15 Ocak 2015, Perşembe 12:15:51

ATLASJET İNDİRİMLİ UÇURACAK

Atlasjet, Suudi Arabistan’a düzenlediği seferler ile yolcularına kutsal toprakları hem konforlu hem de ekonomik bir şekilde ziyaret etme imkanı sunuyor.
  • çok güzel bir fırsat ve hizmet neden olmasın. Müslümanlar için kutsal olan topraklara gitmek bu kadar kolay ve rahat konforlu..cuma gidip pazar dönebilirler ne güzel..kutsal topraklar bu kadar yakın artık..

Atlasjet, Suudi Arabistan’a düzenlediği seferler ile yolcularına kutsal toprakları hem konforlu hem de ekonomik bir şekilde ziyaret etme imkanı sunuyor. Üstelik Atlasjet, haftanın her günü gerçekleşen Cidde ve Medine seferlerinin bilet fiyatlarında %7 indirim uygulamaya başladı.

Atlasjet,  Mekke’yi kısa konaklama süreleri ile ziyaret etmeyi tercih edenler için Perşembe günleri İstanbul’dan Cidde’ye gidiş, Pazar günleri ise Cidde’den İstanbul’a dönüş uçuşları sunuyor. Böylece Atlasjet yolcuları, kısa konaklamalı seyahatlerinde bile Cuma günlerini Mekke’de geçirme şansı yakalıyor.

Umre Uçuşlarında da EkonomiPlus Konforu

Atlasjet’in Suudi Arabistan uçuşlarında seyahat eden Umre yolcuları EkonomiPlus konforundan yararlanıyor. Atlasjet, Cidde ve Medine’ye EkonomiPlus’ta seyahat eden yolcularına 77cm genişliğindeki deri koltuklarda konforlu bir yolculuk sunuyor. Atlasjet yolcuları, uçuşlarında 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz zengin ikramlar ve ücretsiz koltuk seçimi gibi çeşitli hizmetlerden faydalanıyor. Ayrıca Atlasjet, arzu eden yolcularına vize başvuru işlemlerinde de yardımcı oluyor.

Atlasjet’in Suudi Arabistan uçuşlarının biletlerine www.atlasjet.com web sitesi, yetkili acenteler ve Birlik Havacılık’ın [email protected] adresi ve 0212 232 03 05 nolu telefonundan ulaşılabiliniyor.
 

ATLASJET İNDİRİMLİ UÇURACAK

Yorumlar

camaro ~ 9 yıl önce
çok güzel bir fırsat ve hizmet neden olmasın. Müslümanlar için kutsal olan topraklara gitmek bu kadar kolay ve rahat konforlu..cuma gidip pazar dönebilirler ne güzel..kutsal topraklar bu kadar yakın artık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000