03 Şubat 2016, Çarşamba 10:13:20

Atlasglobal'in yeni rotaları belli oldu

Atlasglobal'in Şarika (Sharjah), Beyrut ve Doha seferleri başlatacağı öğrenildi.
  • Doha seferleri başlamadan iptal olmuştur. Bilet ücretleri iade edildi. Yaşattığı geçici heyecan icin teşekkür ederiz atlas globale!
  • doha haftada birgün değil hergün gözküyor
  • once calisaninin hakkini versin. 300 un altina dustu kabin ekibi. ve kizlar sabah ucustan gelip aksam ucusa gidiyor, maaslari da piyasanin cok cok altinda. seneye duzelecekmis, yani diyor ki siz bu yil keriz keriz calisin, ben sizin sirtinizdan bi guzel para kazanayim, seneye allah kerim.. yazik
  • iyi ki otobüs var da bunların eline kalmıyoruz...
  • Atlasglobal içhat uçuş slotlarını dışhat uçuş slotları için değiştiriyor,. Görünüşe göre artık çok dsha az içhat uçacaklar. Atlas'da çalışan bir arkadaşımın anlattığına göre yeni tarife planı ile uçak başı yıllık ortalama 2.600 olan uçuş saatini 4.000 saate 1/1 olan cycle ratiosunu da 3/1 e yükselteceklermiş. Ekip başına senelik ortalama 600 olan uçuş süresinide 900 saate yükseltiyorlarmış. Türkiye'nin doğusundan gelen uçuşlarının tamamını Avrupa uçuşlarına ve anlaşmalı oldukları 70 den fazla yabancı havayoluna bağlayacaklarmış. Geçen sene tüm rezervasyon ve DCS alt yapılarını değiştirdiler, uluslararası pazarlarda rekabet edebilecek yeni ücret yapılarını devreye aldılar,uçak hizmet standartlarını iddialı seviyelere yükselttiler. Kısacası korkunun ecele faydası olmazmış, adamlar sessizce ama planlı ve güçlü bir şekilde geliyorlar. Yolları açık olsun.
  • Gurur duyuyorum ozel bır Turk sırketının bu durumlara gelmesı ve cok hızlı bır ıvme ıle kararlı buyumesıne. Bravo yolunuz acık olsun!
  • Ic hat bitti galiba. Yada yeni uçak mi alıyo.
  • Atlasjetin işi gücü Pegasus'u taklit etmek Mayısta açarlar Eylül sonunu bulmaz kapatırlar
  • Kıskanmayın,çalışın sizin de olsun :)
  • en önemli hat doha iken en az freakans doha. tabi büyük şirketlerden yolcu kapmak zor!!

Atlasglobal, uçuş rotalarını artırmaya devam ediyor.Şirketin Şarika (Sharjah), Beyrut ve Doha seferlerinin detayları belli oldu.

Atlasglobal İstanbul-Beyrut seferleri 2 Mayıs'ta başlayacak ve cumartesi günleri hariç haftada 6 gün gerçekleşecek. İstanbul'dan kalkış saati 22:50, Beyrut'tan kalkış saati ise 04:45 olacak. Sadece haftanın 7.günü günde iki sefer olacak.  7. günlerde ikinci seferin İstanbul'dan kalkış saati saat 18:00 iken Beyrut'tan kalkış saati 20:50 olarak belirlendi.

İstanbul - Sharjah seferleri 27 Mart'ta başlayacak. Atlasglobal haftanın her günü İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan 22:20'de kalkarak, 03:45'te Sharjah'ta olacak ve Sharjah'tan 04:40'ta kalkarak saat 08:30'da İstanbul Atatürk Havalimanı'nda olacak. 

İstanbul-Doha seferleri ise 20 Haziran'da başlayacak ve İstanbul kalmış saati 23:40, Doha'dan kalkış saati ise 04:40 olacak. 

Atlasglobal'in yeni rotaları belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Semih ~ 8 yıl önce
Doha seferleri başlamadan iptal olmuştur. Bilet ücretleri iade edildi. Yaşattığı geçici heyecan icin teşekkür ederiz atlas globale!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlas ~ 8 yıl önce
doha haftada birgün değil hergün gözküyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tabitabi ~ 8 yıl önce
once calisaninin hakkini versin. 300 un altina dustu kabin ekibi. ve kizlar sabah ucustan gelip aksam ucusa gidiyor, maaslari da piyasanin cok cok altinda. seneye duzelecekmis, yani diyor ki siz bu yil keriz keriz calisin, ben sizin sirtinizdan bi guzel para kazanayim, seneye allah kerim.. yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
otobüs ~ 8 yıl önce
iyi ki otobüs var da bunların eline kalmıyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru ve kararlı adımlarla yola devam ~ 8 yıl önce
Atlasglobal içhat uçuş slotlarını dışhat uçuş slotları için değiştiriyor,. Görünüşe göre artık çok dsha az içhat uçacaklar. Atlas'da çalışan bir arkadaşımın anlattığına göre yeni tarife planı ile uçak başı yıllık ortalama 2.600 olan uçuş saatini 4.000 saate 1/1 olan cycle ratiosunu da 3/1 e yükselteceklermiş. Ekip başına senelik ortalama 600 olan uçuş süresinide 900 saate yükseltiyorlarmış. Türkiye'nin doğusundan gelen uçuşlarının tamamını Avrupa uçuşlarına ve anlaşmalı oldukları 70 den fazla yabancı havayoluna bağlayacaklarmış. Geçen sene tüm rezervasyon ve DCS alt yapılarını değiştirdiler, uluslararası pazarlarda rekabet edebilecek yeni ücret yapılarını devreye aldılar,uçak hizmet standartlarını iddialı seviyelere yükselttiler. Kısacası korkunun ecele faydası olmazmış, adamlar sessizce ama planlı ve güçlü bir şekilde geliyorlar. Yolları açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devam devam ~ 8 yıl önce
arkadaş ne anlatmış bee
keşke ~ 8 yıl önce
ah keşke bu anlatan arkadaş bi de atlastan bir çalışan arkadaşım yalanı atmasaymış. düper düz yazılıp eline verilen metni kopyalayıp yapıştırmış, yada yazıyı yazan doğrudan koymuş. herneyse işte.
KK ~ 8 yıl önce
Gurur duyuyorum ozel bır Turk sırketının bu durumlara gelmesı ve cok hızlı bır ıvme ıle kararlı buyumesıne. Bravo yolunuz acık olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İç hat ~ 8 yıl önce
Ic hat bitti galiba. Yada yeni uçak mi alıyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saha malzemecisi ~ 8 yıl önce
evet bu sene iki yeni ucak aldi.
Vedat ~ 8 yıl önce
Atlasjetin işi gücü Pegasus'u taklit etmek Mayısta açarlar Eylül sonunu bulmaz kapatırlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a girl ~ 8 yıl önce
Kıskanmayın,çalışın sizin de olsun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doha ~ 8 yıl önce
en önemli hat doha iken en az freakans doha. tabi büyük şirketlerden yolcu kapmak zor!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000