16 Mart 2015, Pazartesi 16:47:11

ATLASGLOBAL'İN CHARTER SEFERLERİ TARİFELİYE DÖNÜYOR

Yakın zamanda kurumsal kimliğinde büyük bir değişime giderek “Global” projesinin ilk adımlarını atan AtlasGlobal, bu proje kapsamında yurt dışı uçuş ağını genişleterek Nisan ayından itibaren Kazakistan’a tarifeli uçuşlara başlıyor.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • atlasglobal sadece AFA`dan yetişen öğrencilere normal maaş verir diğerleri alamıyor malesef.
  • 1000 tl maas mi vermisler abi cok iyi yaaa:) gecen bi yabancuuu fo soyledi maaslari 70 tl yatiriyorlarmis sonra yol parasini karsilasinlar diye asgari ucret yatirmaya baslamislar.. kabin kokpitten fazla aliyor.. sag koltugu bu kadar ticarete donusturmeyin...
  • Kimse a320 tipi alıyım ayırılıyım diye yazılmıo type ratinge ihtiyac olursa alıncak diye giriliyor ama bizim gibi herkes yollanıyor kalanlarda asgari ücretle ucuruluyor en azından kalanlar 3000tl az bile olsa devam etmeliler. Yakında afalılarında sözleşmeleri bitince görücem. Bu şirket bu ahları alarak çok uzun hayatına devam edemicek.
  • Inanmıyorum Pilotların maaşları 1000 tl mi, çok azmış. Neden?
  • atlasglobal diyosunda globalın anlamını biliyomusun ?şu long haul uçuşlarına bir el atın içhatlar da atlasın business ı thy nin ekonomi fiyatınyla neredeyse aynı acayip uygun biraz risk alıp batı ve doğu merkezlerine bağlayın yeni a330larla sabihayı pegasuslada codeshare iç hatlar ve uçamadığınız avrupa noktalarını sonra oturup izleyin olanları thy rekabeti görsün biraz o fiyatlar nedir
  • 1000 TL ye ucan Pilot arkadaslari acaba AtlasJet is garantiniz var diyemi ise aldi cok merak ediyorum,yoksa size tip egitimi verip 100 saat ucurup isimizi bitiririzmi dediler,simdi buralara gercekleri yazalim Atlasjet sadece AFA dan gelip is garantisi verdigi kisileri ise aliyor,bu da gayet dogal,rahatsiz olan arkadaslar isi birakabilirler zorla kimse kimseyi ucurmuyor,bu arkadaslar Atlasjet de ucup ucus saatlerini arttiriyorar,yabancilar o koltukta ucmak icin 50.000 euro oduyorlar 500 saat icin, onedenle bence firsati degerlendirmek yerine buralara yazilar yazmak hos degil,cunku verilmis bir taahhut yok ortada.ileride o imkanida vermeyebilir Atlasjet.
  • arff pass bilet istiyor...tazminatda adalet istiyir
  • Kazakistan'ın Hazar kıyısındaki petrol şehirleri Atyrau ve Aktau'ya uçuşlar niye başlamıyor?

Yakın zamanda kurumsal kimliğinde büyük bir değişime giderek “Global” projesinin ilk adımlarını atan AtlasGlobal, bu proje kapsamında yurt dışı uçuş ağını genişleterek Nisan ayından itibaren Kazakistan’a tarifeli uçuşlara başlıyor.

Global bir havayolu olmanın ilk adımlarını attığını geçtiğimiz günlerde yenilenen kurumsal kimliği ve vizyonu ile duyuran AtlasGlobal, uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Türkiye ile Kazakistan arasında sekiz seneden bu yana Charter seferler düzenleyerek uçuşlarında sunduğu hizmet kalitesi ile Kazakistan pazarında yolcuların tercihi olan AtlasGlobal’in Kazakistan uçuşları tarifeli oluyor. 

AtlasGlobal’in Nisan ayından itibaren başlayacak tarifeli seferleri Antalya’dan Almatı, Astana ve Karaganda’ya düzenlenecek. Uçuşlar, Antalya’dan Astana’ya haftada 4 sefer, Almatı’ya 3 sefer ve Karaganda’ya 2 sefer olarak gerçekleşecek.

AtlasGlobal EkonomiPlus’ta seyahat eden yolcularına 77cm genişliğindeki deri koltuklarda konforlu bir yolculuk sunuyor. AtlasGlobal yolcuları Kazakistan uçuşlarında 25 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz zengin yiyecek ve içecek ikramı, ücretsiz online check-in ve koltuk seçimi gibi çeşitli hizmetlerden yararlanıyor.

AtlasGlobal’in Kazakistan uçuşlarının biletleri www.atlasglb.com web sitesinden ve yetkili acentelerden satın alınabiliyor.

