02 Temmuz 2013, Salı 11:45:18

ATLASJET EN DEĞERLİLER ARASINDA...

Uluslararası marka değerlendirme şirketi Brand Finance 7. kez "Türkiye'nin En Değerli Markalar" listesini yayımladı. “Türkiye’nin En Değerli Markaları 2013” listesinde havacılık sektöründeki özel şirketlerden sadece Atlasjet bulunuyor.
  • Yabancılar öyle veya böyle bir seçim yapıyor ve bir havayolumuz bu listede en iyi marka olarak yer alıyor. Yorumlara bakın hele.Karalamakta üzerimize yok. Kaza hatırlatması da var, her şey var.Bu yetmiyormuş gibi arayaTHY, PGS ve Onurda sıkıştırılıyor. Bizim düşmana ne ihtiyacımız var ki? Biz birbirimize yeteriz.
  • türkiyenin dağa çarpan ilk özel havayolu şirketi ya belki o yüzden biliniyordur:) .. 8 tane lease 15 yaş civarı uçakla nereye kadar.. az uçak ve yaşlı filo tehlikelidir, onur air daha da beter tabii.. Cin aliye kızsak da pgs nin filosu genç..
  • THY ozel sirket mi? Guldurmeyin adami. Duyan da yonetimi bagimsiz, tamamen ozkaynakları ile yönetilen bir şirketten bahsediyorsunuz zannedecek. Topçu da zaten malimüşavirlikteki üstün başarısı sayesinde yönetim kuruluna girdi 2003te değil mi? Aaa pardon, havayolundan bahsediyorduk. Mali müşavirin ne işi olur bir havayolunun yönetim kurulunda. Bağımsız özel şirket olan THY seçmiştir kesin. Rizeli tanıdığı olduğu için değildir yoksa.
  • İlgili linki kontrol ettim, THY 4. sirada. Thy'nin halen %51 i ozel oldugundan haber buyuk oranda carpitilmis diye dusunuyorum. cunku bu haberden,Thy ilk 100 e girememis gibi birsey anlasiliyor.
  • Sami Alan farkı değil Tuncay Doğaner farkı. Kabul edin ya da etmeyin Atlasjet i marka yapan Tuncay Doğaner dir. Marka Marka eğitimleriyle hedef belirlemesi 2005 yılında yapıldı. Hedefe ulaşıldıktan sonra da Tuncay kaptan adeta hırsızlık suçlamasıyla şirketten uzaklaştırıldı. Haksızlık yapıldı. Zamanında başlanılan hatlar Tuncay kaptandan sonra kapatıldı.Sami Alan gelince de sanki Amerikayı tekrar keşfetmiş gibi aynı hatlar tekrar açılıyor. Karsa -Malatyaya-Ankaraya-Maraşa- Tokata-Uşak ve Çanakkeleye uçan aynı şirket değil miydi? ne birbirimizi kandıralım ne camiayı...
  • atlasjet'i yürekten tebrik ediyorum; umarım uzun soluklu olur. bu vesileyle bir kez daha gündeme taşımak isterim: atlasjet'i, başta ahl-esb olmak uzere, esb çıkışlı iç hatlarda görmek istiyoruz. thy ve küçük biladeri anadolujet'in yarattığı tekeli kırabilecek bir yapılanmaları var ve bu konudaki girişimlerini sonsuz destekliyoruz. sevgiler.
  • arkadasım thy var listede ama özel şirket olarak diyor haberi doğru okuyalım!
  • Türk Hava Yolları bu listede 4. sıradadır. Aşağıdaki likten kontrol edilebilir. http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/70629/2/1/23627201/turkiyenin-en-degerli-markalari
  • sayın sami alan farkı....
  • Farkliligi neymiski hepsinde uctuk hepsi ayni ancak yolcuya biraz daha deger veriyor

2012 verileri ile hazırlanan listeye göre 100 markanın toplamı 31 milyar 240 milyon dolar değerinde oldu. Araştırma, Türkiye’nin marka stratejisiyle ilgili sorunlarını ortaya koyarken, farklı sektörlere yeniden devinim kazandırarak Türkiye’nin geleceğine yönelik rotasını bir kez daha çizdi.

Araştırma sonuçları, 2013 yılında Türkiye’nin en değerli markasını Türk Telekom olarak belirledi.  Özel havayolu şirketleri arasında ise sadece Atlasjet listeye girmeyi başardı.

Geçen yıl 22 milyon dolar olan değerini bu yıl 40 milyon dolara yükselten Atlasjet, listedeki yerini de 79’dan 72’ye yükseltmeyi başardı.

Özel sektördeki pek çok markayı geride bırakarak, en değerli 72. marka olan Atlasjet, sektöründe ise özel havayollarından en değerlisi olduğunu bu yıl da kanıtladı.

