiz belasiz Atlasim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayirli olsun. ~ 10 yıl önce
Yeni hattinda hayirli ucuslar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zonguldak ~ 10 yıl önce
Haydi Atlasjet Zonguldak uçuşlarına bekleriz. Çünkü bir germania var o da fırsat biliyor. İç hatlar nerede. Zonguldak öksüz kaldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bibidibabidibu ~ 10 yıl önce
hayatı tesbih yapmışız senle beraber yürüyoruz:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ingiltere yolcusu ~ 10 yıl önce
universite yillari ingilterede gecmis biri olarak hep atlasi tercih etmistim ve ucaklar hep yaridan azdi cunku londra hattini besleyecek seferleri yok bu bir. Ikincisi ha stansted ha luton. Atlas burda cambridge, mildenhall, new market'a falan odaklansin. Yoksa londra dan zor. Zaten thy, ba uygun fiyatlar sunuyor. Cunku Heathrow merkez 2.40gbp off peak stansted merkez 25 Gbp national expressle 10gbp ama 1.5 saat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAPTAIN ~ 10 yıl önce
BAŞARILAR ATLASJET....YALAN FİYATLARLA YOLCULARI KANDIRMADAN DOĞRU İŞLER YAPIYORSUNUZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Atlasjet Düsseldorf-Zonguldak uçak seferi koysa çok iyi olur yarın Germania hava yolları Dusseldorf - Zonguldak - Düsseldorf uçuşları yarın başlıyor tek hava yolu olduğu için bu hatlara bilet çok pahalı Atlasjet kesinlikle sefer düzenlemeli hem müşteri memnun kalır hem de Atlasjet memnun olur hayırlısıyla inşallah en yakın zamanda olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000