ATLASGLOBAL'İN CHARTER SEFERLERİ TARİFELİYE DÖNÜYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
afa ~ 9 yıl önce
atlasglobal sadece AFA`dan yetişen öğrencilere normal maaş verir diğerleri alamıyor malesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
he canim he :) ~ 9 yıl önce
1000 tl maas mi vermisler abi cok iyi yaaa:) gecen bi yabancuuu fo soyledi maaslari 70 tl yatiriyorlarmis sonra yol parasini karsilasinlar diye asgari ucret yatirmaya baslamislar.. kabin kokpitten fazla aliyor.. sag koltugu bu kadar ticarete donusturmeyin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlasmagduru ~ 9 yıl önce
Kimse a320 tipi alıyım ayırılıyım diye yazılmıo type ratinge ihtiyac olursa alıncak diye giriliyor ama bizim gibi herkes yollanıyor kalanlarda asgari ücretle ucuruluyor en azından kalanlar 3000tl az bile olsa devam etmeliler. Yakında afalılarında sözleşmeleri bitince görücem. Bu şirket bu ahları alarak çok uzun hayatına devam edemicek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Inanmıyorum Pilotların maaşları 1000 tl mi, çok azmış. Neden?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayır ~ 9 yıl önce
öyle bir şey yok kardeş bakma sen bunlara
tk ~ 9 yıl önce
atlasglobal diyosunda globalın anlamını biliyomusun ?şu long haul uçuşlarına bir el atın içhatlar da atlasın business ı thy nin ekonomi fiyatınyla neredeyse aynı acayip uygun biraz risk alıp batı ve doğu merkezlerine bağlayın yeni a330larla sabihayı pegasuslada codeshare iç hatlar ve uçamadığınız avrupa noktalarını sonra oturup izleyin olanları thy rekabeti görsün biraz o fiyatlar nedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATLASJET ~ 9 yıl önce
1000 TL ye ucan Pilot arkadaslari acaba AtlasJet is garantiniz var diyemi ise aldi cok merak ediyorum,yoksa size tip egitimi verip 100 saat ucurup isimizi bitiririzmi dediler,simdi buralara gercekleri yazalim Atlasjet sadece AFA dan gelip is garantisi verdigi kisileri ise aliyor,bu da gayet dogal,rahatsiz olan arkadaslar isi birakabilirler zorla kimse kimseyi ucurmuyor,bu arkadaslar Atlasjet de ucup ucus saatlerini arttiriyorar,yabancilar o koltukta ucmak icin 50.000 euro oduyorlar 500 saat icin, onedenle bence firsati degerlendirmek yerine buralara yazilar yazmak hos degil,cunku verilmis bir taahhut yok ortada.ileride o imkanida vermeyebilir Atlasjet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo ~ 9 yıl önce
bende aynı şeyleri yazacaktım iyi oldu yazman
Bende ~ 9 yıl önce
Bende aynısını yazacaktım ama nasıl olsa başkası yazar dedim yazmadım. Aklın yolu birdir. Hatta şöyle aynı şeyi yazacak olanlar oturup bir dernek kursak, Sivil Havacılık çağ atlar.
afa astronotkulübü ~ 9 yıl önce
Astronot bey kardeşim,öncelikle soru eki olan -mi ve dahi anlamında ki -da ayrı yazılır;)Yazdıklarından anlaşılan kendini ayrıcalıklı gören afa grubundansın,beğenmiyorsan başka yerde uç dediğin pilot arkadaşların içinde 60saatte release olan insanlar varken sizin grupta 100-120 saatte kaptan babalarının(babasının kaptan olmasında bir beis görmüyorum onu belirteyim imtiyaz verilmediği müddetçe) ricasıyla bir zahmet release olanlar,isim vereyim istersen ama sen çıkarsan havanda kalmaz:)Konu baştan yapılan sözleşme değil 100 saatten sonra istersen uçma denilip fırsatçılık yapılıp asgari ücretle pilot çalıştırılması...Bu insanlar iki ayda kabin memuru olmadı.Bugün 3800euro alırsın yarın devran döner 380euro'ya uçmaya iş ararsan senin meslektaşın da sana ''işine gelirse'' diyebilir.Pilot arkadaşına sahip çık yanlışları söyle ki ihtiyacın olduğunda da meslektaşın sana sahip çıksın.Orhan coşkun isen bilemem gayrısı Yancılık olmuş...
haklı ~ 9 yıl önce
özel şirket özel sermaye.. tamamen haklı. İşsiz pilotlar neden uçamıyor? THY yabancı dolu oldugu için. Sizin yerinize onlar uçuyor mail bombardımanına tutun bakanları.. O yabancıların (EU) ülkelerinin bayrak taşıyıcılarında kaç tane yabancı varmış ogrenin. 0 O yüzden özel şirketi boşver THY'de yabancı dolu oldugu için uçamıyorsun ona yogunlaş sevgili işsiz pilot arkadaş.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
arff pass bilet istiyor...tazminatda adalet istiyir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ok ~ 9 yıl önce
kimden istiyor pass bileti.. arff hangi havayolu çalışanı oluyor ?
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kazakistan'ın Hazar kıyısındaki petrol şehirleri Atyrau ve Aktau'ya uçuşlar niye başlamıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000