09 Haziran 2014, Pazartesi 09:00:00

ATLASJET GLOBAL’DA YENİ HEDEF: KAZAKİSTAN

Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, üçüncüsü düzenlenen “Red Night Parti” gecesinde konuştu. Ersoy, şirketin hedeflerini AirportHaber’e açıkladı.
  • Kendine pilot nickini koyan kompleksli arkadaş. Ben şu an Thy de otobüs sürüyorum. Ben sadece haksızlığa maruz kaldığım için paramı helal etmiyorum. Merak etme senin boğazından daha gecmemistir. Şirketini bu kadar savunduğuna göre. Adını yazda patronun kim olduğunu görsün.
  • Para para para Yorumlar hep olumlu demek ki hesaplara iyi paralar yatıyor Helal olsun bu arada atlasjet yolcularıda cok bilinçli parti parti parti
  • PATRONLAR İŞLERİNİ BİLİYORLAR HELAL OLSUN
  • Bu güzel yorumları yazanlar, isimlerinide belirtselerdi patronları olan Murat beye sevgilerini daha kolay göstermiş olurlardi. Bu arada benden ve benim gibilerden aldığınız tip parası ile eğleniyorsunuz. Helal etmiyorum Murat bey bilesin. Uçuşları iyi olan fakat, eğitimdeki bir hocanın negatif elektrik aldığı için elenen bir adayım. Paramın size Hayır getirmediği görmeyi bekliyorum. Atlas da çalışmıyorum bakalım yayinlayacak mısınız negatif yorumu mu?
  • sabiha gökçenden agrı ve bingöl uçuşlarını başlasa atlasjet iyi olur sadece thy istanbuldan uçuyo atlasjet sabihadan uçsa uçuşlar iyi olur bnce .işşallah saw-ankarada başlar....
  • atlasjet sabiha gökçen uçuşlarıda gayet iyi gidiyo antalya,bodrum,dalaman,ercan uçuşlarında yer bulunamaz hale geldi hele antalya günde 2 sefer az bnce 4 sefere çıkarmalı.yeni uçuş noktaları bekliyoz sabihadan.....
  • Türkiye'de bu kadar kaliteli bir hizmet sunduğunuzu ve bizi diğer ülkelere konsept olarak çok iyi nyansıttığınız düşünüyorum..KEK VE SICAK SANDWICH'lerinizin müptelasıyız...Uçuş sonrası yine ücretsiz servisleriniz olmazsa olmazımız..Ucuz uçak bileti alıp herşeye para vererek daha pahalıya mal etmektense , online check-in işlemlerini ücretsiz yaparak istediğimiz koltukları seçmek ...sizinle uçup ekstra paralar saçmadan uçuştan keyif almak paha biçilemez.. :))Ve Türkiye içindeki havayollarından hiç birinin yapmadığı RED NIGHT gecelerinizi her sene tekrarlamanız dileklerimle..YOLCUSUNU EN ÇOK SEVEN HAVAYOLU ŞİRKETİ HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ HAKEDİYORSUNUZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ BİZİ BÖYLE ŞIMARTTĞINIZ İÇİN..UÇUYORUZZZ ATLASJET'LE ................. :)))))
  • London Citycenter hava limanına Türkiye'den hiç bir uçuş yapılmıyor, zaten daha çok businessjet uçuşları için kullanıyor. Heatrow havalimanında pasaport ve gümrüğü geçip hızlı trene en iyi ihtimalle 1 saat den fazla sürede ulaşabilirsin, şehir merkezine Luton'da ki gibi saatde 8 sefer yerine 3 bazende 4 sefer olduğu içinde şehir merkezine ulaşma süresi 1,5 saati aşacaktır. Murat Ersoy buna dikkat çekmiş, ben Luton'a uçtum ve gerçekten uçaktan çıktıktan 10 dk sonra havalimanın dışındaydım
  • ATLASJET İLE YOLCULUK YAPTIM TEK KELİME İLE BRAVO
  • Gerçekten çok iyisiniz ve bu sektörde teksiniz.Tebrikler.

Atlasjet, kurumsal rengi kırmızıdan yola çıkarak yarattığı konsept ile düzenlediği “Red Night Parti”lere bir yenisini daha ekledi. Birincisi geçtiğimiz aylarda Tiflis’te, ikincisi ise Londra’da düzenlenen Red Night Parti’nin üçüncüsü geçtiğimiz Cumartesi gecesi İstanbul’da Suada Club-Galatasaray Adası’nda düzenlendi. Atlasjet üst yönetimi ev sahipliğinde gerçekleşen davete turizm ve havacılık dünyasının önde gelen isimleri, seyahat acenteleri temsilcileri ile iş ortakları  katıldı. Yoğun katılımın yaşandığı gecede misafirler, müzik grupları ve dans gösterileri eşliğinde eğlenirken, yapılan çekilişte şanslı davetliler hediye uçak bileti kazandı.

Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, gecede yaptığı konuşmada Atlasjet’in gerek Türkiye’deki gerek yurt dışındaki operasyon ağını hızla geliştirdiğini anlatarak, havacılık sektörüne girdiği günden bu yana konforlu uçuşları ile yolcuların tercihi haline geldiğini; bu başarının tesadüf olmadığını belirtti. “Başarımızın temelinde yolcuların nasıl bir hizmet istediğini, beklentilerini anlamamız ve bunları bir adım öteye taşıyarak Yolcusunu En Çok Seven Havayolu olmamız yatıyor. Biz yolcularımıza, Türk misafirperverliğinden ve kaliteden ödün vermeden uygun fiyatlı uçuşlar sunuyoruz. Bildiğiniz gibi biz, Türkiye’de EkonomiPlus hizmetini sunan tek havayoluyuz. Bizim fiyat politikamız “her şey dahil fiyat”, yani yolcular biletini satın alırken, hangi hizmetleri alacaklarını biliyor, seyahatlerinde kötü süprizlerle karşılaşmıyorlar. Bazı havayollarından ucuz zannedip bilet alan yolcular, hem dar koltuklarda rahatsız bir uçuş yapıyor hem de seyahatleri süresince karşılarına çıkan ek ücretlerle, yolculukları pahalıya çıkıyor. Diğer bir deyişle oksijen hariç her şeye para ödemek zorunda kalıyorlar.  Biz yolcularımıza EkonomiPlus’ta 77cm koltuk aralıkları, ücretsiz enfes ikramlar, ücretsiz koltuk  seçimi, 20 kg bagaj taşıma hakkı, pek çok şehirde havalimanına ücretsiz otobüs servisi gibi hizmetler sunarak eşsiz bir tecrübe yaşamalarını sağlıyoruz. Uçuşlarımızda sunduğumuz konforun yanı sıra verdiğimiz bu hizmetlerle yolcular, uçuşun kendisi için bir low cost havayolundan bile daha düşük ücret ödemiş oluyor” şeklinde konuştu.

LONDRA SEYAHATLERİNDE “UÇAN ŞEF” AYRICALIĞI

Yakın zamanda başlayan Londra uçuşlarının gördüğü ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren Ersoy, “İstanbul'dan Londra'ya uçtuğunuzda şehir merkezine en çabuk ulaşabileceğiniz havalimanı Luton'dur. Biz de İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan her gün gerçekleştirdiğimiz Londra seferlerimizde Luton Havalimanı’nı tercih ediyoruz. Luton Havalimanı şehir merkezine yakınlığı ve ister karayolu ister tren ile şehir merkezine 1 saatte ulaşım kolaylığıyla özellikle sık uçan yolcular için son derece avantajlı bir destinasyon ve bu anlamda yolcularımızdan son derece olumlu geri dönüşler alıyoruz. Özellikle Londra uçuşlarımızda başlattığımız yeni hizmetimiz “Uçan Şefler” ve onların yaptıkları ikramlar yolcularımızdan büyük ilgi görüyor” dedi.

Londra’ya seyahat eden Atlasjet yolcularına, özel ikram çeşitleri “Uçan Şefler” tarafından ücretsiz olarak sunuluyor. Londra uçuşlarına özel, farklılaştırılmış ikram ve sunumlar yapan “Uçan Şefler” yolcular ile birebir ilgilenerek seyahatlerini daha keyifli ve lezzetli kılıyor. Ayrıca yolcular Gaziantep, Antalya, İzmir, Tahran, Tiflis ve Nizhnekamsk dahil olmak üzere birçok noktadan İstanbul aktarmalı olarak Londra’ya uygun bekleme süreleriyle seyahat edebiliyor. KKTC yolcuları ise İstanbul’da uçaktan inmeden, Londra’ya kadar duraklamalı olarak uçabiliyor. 

İSTANBUL’DAKİ İKİ MEYDANI DA AKTİF OLARAK KULLANIYOR

Atlasjet’in uçuş ağının genişlemeye devam ettiğine değinen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, İstanbul’da hem Atatürk Havalimanı’ndan hem Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan tarifeli uçuşlar yaptıklarının altını çizdi. Ersoy, “Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yaptığımız uçuşlara yenilerini ekleyerek, yolcularımıza İstanbul’da diledikleri havalimanından seyahat etme ayrıcalığını sunuyoruz.  İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan gerçekleştirdiğimiz uçuşların yanı sıra, Anadolu yakasında oturan yolcularımızı karşıya geçme zahmetinden kurtararak onlara Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Antalya, Bodrum, Dalaman, Kıbrıs ve Mykonos’a çok uygun fiyatlarla seyahat etme imkanı sunuyoruz” dedi.

