30 Haziran 2014, Pazartesi 13:22:06

ATLASJET KUVEYT UÇUŞLARINA BAŞLIYOR

Atlasjet, 24 Temmuz 2014 tarihinden itibaren İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Kuveyt’e tarifeli uçuşlar düzenlemeye başlıyor. Haftanın dört günü gerçekleşecek Kuveyt uçuşlarında “Uçan Şefler” görev alarak, Atlasjet yolcularına özel ikramlarda bulunacak.
  • Yaşı ilerlemiş 60 yaş üstü kaptanlarindan bir kurtulsa, önü açılacak şirketin. Ama bu vatandaşlar yapistiklari koltukları bir türlü birakamiyorlar. Bu arada atlas da ikram olayı sandığınız gibi çok sağlıklı değil. Koklamadan yemeyin ve içmeyin derim. Isterseniz personeline sorabilirsiniz, hangisi oradan yiyor ve sıcak içecek içiyor....
  • Ne atlas ne thy kimse bana demesin yemekler ucakta pisiyor.
  • Sadece bir soru soruyorum sizlere thy de uçan şefler aşçı mı?tabiki hayır norma sıradan arkadaşlar.aralarında garsonluk yapanda var turizm ile uğraşanda.Yemeği ısıtıp veriyorlar.Gerçek bu üzgünüm.Kendilerine sorabilirsiniz.
  • THY / Do Co uçan şefini uzun zamandır avrupa içinde görmüyoruz. THY kabin ekibi dökülüyor. Servis " 0 " Yorum yapan DO CO uçan şef hayal görüyör. Arkadaş Atlas Jet business'e binmişmiki konuşuyor? Atlas uçan şefleri dört dörtlük. THY çok dsha üstünde. Atlas jetin ikramıda kalite olarak THY nin çok üstünde. Atlas Jet 1 Numaradır.
  • Bir Do&Co uçan şefi olarak Atlas'ın uçan şef uygulamasına sevindim. Çünkü rakipler olması bir şeyleri doğru yaptığımız anlamına gelir. Atlas'ın uçan şeflerini rakip olarak görüyormuyuz diye sorarlarsa; bizi geçmeyi bırakın, rakip olmaya aday adayı olmak için kırk fırın doco ekmeği yemeliler. Tam buğday olanından yemeliler ki midelere oturmasın. Takdir ederim kendilerini.
  • Istanbul_ paris arasi atlas jeti gormek isteriz su pegasustan kurtarsin milleti adamlar bi sallama caya 3 euro aliyolar bilet fiyatlarida thy ile nerdeyse ayni
  • Keşke bu hizmetlere yakışan bir filo kurabilse...
  • Sırtındaki kamburları atabilse çok güzel işler başaracaklar ama ah o kambur kolay atılmıyor..

Atlasjet, yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağına yeni hatlar katarak büyümeye devam ediyor. Atlasjet, 24 Temmuz 2014 tarihinden itibaren İstanbul’dan Kuveyt’e tarifeli seferler düzenlemeye başlıyor. İstanbul’da Atatürk Havalimanı’ndan Kuveyt Havalimanı’na yapılacak seferler haftada dört gün gerçekleşecek.

Atlasjet yolcuları, Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri İstanbul’dan 22:50’de kalkarak 02:20’de Kuveyt’te olabiliyor ve Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri 03.10’da Kuveyt’ten kalkarak sabah 06:50’de İstanbul Atatürk Havalimanı’na varabiliyorlar. Seferlerin, özellikle İstanbul’a kısa konaklama süreleri ile seyahat eden Kuveytli iş adamları tarafından tercih edilmesi bekleniyor.

Kuveyt Uçuşlarında “Uçan Şef” Hizmeti

“Yolcusunu en çok seven havayolu” sloganı ile çalışan Atlasjet, üç saat ve üzerindeki tüm uçuşlarında yolcularına “Uçan Şef” hizmeti sunuyor. İlk olarak Londra uçuşlarında başlayan “Uçan Şef” hizmeti, Kuveyt uçuşlarında da devam ediyor. Kuveyt uçuşlarında yolculara sunulan zengin ücretsiz ikram çeşitleri “Uçan Şefler” tarafından hazırlanıyor. Yolculara “Şefin Tatlısı” gibi farklılaştırılmış ikramlar sunan ve özel sunumlar yapan “Uçan Şefler”,  onlarla birebir ilgilenerek seyahatlerini daha keyifli ve lezzetli kılıyor.

Ayrıca Kuveyt seferlerinde seyahat eden Atlasjet yolcuları, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan uygun bekleme süreleri ile yurt içinde Antalya, Bodrum ve İzmir’e, yurt dışında ise Erbil, Kıbrıs ve Londra’ya bağlantılı seferler ile uçuş yapabiliyor.

