23 Kasım 2016, Çarşamba 13:55:49

Atlasglobal'den yeni işbirliği; 'Bank'O Atlas!

Türkiye’nin genç ve dinamik markaları Odeabank ve Atlasglobal, alışveriş ve uçuş millerini birleştirerek uçuracak ortak markalı kredi kartı için güçlerini birleştirdi.
  • arkadaşlar uzun suredır bu sektordeyım ve ben sıze ışin iç yüzünü dilim döndüğünce anlatyım; bırde ıster afa olsun ısterse ayjet olsun hepsı dehset derecede kar marjıyla calısıyolar.. BKNZ: macarıstanda 35-40 gunde ppl egıtımını bıtırebılıyoken ki turkıyede pıc lerdekı uckagıtları yada gece ususlarındakı uckagıtları hepımız bılıyoruz macarıstanda yada orasıda sart degıl herhangı bır EASA lisans veren bır okulda dedıgım sartlar aynen gecerlı.. avusturyada ppl suresıde yıne performansa baglı olarak ortalama 45 gunde bıtıyo.. ama bu tr dekı okulların ısıne gelmıyo tabı.. kaptan babanın kaptan adayı cocukları ve hukum suren saltanatlar.. okullardakı kayırmalar.. avrupada kurs fıyatları hersey dahıl 36bın euro ıken tr de sadece atpl frozen fıyatı hem ayjette hem afada 70200 euro..?? bırde buna 39000 euro da tip egıtımı ettımı sana 110000 euro.. anlıcagınız daha turkıye havacılıkta 20 yıl gerıde.. messıyı reklamlara cıkarmakla olmuyo..
  • Lejyoner diye bir arkadaş biraz boyundan büyük laf etmiş ama, AFAdaki eğitimi birazcık inceleme şansı olsaydı eminim çok daha güzel bir yorum yapardı. AFA Türkiyenin bir numaralı okulu ve kalitesi tartışma götürmez.
  • Koçum, Atlas AFA mezunlarını işe almakla en doğrusunu yapıyor. Diğer okulların hali ortada. AFA tam bir havayolu pilot eğitimi veriyor. Müthiş bir eğitim standardı var AFA'nın. Belli ki sen de dandik bir okuldan mezunsun ve kuyruk acın var. Sen ve senin gibileri Atlas niye işe alsın!!!!!!
  • Efendi; hiç olumlu yorum yok.. Nasıl olacak?
  • Yüksek maaşlı yöneticiler altındaki personele en çok eziyet edenler. Emekli maaşları da üstüne bal kaymak. O koltuğu bırakmamak için daha çook arkadaşımızın sırtına semer vururlar. Hakkımızı helal etmiyorum.
  • Gercekten tebrik ediyorum,tüm hatlarda ucaklar bos ucuyor,zarar inanilmaz ama ayni kararlilikla devam...nekadar daha..TK bile ucak Ground yapti....
  • Semra bu işlerden anlarmıymış?
  • Su ilanlarda bir acsaniz cok iyİ olucak kabin memuru alimlari ne zman olur acaba murat bey bi bilgi verrseniz sevinirimm
  • Öncelikle haksız yere çıkardığınız insanların tazminatlarını verin, önlerine kağıt koyup istifanızı verin denmez. Nasıl olsa afadan yeni gelenler var hemde para kazandırıo
  • Atlasjet ne ki sadakat proğramı da ciddi birşey olsun Neyse ki 3 yıldır uçmuyorum uçmamada ( ortalama ayda 1 uçarım )

Türkiye’nin genç ve dinamik markaları Odeabank ve Atlasglobal, alışveriş ve uçuş millerini birleştirerek uçuracak ortak markalı kredi kartı için güçlerini birleştirdi. Bank’O Atlas, müşterilerine daima avantajlı oranlarda mil kazandıracak ve Atlasglobal’in tüm destinasyonlarına mil ile uçuş fırsatı sağlayacak.

