19 Mayıs 2012, Cumartesi 10:38:06

ATLASJET 19 MAYIS'I KUTLUYOR

Yolcusunu en çok seven havayolu şirketi Atlasjet, her milli bayramda olduğu gibi bugün de kontuarlarını Türk bayrakları ve Atatürk resimleriyle donattı.
  • atlas jeti tebrik ediyorum iyki varsın sıe f bu yüzden atlas jet le uçuyorum umarım mili havayolumuz söz de thy bişeyler ögrenin
  • TEBRİKLER ATLAS JET
  • tebriklerr. Atlas ı bu yüzden takkdiirr ediyorum ,sağoll! daim ol!
  • Tesekkurler Atlas Jet.
  • Tüm baskılara yansaş medyanın karalamalarına rağmen dik durmayı başardığı doğru çizgisinden sapmadığı için tüm Atlasjet yöneticilerini ve çalışanlarını tebrik ediyor tüm Türkiye ile birlikte 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramlarını kutluyorum.Türkiye'nin sizin gibi insanlara çok ihtiyacı var.Lütfen hep doğru çizginizde kalınız.
  • 19 mayıs gençlik ve spor bayramının yavaş yavaş alıştıra alıştıra ortadan kaldırılmaya çalışıldığı bir zamanda milli havayolumuz olan thy nin kırmızı beyaz olan renklerininde bir gün yeşil beyaza döneceğini bilerek 19 mayıs gençlik ve spor bayramınıza sahip çıkın gençler mesajını iletmek istedim atlas jete başarılarının devamını diliyorum.
  • Atlasjet her zaman kendine yakışanı yapıyor. Yobazların bütün çabalarına rağmen büyük devrimciyi anıyor. Atlasjet tebrikler ve kocaman alkış sana ve yöneticilerine. YAŞASIN ATATÜRK VE ATATÜRKÇÜLÜK. YAŞASIN LAİK VE ÇAĞDAŞ TÜRKİYE CUMHURİYETİ.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama tartışmaları sürerken, en milli havayolu şirketi olarak adını her bayram kontuarlarını süsleyerek duyuran Atlasjet, bu bayramda da kırmızı, beyaz’a büründü.

Milli değerlere gereken hassasiyeti en çok gösteren Atlasjet, İç Hatlar’da bulunan kontuarlarını, balonlar, Atatürk posterleri ve Türk bayraklarıyla süslerken, yolculardan bu hassasiyet nedeniyle tam not aldı.

İŞTE ATLASJET'İN KONTUARLARI

ATLASJET 19 MAYIS'I KUTLUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

antalya ~ 12 yıl önce
atlas jeti tebrik ediyorum iyki varsın sıe f bu yüzden atlas jet le uçuyorum umarım mili havayolumuz söz de thy bişeyler ögrenin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PROMETHEUS ~ 12 yıl önce
TEBRİKLER ATLAS JET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
purser ~ 12 yıl önce
tebriklerr. Atlas ı bu yüzden takkdiirr ediyorum ,sağoll! daim ol!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sydney ~ 12 yıl önce
Tesekkurler Atlas Jet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
19 MAYIS ~ 12 yıl önce
Tüm baskılara yansaş medyanın karalamalarına rağmen dik durmayı başardığı doğru çizgisinden sapmadığı için tüm Atlasjet yöneticilerini ve çalışanlarını tebrik ediyor tüm Türkiye ile birlikte 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramlarını kutluyorum.Türkiye'nin sizin gibi insanlara çok ihtiyacı var.Lütfen hep doğru çizginizde kalınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atlas jet sempatizanı ~ 12 yıl önce
19 mayıs gençlik ve spor bayramının yavaş yavaş alıştıra alıştıra ortadan kaldırılmaya çalışıldığı bir zamanda milli havayolumuz olan thy nin kırmızı beyaz olan renklerininde bir gün yeşil beyaza döneceğini bilerek 19 mayıs gençlik ve spor bayramınıza sahip çıkın gençler mesajını iletmek istedim atlas jete başarılarının devamını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo.... ~ 12 yıl önce
Atlasjet her zaman kendine yakışanı yapıyor. Yobazların bütün çabalarına rağmen büyük devrimciyi anıyor. Atlasjet tebrikler ve kocaman alkış sana ve yöneticilerine. YAŞASIN ATATÜRK VE ATATÜRKÇÜLÜK. YAŞASIN LAİK VE ÇAĞDAŞ TÜRKİYE CUMHURİYETİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000