12 Temmuz 2014, Cumartesi 11:17:14

ATLASJET BİLİRKİŞİ RAPORUNU YAYINLADI

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde Atasjet Havayolları ile yaptığı bir seyahat sırasında bebeği Hira'nın arabasının hasar gördüğünü iddia ederek bu zararın havayolu şirketi tarafından giderilmesini talep etmiş ve Twitter üzerinden ortalığı ayağa kaldırmıştı. Atlasjet, olayla ilgili bilirkişi raporunu yayınladı. İşte ayrıntılar...
  • D.akalın, kalitesini yine koymuş ortaya. Hiç kimse olduğundan fazlasını gösteremez. Neyse o. D.akalın'ın kalitesi de bu işte. Şımarıklıkla kalite ters orantılıdır. Dakalına birileri düz diye öğretmiş galiba..
  • Yahu bu kadini yani Demet akalin i hic midem goturmezdi. İşin garip yani bunu sadece ben boyle dusunurum aslinda sevilen biri diye de kendime hayiflanir idim . Ama millet de biliyormuş biraz egitimden yoksum oldugunu .. bu tür konularda yani birey ve kurum tatrismalarinda genelde kurumlar kilif uydururlar ama bu tencere kapak olmuş)
  • Çalisana böyle sahip çıkılır. Tamam efeeeeem deyip bedava bilet dagitarak 1yolcu kazanirsin ama bir çalışan kaybedersin, kaybettiğiniz bir çalışan ise sana binlerce yolcuyu kaybettirir. Bir türlü anlayamadiginiz denklem budur.
  • Bebek arabaları limited release kabul edilmiyormu uçağa?
  • Geçenlerde bir ekonomi yolcu business tuvaletine girmek istedi businesslrde surat astı tabii talimat gereği sokmadık ama kibarlıkla aldık beyefendiyi arkaya kadar götürdük..vay efendim insan ayırıyomuşuz ilk defa uçmuyomuş..ee sen girsen arkandaki sonra onun arkadındaki 150 kişisiniz..bi surat bi küsme yemek yememe inene kadar..yahu bu havalimanları birden açıldı da bünyesi mi kabul etmiyor canım halkımın..otobüste lokantada gayet mülayim ve müşf k olan insanlar uçakta zapt edilemiyor..lütfen bir sosyal uzman açıklasın bunu tez konusu yapsın..
  • Demet akalin olayi biraz medyaya tasidi diye aciklamalar veya prosedurler de izlenmis olabilir. Eger her vatandasa bu sistem uygulaniyorsa muthis bir yonetim sekli var demektir. Emeginize saglik.
  • Atlas jet bu raporu basın ile paylaştığı için çok hatalı. Müşterisini küçük düşürücü hareketler bunlar, Raporu müşteri ile paylaş, eger isterse o paylaşır .. Şark kurnazligi atlas Jete yakışmadı
  • Demet KAÇTI BEZ GETIR..editörler küfür yok bak!!!
  • İşte bu
  • verilmiş en güzel cevap

Ünlü Şarkıcı Demet Akalın, Atlasjet Havayolları ile yaptığı seyahat sırasında bebeği Hira'nın arabasına ait kilidin kırıldığı iddiasıyla mikro blog sitesi Twitter hesabı üzerinden şikayetçi olmuştu.

Havayolu şirketi yetkililerine sitemde bulunan Demet Akalın, twitter hesabından yaptığı açıklamada 'Bebek arabasını nasıl atıyorsan artık kilidini kırmışsınız sayın atlasjet insan parası bu business gidiyoruz şu hale bak' diyerek tepki gösterdi. Yaşanan bu olay üzerine Atlasjet tarafından yayınlanan açıklamada, "Belirtmek isteriz ki; valizlerin taşınması tedarikçi firmalar tarafından gerçekleştirilmektedir. Atlasjet olarak taşıma sorumluluğunu üstlenmekteyiz ancak valizlere direkt hiçbir müdahalemiz bulunmamaktadır. Havalimanlarındaki tüm taşıma süreçleri kamera kaydına alınmaktadır. Bir hasar oluşması durumunda  kayıtlar incelenerek sorumlularına hasarın yansıtılması sağlanır" denilmişti.