İstanbul’dan Kuveyt’e 3,5 saat süren yolculuk boyunca Atlasjet, EkonomiPlus’ta seyahat eden yolcularına 77cm genişliğindeki deri koltuklarda konforlu bir yolculuk sunuyor. Atlasjet yolcuları, uçuşlarında 40 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz zengin ikramlar ve ücretsiz koltuk seçimi gibi çeşitli hizmetlerden yararlanıyor.

Ayrıca arzu eden Atlasjet yolcuları, uçuşlarında Business Class alternatifini seçerek, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirebiliyor. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 50 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda Lounge kullanımı ve uçağa V.I.P araç ile transfer  gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

Atlasjet’in İstanbul - Kuveyt uçuşlarında, bilet fiyatları EkonomiPlus’ta her şey dahil tek yön 115 Euro’dan, Business Class’ta ise 215 Euro’dan başlıyor. 

ATLASJET KUVEYT UÇUŞLARINA BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yaşı ilerlemiş 60 yaş üstü kaptanlarindan bir kurtulsa, önü açılacak şirketin. Ama bu vatandaşlar yapistiklari koltukları bir türlü birakamiyorlar. Bu arada atlas da ikram olayı sandığınız gibi çok sağlıklı değil. Koklamadan yemeyin ve içmeyin derim. Isterseniz personeline sorabilirsiniz, hangisi oradan yiyor ve sıcak içecek içiyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben içiyorum ~ 10 yıl önce
60ına kaç yıl kaldı canım kardeşim? Bakalım bu kafayla 60 yaşını görebilecekmisin? O tecrübeye ve güvenirliliğe ulaşabilecekmisin? Atlasjet'in önünü tecrübeliler kapatmıyor, emniyetini sağlıyor. Ama bunu anlayabilmek için CPU'da biraz kapasite lazım, umarım zamanla biraz gelişme olur. Yiyecek içecek konusuna gelince; uçmak için mi yiyiyorum, yemek için mi uçuyorum bilemiyorum. Sizde biraz hassaslık var galiba...
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne atlas ne thy kimse bana demesin yemekler ucakta pisiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sadece bir soru soruyorum sizlere thy de uçan şefler aşçı mı?tabiki hayır norma sıradan arkadaşlar.aralarında garsonluk yapanda var turizm ile uğraşanda.Yemeği ısıtıp veriyorlar.Gerçek bu üzgünüm.Kendilerine sorabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçan şef ~ 10 yıl önce
THY / Do Co uçan şefini uzun zamandır avrupa içinde görmüyoruz. THY kabin ekibi dökülüyor. Servis " 0 " Yorum yapan DO CO uçan şef hayal görüyör. Arkadaş Atlas Jet business'e binmişmiki konuşuyor? Atlas uçan şefleri dört dörtlük. THY çok dsha üstünde. Atlas jetin ikramıda kalite olarak THY nin çok üstünde. Atlas Jet 1 Numaradır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atma Recep ~ 10 yıl önce
atmadan konusalim daha yeni hethrowdan geldim sef vardi kabin ekibi dokuluyor lafina katilmiyorum senin gorusun dokulen kabin ekibi ariyorsan adres Pegasus ve Onur olmali sen madem begeniyorsun atlasla ucabilirsin ama bence de cok iyi bir tasiyici laf yok hele beygirle kiyaslanirsa "Emirates" bile olabilir saka bir yana durust ve iyi bir tasiyici Atlas yolu acik olsun ustelik Pegasus gibi cakma degil gercek rotarsiz havayolu
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir Do&Co uçan şefi olarak Atlas'ın uçan şef uygulamasına sevindim. Çünkü rakipler olması bir şeyleri doğru yaptığımız anlamına gelir. Atlas'ın uçan şeflerini rakip olarak görüyormuyuz diye sorarlarsa; bizi geçmeyi bırakın, rakip olmaya aday adayı olmak için kırk fırın doco ekmeği yemeliler. Tam buğday olanından yemeliler ki midelere oturmasın. Takdir ederim kendilerini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Istanbul_ paris arasi atlas jeti gormek isteriz su pegasustan kurtarsin milleti adamlar bi sallama caya 3 euro aliyolar bilet fiyatlarida thy ile nerdeyse ayni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Filo ~ 10 yıl önce
Keşke bu hizmetlere yakışan bir filo kurabilse...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir dost ~ 10 yıl önce
Sırtındaki kamburları atabilse çok güzel işler başaracaklar ama ah o kambur kolay atılmıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000