”3. HAVALİMANI PROJESİ 5 SENE GERİDEN GİDİYOR”

Atlasjet Red Night İstanbul organizasyonun ardından AirportHaber’e özel açıklamalarda bulunan Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, geçtiğimiz Cumartesi günü Başbakan Erdoğan’ın da katıldığı bir törenle temeli atılan “3. Havalimanı Projesi” hakkında konuştu.

”3. Havalimanı’nın sadece havacılık sektöre kazanç sağlayacağını görmek projeyi küçük görmek olur” diyen Ersoy, “3. Havalimanı Türkiye’ye, Türk ekonomisine ve Türk vatandaşlarına çok şey kazandıracak. Havacılık açısından bakacak olursak bu havalimanının geçen sene açılması gerekiyordu. Proje, bana göre 5 sene geriden gidiyor. İnşallah 4 yıl inşaat süresinde bu havalimanı tamamlanır. Sürekli farklı söylentiler oluyordu. 2018 yılı, 2019 yılı diye söyleniyordu. Bugün Başbakanımız 29 Ekim 2017 tarihini verdi. Umarız  2017 yılına yetiştirilir. Bu hem bizim için hem de sektör için büyük bir rahatlama olur. İnşallah hedef tarihi tutturabilirler” şeklinde konuştu.

“İZLEYİP GÖRECEĞİZ”

Son günlerde medyada gündeme gelen Pegasus’la aralarında reklam sloganları üzerinden atışma olduğu söylentilerine de yanıt veren Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, “Rekabetin her koşulda güzel bir şey olduğunu düşünüyorum. Biz, sadece yanlış yönlendirmelerle hatalı yolcu algılamasını düzeltmek için bu tür reklamları vermeye gerek duyduk. Geri dönüşleri ölçümlediğimiz kadarıyla da reklamlarımız başarılı oldu. Aradaki farklılığı ve yanlış yönlendirmeleri yolcu algılayabildi. Bunun da satış verilerine yansıyacağını düşünüyoruz. Bunu çok kısa sürede izleyip göreceğiz” dedi.

ATLASJET GLOBAL’DA YENİ ADIMLAR GELİYOR

Atlasjet Global projesinin ilk iki adımı olan Zagrosjet ile Atlasjet UA’nın faaliyete geçirildiğini hatırlatan Ersoy, yeni hedeflerini de açıkladı.

Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, “Atlasjet Global projesinin ilk iki adımını Kuzey Irak ve Ukrayna’da attık. Bu adımların üçüncüsü, dördüncüsü ve beşincisi de gelecek. Kazakistan’da bir havayolu şirketi satın aldık. Önümüzdeki Eylül ayında faal hale getirmeyi planlıyoruz. Ekim ayında da kısmetse uçuşlara başlayacak” ifadelerini kullandı.

Atlasjet UA hakkında da konuşan Ersoy, “Bu hafta tarifelerimiz onaylanıyor. Ağustos ayından itibaren de Ukrayna’da en az üç noktaya da uçuşlara başlayacağız. Bu sene sezonun ortasında girdiğimiz için çok büyük bir şekilde tarifeli seferlere yüklenmek istemedik. Bu yılı daha çok yerleşme ve pazarın bizi tanıması için geçecek süre olarak görüyoruz. Önümüzdeki dönemde çok daha fazla uçakla o bölgedeki uçuşlarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

Zagrosjet’in uçuşlarını da sorunsuz yürüttüğünü söyleyen Murat Ersoy, özellikle sabah-akşam sefer düzenlemelerinin iş adamları için büyük fırsat olduğunu ifade etti. Ersoy, “İşadamlarımız sabah gidip akşam konaklama gereksinimi duymaksızın ailelerinin yanına geri dönebiliyor” şeklinde konuştu.



