Türkiye’nin genç ve dinamik markaları Odeabank ve Atlasglobal güçlerini Bank’O Atlas için birleştirdi. Alışveriş ve uçuş millerini birleştiren yeni kart Bank’O Atlas, kullanıcısına hem avantajlı oranlarda mil kazandıracak hem de alışverişe taksit imkanı sağlayacak. Bank’O Atlas lansmanı çerçevesinde Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya, Atlasglobal Genel Müdür Yardımcısı Semra Erener Özalçın, ve Odeabank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Cem Muratoğlu’nun katılımıyla Çırağan Otel’de bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında mil kazandıran kredi kartı sektörüne hareket getirmesi beklenen Bank’O Atlas’ın özellikleri ve avantajları tanıtıldı.

Bank’O Atlas, müşterilerine tek kuruş harcamadan Atlasglobal’den gidiş dönüş uçak bilet fırsatı sunacak

Bank’O Atlas, müşterilerine daima avantajlı oranlarda mil kazandırma vaadinin yanısıra, lansman boyunca Atlasglobal’den yurtiçi ya da yurtdışı gidiş dönüş bilet fırsatı sağlayacak.  Lansmana özel olarak Bank’O Atlas kartlılar 5 bin hoşgeldiniz milinin yanında, avans millerini kullanarak yurtiçi ve yurtdışı gidiş dönüş uçak biletlerini henüz kartları ile harcama yapmasalar dahi alabilecekler.

Bank’O Atlas kullanıcılarına tüm alışverişlerinde POS ayrımı olmaksızın taksit imkanı da sunacak. Bank’O Atlas ile 100 TL üzeri alışverişlerde 3, 300 TL üzeri alışverişlerde 6 ve 1000 TL üzeri alışverişlerde de 9 taksit yapılabilecek. Alışverişlerden kazanılan millerle uçuşlardan kazanılan miller birleştirilerek Atlasglobal’in tüm destinasyonlarına mil ile uçuş fırsatı kazanacak Bank’O Atlas kullanıcıları, ayrıca ilerleyen dönemde havalimanlarında hızlı geçiş, özel bekleme salonu hizmetinin yanı sıra kazanılan miller ile son dakika upgrade, uçuş millerinin statü miline çevrilmesi ve Atlasmiles programlarından faydalanma olanağı da bulacak.

Odeabank, Bank’O Atlas ile 500.000 yeni kart  hedefliyor!

Aynı dili konuşan dinamik ve yenilikçi iki markanın güçlerini birleştirdiğini hatırlatan Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya, bankacılığın tüm segmentlerinde faaliyet gösteren Odeabank’ın, müşterilerine her zaman en iyi hizmeti sunarak, Türkiye’de akla ilk gelen bankalardan biri olmayı amaçladığını vurguladı. Kredi Kartı kullanıcılarının kart kullanımı ile ilgili alışkanlıklarının başında taksitin geldiğini belirten Hüseyin Özkaya; “Bank’O Atlas’ın alışverişlerden kazanılan millerle uçuşlardan kazanılan milleri birleştirerek Atlasglobal uçuşlarında hediye bilet kazandırmasının yanı sıra pos ayrımı olmaksızın taksit yapma özelliği büyük beğeni toplayacaktır.” diye konuştu.

Beş yüz bin kart kullanıcısı hedeflediklerini belirten Hüseyin Özkaya; sözlerini şöyle sürdürdü; “Türkiye kredi kartları pazarında müşterilerimize ciddi avantajlar sunduğumuz yeni bir ürün ile hem Odeabank olarak büyümedeki iddiamızı devam ettiriyoruz hem de mil kartları pazarına canlılık getirmeyi hedefliyoruz.”

Atlasglobal Havayolları, yolcularına sunduğu hizmetlere her gün bir yenisini ekliyor!

Uluslararası uçuş ağını yeni hatlarla zenginleştiren ve 60’dan fazla yurt içi ve yurt dışı uçuş hattına sahip Atlasglobal Havayolları, yolcularına sunduğu hizmetlere de her gün bir yenisini ekliyor. Geçtiğimiz yıl müşteri sadakati programını yenileyen Atlasglobal, Odeabank işbirliği çerçevesinde hem alışverişlerden hem de uçuşlardan mil kazandıran yeni Bank’O Atlas kartıyla yolcularına sunduğu avantajları genişletiyor.

Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy; “2020 hedefimiz sadakat programlarıyla 1 milyon’dan fazla aktif yolcuya ulaşmak”

Bank’O Atlas lansmanı kapsamında konuşan Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy ; Atlasglobal olarak “yolcusunu en çok seven havayolu” mottosuyla yola çıktıklarını vurguladı ve sözlerine şöyle devam etti: “Atlasglobal olarak hizmetlerimizin odağında yolcu memnuniyeti yer alıyor. Dünya standartlarında hizmet sunarak yolcu memnuniyetini üst seviyelere taşırken, yolcularımız için özel ayrıcalıklı hizmetler geliştiriyoruz. Geçen yıl sadakat programımızı yeniden yapılandırdık. Jetmil olan sadakat programımızın ismini Atlasmiles ile değiştirdik ve uluslararası havayolları standardında yolcularımıza sadakatlari karşılığında ek avantajlar sunmaya başladık. Bizimle sürekli uçan yolcular sürekli kazanıyor. 2016 yılında sadakat programımızın üye sayısını %20 artırdık.

Artan destinasyonlarımız ve yeniden düzenlediğimiz sefer saatlerimizle beraber, bağlantılı sefer sayılarımız artıyor. Buna ek olarak, bölgelerin ana taşıyıcılarıyla işbirliği yaparak frekans sayımızı artırıyor ve daha çok yolcu için daha esnek seyahat alternatifleri sunuyoruz. Yolcularımız bizim uçtuğumuz ve işbirliklerimiz çerçevesinde uçulan tüm noktalara aldıkları biletlerden mil ve uçuş kazanabiliyor. Hedefimiz önümüzdeki yaza kadar birçok yerel havayoluyla işbirliği yapan bir marka haline gelmek ve daha çok yolcuya temas etmek.

Odeabank işbirliğimiz çerçevesinde ise yolcularımız sadece uçarken değil alışveriş yaparken de kazanacak. Birçok avantajlar sunan Bank’O Atlas ile yolcu sadakatimizin çok daha üst noktalara çıkmasını hedefliyoruz. 2020 yılında sadakat programlarımızla 1 milyondan fazla aktif yolcuya ulaşmayı hedefliyoruz. Odeabank ile işbirliğimizin hayırlı olmasını diliyoruz.”



Atlasglobal'den yeni işbirliği; 'Bank'O Atlas!

