05 Aralık 2012, Çarşamba 11:10:25

ATLASJET DE PASSBOOK'U DESTEKLİYOR

Atlasjet, iki yıldır uyguladığı 2D (Mobil Biniş Kartı) uygulamasına Passbook’u da ekleyerek, gelişen ve yenilenen teknolojinin yakın takipçisi olduğunu bir kez daha gösteriyor.
  • dış hat uçuşlarında bu tip vak'aları polise anlatmak güç oluyor, umarım teknoloji yerleşik kültür haline gelir.
  • Passbook'a ben baktım ama öyle bir uygulama görünmüyor neden?

“Yolcusunu en çok seven” havayolu Atlasjet,  yolcularını en son teknoloji ile buluşturmaya devam ediyor... Atlasjet, Apple’ın Passbook uygulamasını destekleyen ilk özel havayolu oldu

Apple tarafından iOS 6.0 sürümü ile birlikte piyasaya sürülen ücretsiz Passbook uygulaması, iOS 6.0 ve üzeri iPhone ve iPod touch cihazlarda kullanılabiliyor. Bu cihazları kullanan yolcular, biniş kartlarını kendi iPhone/iPod touch cihazlarındaki Passbook uygulamasına kaydedebiliyor ve bagajsız uçtukları durumda check-in kontuarına uğramadan, direk kapıya yönelebiliyor.

Atlasjet, iki yıldır uyguladığı 2D (Mobil Biniş Kartı) uygulamasına Passbook’u da ekleyerek, gelişen ve yenilenen teknolojinin yakın takipçisi olduğunu bir kez daha gösteriyor. Türkiye’de uçulan ve  Passbook barkodunun okunmasını destekleyen tüm meydanlarda Atlasjet yolcuları bu uygulamayı  kullanabilecekler.

ATLASJET DE PASSBOOK'U DESTEKLİYOR

Yorumlar

gel de polise anlat ~ 11 yıl önce
dış hat uçuşlarında bu tip vak'aları polise anlatmak güç oluyor, umarım teknoloji yerleşik kültür haline gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FlyBoy ~ 11 yıl önce
Passbook'a ben baktım ama öyle bir uygulama görünmüyor neden?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000