28 Kasım 2014, Cuma 14:46:40

ATLASJET İKİ YENİ NOKTAYA ÜCRETSİZ SERVİS KOYDU

Atlasjet, İzmir Havalimanı’na ulaşım için Aydın, Bornova, Kuşadası, Manisa ve Selçuk’tan sunduğu ücretsiz havalimanı servis noktalarına bugün itibariyle Nazilli ve Köşk bölgelerini de ekliyor.
  • BIR SEHIRE/ULKEYE ATLASGLOBAL UCUYORSA KESINLIKLE ATLASGLOBAL ILE UCARIM.TURKIYEDEKI EN KALITELI HAVAYOLU SIRKETIDIR.BILEN BILIR..
  • Ïzmir hava alanından adana ya sefer koyulacak mı?
  • Izmirden Hatay Antakyaya ucuslar nezaman basliyor ??? umarim yakinda .. cok yolcu merakla bekliyor ..izmirden sevgiler.. Basarilar ATLASJET .. Pilot arkadaslara da hayirli ucuslar ;)
  • Koş vatandaş koooooş !!!! Kalkıyorrrr !!!!
  • musteri memnuniyeti boyle olur, eline saglik atlasjet
  • Sürekli Istanbula uçan ben ailem ve arkadaşlarım şunu düşünüyoruz. Servise binmek için Aydına gidiyorduk bu bizim için bir nimetti. Şimdi Nazilli servislerinin başlamış olması nimetten daha öte ne varsa o .Teşekkürler Atlasjet iyiki varsın
  • allah rızası için karsada bir havayolu gelsin ya sadece thy ve anadolu jet geliyor zaten anadolu jet thy nin alt markası yani sadece thy geliyor ...
  • Biran önce Sabiha Gökçen uçuşları başlasın
  • Şunu anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum. AtlasJet gibi bir firma(küçümsemek anlamında değil) Manisa'dan veya herhangi bir Ege bölgesinden servis kaldırıyor, Thy gibi dev bir firma bu hizmeti vermiyor. İnanın Thy'nin kendi personeli bile çoğu zaman bu yüzden Atlas'ı tercih ediyor. Bu matah bi maliyet değil ki, neden yok ?
  • Kuzey bolgesinede ulasim istiyoruz. Havas guzergahindan uzak olabilir yeter ki anadolu caddesinden gecsin

Atlasjet, İzmir’den İstanbul Atatürk Havalimanı’na düzenlediği uçuşlarda yolcularına havada sunduğu konforu karada da devam ettiriyor. Atlasjet’in İzmir’den İstanbul’a düzenlediği seferlere bilet alan yolcular, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na ulaşım için Ege Bölgesinde birçok noktadan kalkan ücretsiz servislerden yararlanıyor.

Atlasjet’le İzmir’den İstanbul’a seyahat eden yolcular, her gün seferlerin kalkış saatinden 3 saat 10 dakika önce Nazilli Otogar Kavşağı Hızır Petrol Ofisi içerisinden ve 2 saat 45 dakika önce Köşk - Ağa Petrol Shell içerisinden kalkan ücretsiz servis araçlarından yararlanabiliyor. Dönüşlerde ise servis araçları, Atlasjet’in İzmir - İstanbul uçak seferlerinin varışını takiben Adnan Menderes Havalimanı’ndan kalkıyor.

ATLASJET İKİ YENİ NOKTAYA ÜCRETSİZ SERVİS KOYDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

OGUZ ~ 9 yıl önce
BIR SEHIRE/ULKEYE ATLASGLOBAL UCUYORSA KESINLIKLE ATLASGLOBAL ILE UCARIM.TURKIYEDEKI EN KALITELI HAVAYOLU SIRKETIDIR.BILEN BILIR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
belgin ~ 9 yıl önce
Ïzmir hava alanından adana ya sefer koyulacak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Izmirden Hatay Antakyaya ucuslar nezaman basliyor ??? umarim yakinda .. cok yolcu merakla bekliyor ..izmirden sevgiler.. Basarilar ATLASJET .. Pilot arkadaslara da hayirli ucuslar ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Koş vatandaş koooooş !!!! Kalkıyorrrr !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 9 yıl önce
musteri memnuniyeti boyle olur, eline saglik atlasjet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nazilli li ~ 9 yıl önce
Sürekli Istanbula uçan ben ailem ve arkadaşlarım şunu düşünüyoruz. Servise binmek için Aydına gidiyorduk bu bizim için bir nimetti. Şimdi Nazilli servislerinin başlamış olması nimetten daha öte ne varsa o .Teşekkürler Atlasjet iyiki varsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kars ~ 9 yıl önce
allah rızası için karsada bir havayolu gelsin ya sadece thy ve anadolu jet geliyor zaten anadolu jet thy nin alt markası yani sadece thy geliyor ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaile alınan ~ 9 yıl önce
Biran önce Sabiha Gökçen uçuşları başlasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Şunu anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum. AtlasJet gibi bir firma(küçümsemek anlamında değil) Manisa'dan veya herhangi bir Ege bölgesinden servis kaldırıyor, Thy gibi dev bir firma bu hizmeti vermiyor. İnanın Thy'nin kendi personeli bile çoğu zaman bu yüzden Atlas'ı tercih ediyor. Bu matah bi maliyet değil ki, neden yok ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kuzey bolgesinede ulasim istiyoruz. Havas guzergahindan uzak olabilir yeter ki anadolu caddesinden gecsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000