Atlasjet tüm bu gelişmeler üzerine olayı bilirkişiye taşıdı. Bilirkişi olarak bebek arabaları konusunda yetkili tamir ve bakım servisi Eser Puset'ten alınan raporda, bebek arabasının kilidinin uçakta kırılmadığı belirtildi. Atlasjet, bilirkişi raporunu resmi Twitter hesabı üzerinden tüm takipçilerine duyurdu.

İŞTE ATLASJET TARAFINDAN YAYINLANAN O RAPOR

ATLASJET BİLİRKİŞİ RAPORUNU YAYINLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Kalite Farkı ~ 10 yıl önce
D.akalın, kalitesini yine koymuş ortaya. Hiç kimse olduğundan fazlasını gösteremez. Neyse o. D.akalın'ın kalitesi de bu işte. Şımarıklıkla kalite ters orantılıdır. Dakalına birileri düz diye öğretmiş galiba..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
skandall ~ 10 yıl önce
Yahu bu kadini yani Demet akalin i hic midem goturmezdi. İşin garip yani bunu sadece ben boyle dusunurum aslinda sevilen biri diye de kendime hayiflanir idim . Ama millet de biliyormuş biraz egitimden yoksum oldugunu .. bu tür konularda yani birey ve kurum tatrismalarinda genelde kurumlar kilif uydururlar ama bu tencere kapak olmuş)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ders al ~ 10 yıl önce
Çalisana böyle sahip çıkılır. Tamam efeeeeem deyip bedava bilet dagitarak 1yolcu kazanirsin ama bir çalışan kaybedersin, kaybettiğiniz bir çalışan ise sana binlerce yolcuyu kaybettirir. Bir türlü anlayamadiginiz denklem budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bebek arabaları limited release kabul edilmiyormu uçağa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eren ~ 10 yıl önce
Geçenlerde bir ekonomi yolcu business tuvaletine girmek istedi businesslrde surat astı tabii talimat gereği sokmadık ama kibarlıkla aldık beyefendiyi arkaya kadar götürdük..vay efendim insan ayırıyomuşuz ilk defa uçmuyomuş..ee sen girsen arkandaki sonra onun arkadındaki 150 kişisiniz..bi surat bi küsme yemek yememe inene kadar..yahu bu havalimanları birden açıldı da bünyesi mi kabul etmiyor canım halkımın..otobüste lokantada gayet mülayim ve müşf k olan insanlar uçakta zapt edilemiyor..lütfen bir sosyal uzman açıklasın bunu tez konusu yapsın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Demet akalin olayi biraz medyaya tasidi diye aciklamalar veya prosedurler de izlenmis olabilir. Eger her vatandasa bu sistem uygulaniyorsa muthis bir yonetim sekli var demektir. Emeginize saglik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Atlas jet bu raporu basın ile paylaştığı için çok hatalı. Müşterisini küçük düşürücü hareketler bunlar, Raporu müşteri ile paylaş, eger isterse o paylaşır .. Şark kurnazligi atlas Jete yakışmadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklı ~ 10 yıl önce
İlgili vatandaş şikayetini sosyal paylaşım sitesinden yapmış.Yani kamuoyu da sürece dahil.hal böyle olunca Atlasjetin sonucu bu yöntemle açıklaması gayet yerinde bir durum.
Neyn? ~ 10 yıl önce
İstediğini söyleyen, istemediğini duyar. Türk Atasözü. Şikayetini yaptığı kanaldan kendisinin şikayeti yanıtlanmış. Keşke bu inceliği Demet Akalın düşünebilseydi.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Demet KAÇTI BEZ GETIR..editörler küfür yok bak!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İşte bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pala ~ 10 yıl önce
verilmiş en güzel cevap

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000