27 Eylül 2016, Salı 13:15:59

Atlasglobal'den örnek davranış

Arnavutluk’tan 45 başarılı öğrenci Atlasglobal desteğiyle İTÜ’nün prestijli bölümlerinde öğretim görecek.
  • Neden Türk öğrencilere değilde Arnavut öğrencilere? Anlam vermek çok zor.Tebrikler Atlasglobal harika bi adım atmışsınız çok gururlandık.
  • TEBRİKLER ATLASGLOBAL GERÇEKTEN ÖRNEK BİR HAVAYOLU ÇOK MEMNUNUZ EN İYİLERDEN BİR TANESİ
  • Bu adamlar örnek flan adamlar değiller hostes ve pilotlardan aldığı eğitim ücretleri daha sonra ortada birakislari fetullah gülen terör örgütü bağlantıları araştırılmalı.
  • Muhtemelen Atlasglobal ,Arnavutluk ta şirket kuracaktır. Demedi demeyin......
  • Personeline az maas var hatta azinda azi sonra gel biz boyle boyle yapiyoruz diye ovut kendini hayatimda calistigim en berbat yerdir atlasglobal bencil.insanlarin toplandigi bir yer baska hic bisey degil atlasglobal pismanliktir
  • Arnavutluk da proje muduruyum, bu ulkeye iki yil once ilk kez gittim ve gordugum sudur ki biz Balkanlari sahipsiz birakmisiz, Guneydogu ya harcadigimiz emegi zamani Balkanlara harcasaydik bugun Avrupa Birliginde idik
  • Eeeee ne demişler :)
  • ...maaşla çalışacak, firmanızı hayallerin üstüne çıkartacaksınız. Haydi görelim sizleri.
  • Murat beyi şahsen tanımıyorum ama takip edebildiğim kadarıyla PR konusunda bence gerçekten çok başarılı. Bu tip eylemler basında haber olduğu zaman şirket için hem güzel ve daha ucuz maliyetli reklam yapılmış oluyor, hem de insanlara faydalı ve eğlenceli bir şeyler sunulmuş oluyor. Tebrik ederim.
  • Birazda Türkiye'de okuyan ve başarılı olan öğrencilere burs verseniz olmuyor mu acaba

Arnavutluk’tan 45 başarılı öğrenci Atlasglobal desteğiyle İTÜ’nün prestijli bölümlerinde öğretim görecek.

Atlasglobal Havayolları, yurtdışı büyümesine stratejik noktalarla devam ederken Türkiye’de ve globalde Sosyal Sorumluluk projeleriyle de fayda yaratmaya devam ediyor. Atlasglobal, Arnavutluk ve Türk Hükümetlerinin işbirliği kapsamında Arnavutluktan gelen 45 öğrencinin İstanbul Teknik Üniversitesi’ndeki öğretimleri için burs verecek.

Atlasglobal Havayolları uluslararası arenada büyüme hedefleri doğrultusunda Ortadoğu, Asya ve Avrupa’da destinasyon sayısını artırmaya devam ederken; Türkiye’de ve globalde çeşitli sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor. Atlasglobal, Arnavutluk ve Türk Hükümetlerinin işbirliği kapsamında Arnavutluk’un çeşitli şehirlerin ve liselerinden gelen en başarılı 45 öğrencinin İstanbul Teknik Üniversitesi’ndeki çeşitli fakültelerindeki öğretimleri için burs imkanı sağlıyor. Öğrencilerin eğitim masrafları üniversite öğretimleri boyunca Atlasglobal tarafından karşılanacak.

Türk-Arnavut Ticari İlişkilerinin Geleceğinin Temelleri Atılıyor!

