31 Mayıs 2010, Pazartesi 17:38:52

ATLASJET İSRAİL UÇUŞLARINI DURDURDU

AtlasJet Havayolları İsrail ile olan anlaşmasını karışılıklı olarak süresiz askıya aldığını duyurdu. İşte o açıklama...
  • atlasjete bu onurlu davranısından dolayı tebriklerimi sunarım.
  • ÇEKİN TÜM UÇAKLARINIZI EN AZINDAN BU YÖNDE BİR BASKI KURALIM.AYRICA TÜRKİYEDE İSRAİL KONSOLOSLUĞUNUN NE GEREĞİ VAR ONU DA İPTAL ETSELER ŞU BUYUKLER KESKE.İLKER ATLI
  • 15000 rezervasyonun iptali taşınacak yolcuyu azaltmıştır. Ancak "anlaşmanın karşılıklı olarak askıya alındığı" ifadesi bile kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi yönüyle basın halkla ilişkiler konusundaki zekayı, profosyonelliği, samimiyeti ve nezaketi gösteriyor. Elastikiyet ve hızı gösteriyor. Sonuç olarak kaliteyi gösteriyor. Karar siyasi değil ticari olsa bile bravo.
  • yurt içinde uçmaya başlasın . türklere faydalı olsun
  • Atlasjet te dahil olmak uzere ulkemizdeki hicbir havayolu patronu Israil ucuslarını ticari kaygılardan dolayı durduramaz. Var mi durdurabilecek yurekli patron???
  • yorumlarda gözden kaçan bir nokta var. Uçuşlar karşılıklı olarak iptal edilmiş. Tek taraflı değil. Karşılıklı mutabakat sonucu yapılan bir dondurma bu. Haberler bu yönde ....
  • Habere değil de bizlere. Şuraya yorum yazanların bir çoğu nasıl hiç düşünmeden böyle yorumlar yapabiliyorlar? Olayı din kavgasına indirgeyip çağlar ötesi anlayışları sergileyebiliyorlar, çok yazık. Ne okuduğumuzu anlıyoruz ne serinkanlılıkla olaylara bakabiliyoruz... Rahmetli Uğur Mumcu nun altın cümlesi: bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyoruz (üzerine de bu fikirleri savunmaya kalkıyoruz)! Vah ki vah!
  • Evet, tamamaen ticari. İsrail vatandaşları için burası artık tehlikeli bölge. Zaten 15000 turistlik paket anlaşma da iptal edilmişti. Eh bu uçaklar ne taşıyacak? Tabi ki iptal edilir.
  • atlas el al in yolcusunu tasiyacakti evet. ama israil dun yyinladiği bildiri ile vatandaşlarinin turkiyeye gitmesini yasakladi. bu durumda ne yolcusu tasiyacakti acaba ?bilmeden konusan sensin.. milli degerler filan degil tamamen ticari kaygi ile alinmiş bir karar. tekrarliyorum milli kaygi olsa bize soykirimci diyen erivana , kürt devleti kurucaz diyen pkk yi destekleyen sözde kürt başkenti erbile ucmazlar.geciniz milli degerler ayagini..
  • Atlasjet el-al ın yolcusunu taşıcaktı..yani çok büyük bir geliri tepdi şuanda.çünkü el-al turkıyeye güvelık açısından uçmuyor.bu yüzden tebrik ediyorum atlasjetin aldığı kararı..eğer ticari düşünselerdi bu hareketi yapmaları aptallık olurdu
Yaşanan son gelişmeler neticesinde, karşılıklı varılan mutabakat doğrultusunda,  IST-TLV v.v hattında  planlanan  ortak seferler ve Code Share Anlaşması süresiz olarak dondurulmuştur.
ATLASJET İSRAİL UÇUŞLARINI DURDURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Misafir ~ 14 yıl önce
atlasjete bu onurlu davranısından dolayı tebriklerimi sunarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ÇEKİN TÜM UÇAKLARINIZI EN AZINDAN BU YÖNDE BİR BASKI KURALIM.AYRICA TÜRKİYEDE İSRAİL KONSOLOSLUĞUNUN NE GEREĞİ VAR ONU DA İPTAL ETSELER ŞU BUYUKLER KESKE.İLKER ATLI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
15000 rezervasyonun iptali taşınacak yolcuyu azaltmıştır. Ancak "anlaşmanın karşılıklı olarak askıya alındığı" ifadesi bile kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi yönüyle basın halkla ilişkiler konusundaki zekayı, profosyonelliği, samimiyeti ve nezaketi gösteriyor. Elastikiyet ve hızı gösteriyor. Sonuç olarak kaliteyi gösteriyor. Karar siyasi değil ticari olsa bile bravo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yurt içinde uçmaya başlasın . türklere faydalı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Atlasjet te dahil olmak uzere ulkemizdeki hicbir havayolu patronu Israil ucuslarını ticari kaygılardan dolayı durduramaz. Var mi durdurabilecek yurekli patron???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yorumlarda gözden kaçan bir nokta var. Uçuşlar karşılıklı olarak iptal edilmiş. Tek taraflı değil. Karşılıklı mutabakat sonucu yapılan bir dondurma bu. Haberler bu yönde ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Habere değil de bizlere. Şuraya yorum yazanların bir çoğu nasıl hiç düşünmeden böyle yorumlar yapabiliyorlar? Olayı din kavgasına indirgeyip çağlar ötesi anlayışları sergileyebiliyorlar, çok yazık. Ne okuduğumuzu anlıyoruz ne serinkanlılıkla olaylara bakabiliyoruz... Rahmetli Uğur Mumcu nun altın cümlesi: bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyoruz (üzerine de bu fikirleri savunmaya kalkıyoruz)! Vah ki vah!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet, tamamaen ticari. İsrail vatandaşları için burası artık tehlikeli bölge. Zaten 15000 turistlik paket anlaşma da iptal edilmişti. Eh bu uçaklar ne taşıyacak? Tabi ki iptal edilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
atlas el al in yolcusunu tasiyacakti evet. ama israil dun yyinladiği bildiri ile vatandaşlarinin turkiyeye gitmesini yasakladi. bu durumda ne yolcusu tasiyacakti acaba ?bilmeden konusan sensin.. milli degerler filan degil tamamen ticari kaygi ile alinmiş bir karar. tekrarliyorum milli kaygi olsa bize soykirimci diyen erivana , kürt devleti kurucaz diyen pkk yi destekleyen sözde kürt başkenti erbile ucmazlar.geciniz milli degerler ayagini..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Atlasjet el-al ın yolcusunu taşıcaktı..yani çok büyük bir geliri tepdi şuanda.çünkü el-al turkıyeye güvelık açısından uçmuyor.bu yüzden tebrik ediyorum atlasjetin aldığı kararı..eğer ticari düşünselerdi bu hareketi yapmaları aptallık olurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000