ATLASJET EN DEĞERLİLER ARASINDA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

ayıp değil mi? ~ 11 yıl önce
Yabancılar öyle veya böyle bir seçim yapıyor ve bir havayolumuz bu listede en iyi marka olarak yer alıyor. Yorumlara bakın hele.Karalamakta üzerimize yok. Kaza hatırlatması da var, her şey var.Bu yetmiyormuş gibi arayaTHY, PGS ve Onurda sıkıştırılıyor. Bizim düşmana ne ihtiyacımız var ki? Biz birbirimize yeteriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ısparta ~ 11 yıl önce
türkiyenin dağa çarpan ilk özel havayolu şirketi ya belki o yüzden biliniyordur:) .. 8 tane lease 15 yaş civarı uçakla nereye kadar.. az uçak ve yaşlı filo tehlikelidir, onur air daha da beter tabii.. Cin aliye kızsak da pgs nin filosu genç..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
World Focus'dan bahsediyorsun heralde ;)
daha beter ~ 11 yıl önce
Daha beter dedigin Onur Air o yaslı filo ile (Allah vermesin) bir tane kaza yapmadı. TK'nın kaç kazası var?
ozel sirket ~ 11 yıl önce
THY ozel sirket mi? Guldurmeyin adami. Duyan da yonetimi bagimsiz, tamamen ozkaynakları ile yönetilen bir şirketten bahsediyorsunuz zannedecek. Topçu da zaten malimüşavirlikteki üstün başarısı sayesinde yönetim kuruluna girdi 2003te değil mi? Aaa pardon, havayolundan bahsediyorduk. Mali müşavirin ne işi olur bir havayolunun yönetim kurulunda. Bağımsız özel şirket olan THY seçmiştir kesin. Rizeli tanıdığı olduğu için değildir yoksa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yerli kaptan ~ 11 yıl önce
İlgili linki kontrol ettim, THY 4. sirada. Thy'nin halen %51 i ozel oldugundan haber buyuk oranda carpitilmis diye dusunuyorum. cunku bu haberden,Thy ilk 100 e girememis gibi birsey anlasiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 11 yıl önce
Sami Alan farkı değil Tuncay Doğaner farkı. Kabul edin ya da etmeyin Atlasjet i marka yapan Tuncay Doğaner dir. Marka Marka eğitimleriyle hedef belirlemesi 2005 yılında yapıldı. Hedefe ulaşıldıktan sonra da Tuncay kaptan adeta hırsızlık suçlamasıyla şirketten uzaklaştırıldı. Haksızlık yapıldı. Zamanında başlanılan hatlar Tuncay kaptandan sonra kapatıldı.Sami Alan gelince de sanki Amerikayı tekrar keşfetmiş gibi aynı hatlar tekrar açılıyor. Karsa -Malatyaya-Ankaraya-Maraşa- Tokata-Uşak ve Çanakkeleye uçan aynı şirket değil miydi? ne birbirimizi kandıralım ne camiayı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cancan ~ 11 yıl önce
kesinlikle katılmıyorum sana.O ve tayfasından kurtularak en iyi işi yapmıştır atlas.
tebrikler... ~ 11 yıl önce
atlasjet'i yürekten tebrik ediyorum; umarım uzun soluklu olur. bu vesileyle bir kez daha gündeme taşımak isterim: atlasjet'i, başta ahl-esb olmak uzere, esb çıkışlı iç hatlarda görmek istiyoruz. thy ve küçük biladeri anadolujet'in yarattığı tekeli kırabilecek bir yapılanmaları var ve bu konudaki girişimlerini sonsuz destekliyoruz. sevgiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
esenboğa... ~ 11 yıl önce
n'oldu da daha önce ilan edilen ist-ank uçuşları biletler satılmaya başlamış olmasına karşın durduruldu!!! bu konuda thy ve shgm'nin büyük dahli vardır. thy+anadolujet'in devlet destekli tekelinin kırılması gerekir.
e ~ 11 yıl önce
arkadasım thy var listede ama özel şirket olarak diyor haberi doğru okuyalım!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek ~ 11 yıl önce
THY -sadece kamu ortaklığı da olan- bir ÖZEL havayolu şirketidir. Gerçekleri bilelim de öyle yorumlayalım. Onlar hala "milli havayoluyuz" diyorlar ama, atı alan değil Üsküdarı, Kartalı bile geçti.
misafir ~ 11 yıl önce
İşinize gelince 'Devlet', gelmeyince, kamu ortaklığı olan 'Özel' havayolu şirketi. Madem öyle, neden ESB-IST tekeli var. Neden diğer şirketler bu hattı alamıyorlar?
MarstanGeleln ~ 11 yıl önce
Türk Hava Yolları bu listede 4. sıradadır. Aşağıdaki likten kontrol edilebilir. http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/70629/2/1/23627201/turkiyenin-en-degerli-markalari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uzman... ~ 11 yıl önce
sayın sami alan farkı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 11 yıl önce
Farkliligi neymiski hepsinde uctuk hepsi ayni ancak yolcuya biraz daha deger veriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demek ki... ~ 11 yıl önce
Siz Atlasjet ile uçmamışsınız...
marka degeri ~ 11 yıl önce
marka degeri havayolunun kalitesi ile değil marka bilinirliği ve algısı ile ölçülüyor. Akılda kolay kalması, seçtiği logo bile bir etken. Farklılıgı hizmetinde aramayın yani.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000