01 Kasım 2013, Cuma 17:55:19

ATLASJET DONETSK'E UÇUYOR

Atlasjet Havayolları'nın 2014 yılında İstanbul-Donetsk seferlerine başlayacağı öğrenildi.
  • Donetsk'ten binen yolcular,Atlasjet kabin memurlarının kendi ülke kızlarından daha güzel olduğunu bir kez daha anlayacaklar.
  • Doğu hatları ne zaman kapatıyorsunuz acaba ? Bence Bodrum , İzmir ve Antalya'dan başka yere uçmanıza gerek yok.Zaten uçsanızda azıcık para kaybında hat kapatıyorsunuz :)
  • Yurt içi seferlerine yönelik hiçbir plan yok galiba keşke biraz daha fazla yurt içi destinasyonları açılsa

Atlasjet Havayolları, İstanbul-Donetsk arası seferlere 11 Ocak 2014 tarihinden başlayacak.

Donetsk Havalimanından bir yetkilinin yaptığı açıklamada bilet satışının daha başlamadığını ancak gidiş-geliş bilet fiyatının 90 – 200 Avro arasında olacağını kaydetti. Atlasjet Ukrayna’daki ilk noktası olan Akmescit (Simferopol)’e de biletlerini bu fiyattan satıyor.

Donetsk Havalimanı yetkilisinin bildirdiğine göre Atlasjet gerekli slotları aldı. Airbus A321 tipi uçaklarla yapılacak olan seferlerde İstanbul’dan kalkan uçak Donetsk’e saat 12.20’de gelecek, saat 13.15’te ise geri dönecek.

Donetsk-İstanbul hattında Türk Hava Yolları’nın haftalık 10, Pegasus Havayolları’nın ise 4 olmak üzere toplam 14 sefer yapılıyor. Ukrayna ile Türkiye arasında varılan anlaşmaya göre İstanbul – Donetsk ve İstanbul –Akmescit hatlarında sefer sayısı ve şirket sınırlaması bulunmuyor.

ATLASJET DONETSK'E UÇUYOR

Yorumlar

SK ~ 10 yıl önce
Donetsk'ten binen yolcular,Atlasjet kabin memurlarının kendi ülke kızlarından daha güzel olduğunu bir kez daha anlayacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakında.. ~ 10 yıl önce
Doğu hatları ne zaman kapatıyorsunuz acaba ? Bence Bodrum , İzmir ve Antalya'dan başka yere uçmanıza gerek yok.Zaten uçsanızda azıcık para kaybında hat kapatıyorsunuz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yurt içi seferlerine yönelik hiçbir plan yok galiba keşke biraz daha fazla yurt içi destinasyonları açılsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000