05 Aralık 2013, Perşembe 10:45:21

ATLASJET GÜRCİSTAN'A BU KEZ KARGO İLE GİRDİ

Ekim ayında Gürcistan Tiflis’e uçuşlara başlayan “Yolcusunu en çok seven havayolu” Atlasjet, Gürcistan pazarına bu kez kargo hizmeti ile giriş yaptı.
  • boş göndermeyiz uçağı merak etmesinler

Türkiye’nin lider havayollarından Atlasjet, Gürcistan pazarında, sunduğu uygun fiyatlı ve birinci sınıf hizmet kalitesine sahip uçuşlarının yanı sıra kargo hizmeti ile de ilk sıraya geçmeyi hedefliyor.

Gürcistan’daki havayolları için tam kapsamlı kargo hizmetleri sağlayan, Gürcistan’ın ilk GSSA (Genel Satış ve Hizmet Aracısı) şirketi Lasare Cargo ile işbirliği yapan Atlasjet, şirketi Gürcistan’daki GSSA’yi olarak görevlendirdi.

Bugün, yaklaşık 20 havayolunun kargo hizmeti sunduğu Gürcistan’da dinamik, esnek ve uygun fiyatlı kargo hizmeti ile en uygun seçenek olmayı amaçlayan Atlasjet’in Kargo Başkanı Şebnem Saylı, şöyle anlatıyor:

“Hava taşımacılığının temel avantajı tabi ki hızdır. Teknoloji geliştikçe mesafeler küçülmekte ancak talep artmaktadır. Hızın çok önemli olduğu bir dünyada, hava taşımacılığı lojistik zincirin zaruri halkalarından birisidir. Tüm uçuşlarımızda hızlı ve kaliteli bir hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Tüm hizmet sağlayıcılarımız ile birlikte bu amaç için çalışıyoruz. GSSA Lasare Cargo ile ortaklığımızın önemi büyüktür. Çünkü, yerel hava kargo pazarının ihtiyaçlarını anlayarak büyük nakliyeciler ağına hizmet sağlayan bir GSSA şirketi olarak çalışmaktadır.” 

ATLASJET GÜRCİSTAN'A BU KEZ KARGO İLE GİRDİ

Yorumlar

çç ~ 10 yıl önce
boş göndermeyiz uçağı merak etmesinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000