29 Aralık 2009, Salı 10:55:50

ATLASJET, EL-AL İLE ANLAŞTI

Atlasjet ile İsrail Havayolları EL AL arasında, İstanbul-Tel-Aviv–İstanbul hattında karşılıklı seferler düzenlenmesi amacı ile code-share (Ortak Uçuş) anlaşması imzalandı.
  • Bravo. Diğer havayolu şirketlerine örnek olur inşallah.
  • Birileri sanki birşey icat etti, ya da özel bir Türk şirketi okyanus aşırı uçuşlara başladı.Istanbul'a güvenlik nedeniyle uçamayan bir şirketin uçuşlarına taşeronluk yapılıyor. Yazmadan önce okumaya başlasalar mesela...
  • uçak hangi sivil havacılık kurallarına göre uçacak? kimin call sign kullanılacak? kabinde silahlı adamlar olacakmı?Ilave güvenlik önlemlerini kim alacak?ve bunları kim denetleyecek?
  • bu sanırım atlasjet in başarısı değil el-al ın türkişye iç hatrlarına girme gayretidir. nitekim lufthansa da thy yi kullanarak iç hatlarda uçmaya başladı . diğer şirketleride bu tür anlaşmalarda göreceğiz, devamı gelecektir.
  • Yazdığın paragraftaki Türkçe ile dilbilgisindeki tüm yanlışları bir arada kullandığın için ben de seni tebrik ediyorum. Herkez - Herkes Bitişik bağlaç -de olmaz. Bitişik bağlaç -ki olmaz. Off of!
  • Tek kelime ile sizlere bravo. 2 yıl önce her yerde battı denilen şirketin geldiği yere bakınca insanın inanası gelmiyor. Atlas örneğinden herkez payına düşen dersi almalı. Şirketi vezir yapanda rezil edende başındaki yöneticilerdir. demekki çalıp çırpmayınca, dürüst çalışınca, işi bilince başarmamak mümkün değil. YAZIN BUNUN KİTABINIDA HERKEZ OKUSUN ÖĞRENSİN, DERS ALSIN BEYLER. YAZIN LÜTFEN.....
  • her iki havayoluyla da ticari isbirligi biraz guc olacak gibime geliyor ama....merakla bekliyorum, haber dogru ise saudia'nin tepkisi nasil olur. sb/tu
  • ARON FELLER?
  • AtlasJet'i tebrik ediyorum. Bravo..
  • İlki başarmış helal olsun valla.

Türkiye’ye  daha  önce düzenlediği seferleri Şubat 2007 tarihinde durduran EL AL İsrail Havayolları , Türkiye pazarına Atlasjet ile  yaptığı  anlaşma  ile  tekrar  geri  dönüyor.

Atlasjet ile EL AL İsrail Havayolları arasında imzalanan Code-Share  anlaşmasına göre, 01.03.2010 tarihinden itibaren ortak uçuşlar  İstanbul-Tel-Aviv arasında haftada karşılıklı 7 sefer olarak gerçekleştirilecek.  Tüm uçuşlar Atlasjet ve EL AL İsrail Havayolları’nın kendi uçuş  kodları ve numaraları ile ortak olarak yapılacak. Atlasjet bu ortak uçuşlar için 2 adet Airbus 320 uçağının koltuk kapasitelerini 168 koltuktan 156 koltuğa indirerek , Business ve Ekonomi class olarak   yeni baştan düzenledi.

Anlaşma çerçevesinde , Atlasjet  Havayolları , Tel-Aviv ötesi,  EL AL İsrail Havayolları’nın  sefer yaptığı, New York, Los Angeles, Sao Paola,  Johannesburg, Mumbai , Bangkok, Hong Kong’a  , EL AL İsrail Havayolları’da  İstanbul ötesi , Atlasjet’in  sefer düzenlediği tüm iç hat ve dış hat noktalarına bağlantılı seferler ile yolcularının seyahat   devamlılığını sağlayabilecekler.

ATLASJET, EL-AL İLE ANLAŞTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bravo. Diğer havayolu şirketlerine örnek olur inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Birileri sanki birşey icat etti, ya da özel bir Türk şirketi okyanus aşırı uçuşlara başladı.Istanbul'a güvenlik nedeniyle uçamayan bir şirketin uçuşlarına taşeronluk yapılıyor. Yazmadan önce okumaya başlasalar mesela...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uçak hangi sivil havacılık kurallarına göre uçacak? kimin call sign kullanılacak? kabinde silahlı adamlar olacakmı?Ilave güvenlik önlemlerini kim alacak?ve bunları kim denetleyecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu sanırım atlasjet in başarısı değil el-al ın türkişye iç hatrlarına girme gayretidir. nitekim lufthansa da thy yi kullanarak iç hatlarda uçmaya başladı . diğer şirketleride bu tür anlaşmalarda göreceğiz, devamı gelecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yazdığın paragraftaki Türkçe ile dilbilgisindeki tüm yanlışları bir arada kullandığın için ben de seni tebrik ediyorum. Herkez - Herkes Bitişik bağlaç -de olmaz. Bitişik bağlaç -ki olmaz. Off of!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tek kelime ile sizlere bravo. 2 yıl önce her yerde battı denilen şirketin geldiği yere bakınca insanın inanası gelmiyor. Atlas örneğinden herkez payına düşen dersi almalı. Şirketi vezir yapanda rezil edende başındaki yöneticilerdir. demekki çalıp çırpmayınca, dürüst çalışınca, işi bilince başarmamak mümkün değil. YAZIN BUNUN KİTABINIDA HERKEZ OKUSUN ÖĞRENSİN, DERS ALSIN BEYLER. YAZIN LÜTFEN.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
her iki havayoluyla da ticari isbirligi biraz guc olacak gibime geliyor ama....merakla bekliyorum, haber dogru ise saudia'nin tepkisi nasil olur. sb/tu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ARON FELLER?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AtlasJet'i tebrik ediyorum. Bravo..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İlki başarmış helal olsun valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000