08 Nisan 2015, Çarşamba 13:24:21

ATLASGLOBAL'DEN TİFLİS FIRSATI

AtlasGlobal, 2013 yılından beri tarifeli seferler düzenlediği Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e şimdi gidiş-dönüş 84 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçuruyor.
  • YOLCU YAKINI!! Sana neee tasasi sana mi dustu kac para aldiklarindan. Airporthaberin paylastigi konuylada alakasi bile yok. Sen git mahallende kadinlarla dedikodu yap. Burasi senin gibileri kaldirmaz.
  • biri şu konuya bir açıklık getirsin gerçekten bu atlasjet de pilotlar 1000 tl paramı alıyor boyle soylentiler var dogru mu gercekten bu bilwn birisi yokmu
  • İstanbul'dan kat be kat güzel şehir. Cehennem olmuş burası.
  • Tbilisi 125.125 , un644 tevni n644 lagas Lagas5b rwy31L :))

AtlasGlobal, 2013 yılından beri tarifeli seferler düzenlediği Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e şimdi gidiş-dönüş 84 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçuruyor. 24 Nisan’a kadar biletini alan yolcular, 01 Mayıs – 15 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapacakları seyahatlerde bu özel fiyattan yararlanabiliyor.

Yenilenen kurumsal kimliği ile yolcularına yurt içinde ve yurt dışında konforlu uçuşlar sunan AtlasGlobal, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e özel fiyatlarla uçuş imkanı sunuyor.

AtlasGlobal’in İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan her gün gerçekleşen Tiflis uçuşlarına 24 Nisan’a kadar bilet alanlar, 01 Mayıs – 15 Temmuz 2015 tarihleri arasında gidiş-dönüş her şey dahil 84 Euro’dan başlayan fiyatlarla seyahat etme imkanı yakalıyor.
AtlasGlobal ile Tiflis’e EkonomiPlus’ta seyahat eden yolcular, özel olarak tasarlanmış 77cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz zengin yiyecek ve içecek ikramı, ücretsiz online check-in gibi hizmetlerden yararlanıyor. EkonomiPlus’ın yanı sıra AtlasGlobal, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirmek isteyen yolcularına Business Class alternatifi de sunuyor.

AtlasGlobal yolcuları yurt içinde Antalya ve İzmir’den, yurt dışında ise Kıbrıs ve Londra’dan İstanbul bağlantılı olarak uygun bekleme süreleri ile Tiflis’e rahatça seyahat edebiliyor. Üstelik yolcular, Gürcistan’a pasaport veya vizeye ihtiyaç olmadan sadece kimlikleri ile kolayca giriş yapabiliyorlar.

Gidiş-dönüş her şey dahil 84 Euro’dan başlayan Tiflis uçuşlarının biletleri www.atlasglb.com web sitesinden  satın alınabiliniyor.
 

ATLASGLOBAL'DEN TİFLİS FIRSATI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
YOLCU YAKINI!! Sana neee tasasi sana mi dustu kac para aldiklarindan. Airporthaberin paylastigi konuylada alakasi bile yok. Sen git mahallende kadinlarla dedikodu yap. Burasi senin gibileri kaldirmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yocu yakını ~ 9 yıl önce
tabiki bana dustu havacılık gonullusyum ve kız arkadasım her hafta kıbrıstan ben alıyorum biletini neler oluyor goruyoruz grman wıngs kazası ornek eger dogruysa hem ben kendım hemde yakınlarımın 1000 tele ye gecınmeye calısan bır pılotun kullandıgı ucakta seyahat etmesını ıstemem bu en dogal hakkım hem burası yerı degıl de neresıymıs bunun yerı en bılgılı ınsanlar burada
yolcu yakını ~ 9 yıl önce
biri şu konuya bir açıklık getirsin gerçekten bu atlasjet de pilotlar 1000 tl paramı alıyor boyle soylentiler var dogru mu gercekten bu bilwn birisi yokmu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TBILISI ~ 9 yıl önce
İstanbul'dan kat be kat güzel şehir. Cehennem olmuş burası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thikitishvili ~ 9 yıl önce
Tiflis'i görmesek kandıracaksın bizi.Batum bile Tiflis'e 10 basar.
Güldürdün kardeş ~ 9 yıl önce
Batum'a kaçak et kesmeye gittiysen 10 kat güzel gelmiştir tabi. Bence sen Zürafa Sokak da İstiklal Caddesine 10 basar diyorsundur :))))
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tbilisi 125.125 , un644 tevni n644 lagas Lagas5b rwy31L :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000