26 Şubat 2014, Çarşamba 10:02:24

ATLASJET AİLESİ 2014 HEDEFLERİNİ PAYLAŞTI

Atlasjet her sene gerçekleştirdiği geleneksel Paylaşım Toplantısı’nda 2014 hedeflerini ve gelişim planlarını anlattı; başarısını çalışanları ile birlikte kutladı.
  • First officer ; Baska Bir havayolu sirketinde calismama ragmen yolcu olarak Atlas Jet ile ucma Firsatim oldu gercekten basarilara layik Bir havayolu sirketi yolcularini ve ucus emniyetini en üst düzeyde tutuyor bunlar Benim gözlemlediklerim basarilarinin Devamini diliyorum herkese emniyetli ucuslar .....
  • Her sirkette var bir sorun,kimi değerden bahseder,kimi maaştan kimi egolu khm,kimi sezon bitti işin bitti der,havacilik kalmadı artık egosu en yüksek meslek.gerçek havacı yok türkiyede, en beğenmediğiniz asya bölgesinde bu meslege saygı var değer var,kendini aşmış INSANLAR bizim türkiyede EGOLU
  • Bombardier yerine airbus alsalardı iyi olacaktı.
  • Uçuş İşlemenin başında bu işin erbabı meslek ve hizmet erbabı meslek adamı Kpt. A.Karaca olduktan sonra Atlas heryerde başarılı olacaktır.
  • Deger gormedigini ve mutlu olmadigini dusunuyorsan ayril , calisma bu sirkette.git onur a pgs ye.seni tutanmi var.maasini 1 gun bile gec aldinmi?oturdugun yerden para kazanmakmi istiyorsun herhalde.
  • Yolcusuna verdigi degerin yarisini calisanina verse keske...
  • Hotel bitince de Kıbrıs'da yaparız İnşallah. "Yolcusunu ve Ekibini en çok seven Havayolu"

Atlasjet, konuklarının memnuniyetine gösterdiği aynı özeni çalışanlarına da gösterdiğini Paylaşım Toplantıları ile kanıtlıyor.

Geleneksel olarak her sene Atlasjet Aile bireylerinin katılımıyla düzenlenen Paylaşım Toplantıları bu yıl da Antalya Voyage Sorgun Hotel’de gerçekleşti. Geniş katılımın yaşandığı toplantıda, Atlasjet’in 2013 yılında gösterdiği başarılı performansın verileri paylaşılırken, 2014 yılı için benimsenen büyüme hedefleri ve yeni projeler aktarıldı.

Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, 2013 yılında yaşadıkları büyüme ivmesinin 2014 yılında da yeni hedeflerle artarak devam edeceğini belirterek, yenilikçi projelerle yine Türk havacılığına Atlasjet imzasını atacaklarını ve bunları yaparken önceliklerinin her zaman misafir memnuniyetini ön planda tutmak olduğunu belirtti.

“Yolcusunu en çok seven havayolu” mottosuyla çalıştıklarını belirten Ersoy “Bildiğiniz gibi Türkiye’de bu prensibi benimseyen  tek hava yolu olarak, EkonomiPlus’ta sunduğumuz 77cm koltuk aralıkları, ücretsiz enfes ikramlar, ücretsiz havalimanı servisi gibi hizmetlerimiz ile misafirlerimizin ihtiyaçlarını hem uçuş esnasında hem de uçuş öncesi ve  sonrasında optimum şekilde karşılıyoruz. Biz Atlasjet olarak sunduğumuz hizmetlerle misafir memnuniyeti konusunda çıtayı o kadar yükseğe taşıdık ki, bir kere bu tecrübeyi yaşayan yolcular bir daha, azıyla yetinmek istemiyor. Bu da Atlasjet’i yolcular için tercih sebebi yapıyor. Misafirlerimizin memnuniyeti, tüm Atlasjet Ailesi bireylerini, daha fazla çalışarak hep bir adım daha  ileri gitmeleri konusunda motive ediyor.  Misafirlerimiz, alıştıkları Atlasjet konforunu ve kalitesini, önümüzdeki dönemlerde duyuracağımız yeni projelerimizde de artarak yaşayacaklar” şeklinde konuştu.

ATLASJET AİLESİ 2014 HEDEFLERİNİ PAYLAŞTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
First officer ; Baska Bir havayolu sirketinde calismama ragmen yolcu olarak Atlas Jet ile ucma Firsatim oldu gercekten basarilara layik Bir havayolu sirketi yolcularini ve ucus emniyetini en üst düzeyde tutuyor bunlar Benim gözlemlediklerim basarilarinin Devamini diliyorum herkese emniyetli ucuslar .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaci ~ 10 yıl önce
Her sirkette var bir sorun,kimi değerden bahseder,kimi maaştan kimi egolu khm,kimi sezon bitti işin bitti der,havacilik kalmadı artık egosu en yüksek meslek.gerçek havacı yok türkiyede, en beğenmediğiniz asya bölgesinde bu meslege saygı var değer var,kendini aşmış INSANLAR bizim türkiyede EGOLU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bombardier yerine airbus alsalardı iyi olacaktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçş. İşl. ~ 10 yıl önce
Uçuş İşlemenin başında bu işin erbabı meslek ve hizmet erbabı meslek adamı Kpt. A.Karaca olduktan sonra Atlas heryerde başarılı olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çalışma ~ 10 yıl önce
Deger gormedigini ve mutlu olmadigini dusunuyorsan ayril , calisma bu sirkette.git onur a pgs ye.seni tutanmi var.maasini 1 gun bile gec aldinmi?oturdugun yerden para kazanmakmi istiyorsun herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Yolcusuna verdigi degerin yarisini calisanina verse keske...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lara Park ~ 10 yıl önce
Hotel bitince de Kıbrıs'da yaparız İnşallah. "Yolcusunu ve Ekibini en çok seven Havayolu"

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000