23 Aralık 2013, Pazartesi 11:50:06

ATLASJET İLE İLK KEZ UÇTULAR

İzmir’de yaşayan 5 yaş grubu 18 anaokulu öğrencisi, Atlasjet ile ilk kez gerçek bir uçak görmenin heyecanını ve sevincini yaşadılar...
  • Gokhanim ne zanan yaşlanacaksin- mavi atlas togi
  • İnş.kokpitede almışlardır.o karmsşık düğmeler haz uyandırırlgi artıror bendeki gibi

İzmir’de yaşayan 5 yaş grubu 18 anaokulu öğrencisi, Atlasjet ile ilk kez gerçek bir uçak görmenin heyecanını ve sevincini yaşadılar.

İzmir, Mehmet Seniye Özbey Anaokulu’ndan Rukiye Gerçek ve Gülsüm  Aytekin öğretmenlerinin gözeteminde 5 yaş grubu 18 öğrenci ilk kez uçağa bindiler. Havalimanında İstasyon Müdürü Gökhan Aktoprak tarafından hediyelerle karşılanan minikler, aldıkları maket uçağın ardından aprona gidip gerçek bir uçağı görünce sevinç çığlıkları attılar.

Miniklerin heyecandan sabaha kadar uyuyamadıklarını söyleyen öğretmenleri, çocukların Atlasjet için çizdikleri özel resmi Aktoprak’a verirken böyle bir projeye destek verdiği için Atlasjet’e teşekkürlerini belirttiler.

Tübitak dergisinde uçaklarla ilgili çalışma yaparken miniklere uçakları yerinde göstermek düşüncesi ile yola çıktıklarını söyleyen Rukiye Gerçek ve Gülsüm Aytekin, “Atlasjet’e talebimizi ilettiğimizde oldukça ilgili davrandılar. Duyarlı davranışları sayesinde çocuklarımızın yüzlerindeki heyecan ve “bu gerçek mi?”, “off çok büyükmüş” diye belirttikleri şaşkınlıklarını görmek bize büyük mutluluk verdi” dedi.

Öğrencilere yönelik sosyal sorumluluk projelerine destek olmaya çalışan Atlasjet ekibi, miniklerin sevinci ile duygulu anlar yaşadı.







ATLASJET İLE İLK KEZ UÇTULAR

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gokhanim ne zanan yaşlanacaksin- mavi atlas togi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
İnş.kokpitede almışlardır.o karmsşık düğmeler haz uyandırırlgi artıror bendeki gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000