03 Temmuz 2008, Perşembe 11:15:08

Atlasjet ile Bodrum'da Tiesto rüzgarı

Atlasjet Havayolları ile seyahat eden Jetmil kart sahipleri, dünyaca ünlü Dj Tiesto’nun 17 Temmuz Bodrum Catamaran’da vereceği konser biletlerini %15 indirimle alma imkanına sahip oluyor.
  • ATLASJET Sen rock severleri unutmayacaksın dimi? Bizde seninle uçuyorsak hakkımız
  • yaptığını yaptın yine tiesto fanlar yaşadınız

Atlasjet  Havayolları, Tiesto hayranlarını sevindirmeye devam ediyor. 22 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında online check-in yaptıran her 10. kişiye Dj Tiesto’nun İstanbul’da vereceği konser için bilet kazandıran Atlasjet Havayolları; Jetmil kart sahiplerine Tiesto’nun Bodrum Catamaran’da vereceği konser biletlerinde %15 indirim fırsatları sunuyor.

Jetmil kart sahipleri, TicketTürk satış noktalarından Tiesto’nun Bodrum Catamaran konser biletini alırken, jetmil kart numarasını belirtmeleri halinde %15  indirim şansına  sahip oluyorlar.

Tüm dünyada verdiği konserler ile adından söz ettiren Dj Tiesto, müthiş performansı ile sevenlerini müziğe doyuruyor. Gittiği her ülkede konser alanını hayranları ile dolduran DJ Tiesto; house, hardcore, trance ile yaptığı miksler ve müziğe getirdiği yeni standartlarla enerjiyi doruğa çıkarıyor.

Atlasjet ile Bodrum'da Tiesto rüzgarı

Yorumlar

hani rock ~ 16 yıl önce
ATLASJET Sen rock severleri unutmayacaksın dimi? Bizde seninle uçuyorsak hakkımız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vaav ~ 16 yıl önce
yaptığını yaptın yine tiesto fanlar yaşadınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000