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

GERÇEKLER ACIDIR ~ 7 yıl önce
arkadaşlar uzun suredır bu sektordeyım ve ben sıze ışin iç yüzünü dilim döndüğünce anlatyım; bırde ıster afa olsun ısterse ayjet olsun hepsı dehset derecede kar marjıyla calısıyolar.. BKNZ: macarıstanda 35-40 gunde ppl egıtımını bıtırebılıyoken ki turkıyede pıc lerdekı uckagıtları yada gece ususlarındakı uckagıtları hepımız bılıyoruz macarıstanda yada orasıda sart degıl herhangı bır EASA lisans veren bır okulda dedıgım sartlar aynen gecerlı.. avusturyada ppl suresıde yıne performansa baglı olarak ortalama 45 gunde bıtıyo.. ama bu tr dekı okulların ısıne gelmıyo tabı.. kaptan babanın kaptan adayı cocukları ve hukum suren saltanatlar.. okullardakı kayırmalar.. avrupada kurs fıyatları hersey dahıl 36bın euro ıken tr de sadece atpl frozen fıyatı hem ayjette hem afada 70200 euro..?? bırde buna 39000 euro da tip egıtımı ettımı sana 110000 euro.. anlıcagınız daha turkıye havacılıkta 20 yıl gerıde.. messıyı reklamlara cıkarmakla olmuyo..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konu farklı ama ~ 7 yıl önce
Lejyoner diye bir arkadaş biraz boyundan büyük laf etmiş ama, AFAdaki eğitimi birazcık inceleme şansı olsaydı eminim çok daha güzel bir yorum yapardı. AFA Türkiyenin bir numaralı okulu ve kalitesi tartışma götürmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mış miş ~ 7 yıl önce
Mış miş bırakın bu işleri kimin boyu ne kadar kimse bilemez. Boyundan büyük laf etmek lejyonerin olsun boyundan büyük işlere kalkışanlara bakmak lazım. Sizin okullarınıza giden zaten eş dost akraba onlar mutlu hatta eğitimi sadece 3 kişiyle uçan arkadaşlar var laf ebeliği yapmayın öğretmenlerinizden (hepsinden) detaylı öğrenci performansı edinin. Kim ne görün! Buraları okuyup sizin okulunuza gelmemezlik yapmazlar korkmayın.. Maaş garanti tek uçuş okulu çünkü :) Bırak kaliteyi sınıflar nasıl dolar kimi ne kadar sömürürz ona bakın siz milletin yazdığı 2 satır yazı en çok kime batıyorsa en çok kar eden sömüren odur. Yatın uyuyun zırvalamayın.
Lejyoner'e ~ 7 yıl önce
Koçum, Atlas AFA mezunlarını işe almakla en doğrusunu yapıyor. Diğer okulların hali ortada. AFA tam bir havayolu pilot eğitimi veriyor. Müthiş bir eğitim standardı var AFA'nın. Belli ki sen de dandik bir okuldan mezunsun ve kuyruk acın var. Sen ve senin gibileri Atlas niye işe alsın!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 7 yıl önce
Görüyoruz eğitimlerde arkadaşlar komik olmayın,belli ki iç işlere o kadar uzaksınız..
Kervan ~ 7 yıl önce
Pardon :) ben mi yanlış okudum :) Öğretmenlerinize bi sorun bakalım lejyonerler mi yeğenler tanıdıklar mı :)
Dandik ~ 7 yıl önce
Dandik olan sizin uçaklarınız ve tecrübesiz yardımcı pilotlarınız. Kaç tane yardımcı pilotun 1000 saatin üstünde aslanım cevap ver bakalım?
Yabancı f/o ~ 7 yıl önce
Belli belli Alman vatandaşı bayan f/o ya kokpitte olanlar belli sonra sussun diye yapılan sözleşme ve verilen izin belli. Sonra işe giremeyenlere tanıdığı olmayanlara kuyruk acısı diyin öyle mi? Faşizmin bu kadar sistemli çalıştığı başka bir şirket yok. Gün ola harman ola.
Yabancı FOya ~ 7 yıl önce
Alman vatandaşı FO ya ne olmush açarmısnz?Türkleri almayıp yabancı folarımı alıyorlar utanmadan?
Patron ~ 7 yıl önce
Efendi; hiç olumlu yorum yok.. Nasıl olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 7 yıl önce
Yüksek maaşlı yöneticiler altındaki personele en çok eziyet edenler. Emekli maaşları da üstüne bal kaymak. O koltuğu bırakmamak için daha çook arkadaşımızın sırtına semer vururlar. Hakkımızı helal etmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 7 yıl önce
Maaş mı oda ne ? milyonlarca dolar kar ederken kriz var diye zam yapmayan yöneticiden ne beklenir ki... ? Allahın sopası yok. Elbet çıkar bir gün...
IL ~ 7 yıl önce
Gercekten tebrik ediyorum,tüm hatlarda ucaklar bos ucuyor,zarar inanilmaz ama ayni kararlilikla devam...nekadar daha..TK bile ucak Ground yapti....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne anlar? ~ 7 yıl önce
Semra bu işlerden anlarmıymış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlarmış ~ 7 yıl önce
Halen daha anlamadıysan ! Sen de sorun var
flight attendant ~ 7 yıl önce
Su ilanlarda bir acsaniz cok iyİ olucak kabin memuru alimlari ne zman olur acaba murat bey bi bilgi verrseniz sevinirimm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bencede ~ 7 yıl önce
aynen öyle bekliyoruz ilanı
ZorAdam ~ 7 yıl önce
Koyun can kasap et derdinde böyle devam ederse zaten her uçuş tek kabin memuru düşmeye başlayacak hadi bakalım biraz daha zorlayın sınırları
Uçancadı ~ 7 yıl önce
Öncelikle haksız yere çıkardığınız insanların tazminatlarını verin, önlerine kağıt koyup istifanızı verin denmez. Nasıl olsa afadan yeni gelenler var hemde para kazandırıo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlasjet ~ 7 yıl önce
Atlasjet ne ki sadakat proğramı da ciddi birşey olsun Neyse ki 3 yıldır uçmuyorum uçmamada ( ortalama ayda 1 uçarım )

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000