©AirportHaber

ATLASJET GLOBAL’DA YENİ HEDEF: KAZAKİSTAN

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kendine pilot nickini koyan kompleksli arkadaş. Ben şu an Thy de otobüs sürüyorum. Ben sadece haksızlığa maruz kaldığım için paramı helal etmiyorum. Merak etme senin boğazından daha gecmemistir. Şirketini bu kadar savunduğuna göre. Adını yazda patronun kim olduğunu görsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muavin ~ 10 yıl önce
Bak buna şaşırdım. Demek ki THY Atlasjetin başarısız bulduğu pilotları işe alıyor. Kalite iyice düştü desenize.
THY ~ 10 yıl önce
THY'nin ücretsiz servisi yok ki! Sen Atlasa birde şoförlük için başvur. Nede olsa heryerde ücretsiz servisi var:) Sen bu asabiyetle bisiklet süremezsin.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Para para para Yorumlar hep olumlu demek ki hesaplara iyi paralar yatıyor Helal olsun bu arada atlasjet yolcularıda cok bilinçli parti parti parti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HELAL OLSUN ~ 10 yıl önce
PATRONLAR İŞLERİNİ BİLİYORLAR HELAL OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu güzel yorumları yazanlar, isimlerinide belirtselerdi patronları olan Murat beye sevgilerini daha kolay göstermiş olurlardi. Bu arada benden ve benim gibilerden aldığınız tip parası ile eğleniyorsunuz. Helal etmiyorum Murat bey bilesin. Uçuşları iyi olan fakat, eğitimdeki bir hocanın negatif elektrik aldığı için elenen bir adayım. Paramın size Hayır getirmediği görmeyi bekliyorum. Atlas da çalışmıyorum bakalım yayinlayacak mısınız negatif yorumu mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 10 yıl önce
Buraya bu şekilde yorum yapacak birinin pilot olamaması bence gayet normal. Mesele sadece uçak uçurmak olmasa gerek. Sen bu negatifliği burada bile verdin. Birde otobüs şöförlüğü dene:)
ankara ist ~ 10 yıl önce
sabiha gökçenden agrı ve bingöl uçuşlarını başlasa atlasjet iyi olur sadece thy istanbuldan uçuyo atlasjet sabihadan uçsa uçuşlar iyi olur bnce .işşallah saw-ankarada başlar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 10 yıl önce
atlasjet sabiha gökçen uçuşlarıda gayet iyi gidiyo antalya,bodrum,dalaman,ercan uçuşlarında yer bulunamaz hale geldi hele antalya günde 2 sefer az bnce 4 sefere çıkarmalı.yeni uçuş noktaları bekliyoz sabihadan.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 10 yıl önce
yeni uçuş noktaları kış tarifesinde açıçak şuanda yaz sezonu yogunlugunda açamıyo.zaten sawda 3 uçak base 2 tarifeli uçuşlarda birini tarifesiz aktau ve cidde medine uçuşlarında kullanıyo.sabiha gökçenden uçtugu nokta sayısı yıl sonunda 10 üzerinde olcak.2 uçak daha saw base olacak
UçuyoruzAtlasjet'le ~ 10 yıl önce
Türkiye'de bu kadar kaliteli bir hizmet sunduğunuzu ve bizi diğer ülkelere konsept olarak çok iyi nyansıttığınız düşünüyorum..KEK VE SICAK SANDWICH'lerinizin müptelasıyız...Uçuş sonrası yine ücretsiz servisleriniz olmazsa olmazımız..Ucuz uçak bileti alıp herşeye para vererek daha pahalıya mal etmektense , online check-in işlemlerini ücretsiz yaparak istediğimiz koltukları seçmek ...sizinle uçup ekstra paralar saçmadan uçuştan keyif almak paha biçilemez.. :))Ve Türkiye içindeki havayollarından hiç birinin yapmadığı RED NIGHT gecelerinizi her sene tekrarlamanız dileklerimle..YOLCUSUNU EN ÇOK SEVEN HAVAYOLU ŞİRKETİ HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ HAKEDİYORSUNUZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ BİZİ BÖYLE ŞIMARTTĞINIZ İÇİN..UÇUYORUZZZ ATLASJET'LE ................. :)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türküz ve Rumuz ~ 10 yıl önce
London Citycenter hava limanına Türkiye'den hiç bir uçuş yapılmıyor, zaten daha çok businessjet uçuşları için kullanıyor. Heatrow havalimanında pasaport ve gümrüğü geçip hızlı trene en iyi ihtimalle 1 saat den fazla sürede ulaşabilirsin, şehir merkezine Luton'da ki gibi saatde 8 sefer yerine 3 bazende 4 sefer olduğu içinde şehir merkezine ulaşma süresi 1,5 saati aşacaktır. Murat Ersoy buna dikkat çekmiş, ben Luton'a uçtum ve gerçekten uçaktan çıktıktan 10 dk sonra havalimanın dışındaydım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BRAVO ~ 10 yıl önce
ATLASJET İLE YOLCULUK YAPTIM TEK KELİME İLE BRAVO

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gerçekten çok iyisiniz ve bu sektörde teksiniz.Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000