Arnavutluk ve Türk hükümetlerinin işbirliğiyle Atlasglobal tarafından sağlanan burs kapsamında Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, öğrencilerle tanışmak ve kendi iş hayatından edindiği birikim ve tecrübeleri paylaşmak üzere Suada Club’da 25 Eylül tarihinde düzenlenen bir brunch davetinde bir araya geldi. Arnavutluk Başkonsolosu Sayın Agron Tare, Arnavutluk’tan gelen öğrenciler ve yetkililerin katıldığı davette konuşan Murat Ersoy; “Burada Türk-Arnavut Ticari ilişkilerinin geleceğinin temelleri atılıyor. Arnavutluk’un çeşitli şehir ve liselerinden gelen en başarılı öğrenciler iki ülke arasında köprü oluşturacak” dedi. ETStur ve Atlasglobal’in marka başarılarını da aktaran Ersoy, Atlasglobal Tiran uçuşlarının yakın zamanda başlayacağını da belirtti. Ersoy; “Atlasglobal olarak, global arenada büyüme trendimizi sürdürürken, uçtuğumuz ve uçmayı planladığımız noktalara yatırımlarımız sürüyor. Aynı zamanda bu noktalarda topluma fayda sağlamak adına sosyal sorumluluk projeleri de yürütüyoruz. Bizim Arnavutluk – Tiran seferlerimiz kısa sürede başlayacak. Arnavutluk gelecek vaat eden, dokunulmamış yeni açılan bir pazar. Türk – Arnavutluk Ticari ilişkileri çerçevesinde de milyarlarca dolarlık yatırım planlanıyor. Bu yatırımların başarılı ve sürdürülebilir olması için istihdam büyük önem taşıyor; bilgili ve kalifiye elemanlar sayesinde yatırımlar başarılı olacak. Burada bulunan öğrencilerimiz bu ticari ilişkilerin mihenk taşları olacak.

Başarılı öğrencilerimizi de Amerika’ya MBA’ye göndererek öğretim hayatlarına tüm gerekli katkıları yapmayı planlıyoruz. Arnavut-Türk hükümetlerinin işbirliği kapsamında Atlasglobal tarafından sağlanan bu burs programı sadece bir sosyal sorumluluk değil, ikili ticari ilişkiler ve yatırımların başarısı için büyük bir istihdam yatırımıdır” dedi. Ersoy, ayrıca Atlasglobal Tiran uçuşlarının başlamasıyla birlikte öğrencilere ailelerini ziyaret etmeleri için özel bilet imkanı sağlanacağının da müjdesini verdi.  



Atlasglobal'den örnek davranış

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

x ~ 7 yıl önce
Neden Türk öğrencilere değilde Arnavut öğrencilere? Anlam vermek çok zor.Tebrikler Atlasglobal harika bi adım atmışsınız çok gururlandık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LEYDİ ~ 7 yıl önce
TEBRİKLER ATLASGLOBAL GERÇEKTEN ÖRNEK BİR HAVAYOLU ÇOK MEMNUNUZ EN İYİLERDEN BİR TANESİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üç kagitcilar ~ 7 yıl önce
Bu adamlar örnek flan adamlar değiller hostes ve pilotlardan aldığı eğitim ücretleri daha sonra ortada birakislari fetullah gülen terör örgütü bağlantıları araştırılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir. ~ 7 yıl önce
Muhtemelen Atlasglobal ,Arnavutluk ta şirket kuracaktır. Demedi demeyin......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip tahsis ~ 7 yıl önce
Personeline az maas var hatta azinda azi sonra gel biz boyle boyle yapiyoruz diye ovut kendini hayatimda calistigim en berbat yerdir atlasglobal bencil.insanlarin toplandigi bir yer baska hic bisey degil atlasglobal pismanliktir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A320 ~ 7 yıl önce
Seni zorla tutan yok .beğenmediğin yerde durmazsın.senin bu yazdıklarına kısaca yediğin kabı pisletmek denir.Ben şirketimden gayet memnunum.ATLASGLOBAL de çalışmak ayrıcalıktır. bunu o kalın kafana sok.
Arnavutluk ~ 7 yıl önce
Arnavutluk da proje muduruyum, bu ulkeye iki yil once ilk kez gittim ve gordugum sudur ki biz Balkanlari sahipsiz birakmisiz, Guneydogu ya harcadigimiz emegi zamani Balkanlara harcasaydik bugun Avrupa Birliginde idik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaz-Tavuk ~ 7 yıl önce
Eeeee ne demişler :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1300TL ~ 7 yıl önce
...maaşla çalışacak, firmanızı hayallerin üstüne çıkartacaksınız. Haydi görelim sizleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 7 yıl önce
Murat beyi şahsen tanımıyorum ama takip edebildiğim kadarıyla PR konusunda bence gerçekten çok başarılı. Bu tip eylemler basında haber olduğu zaman şirket için hem güzel ve daha ucuz maliyetli reklam yapılmış oluyor, hem de insanlara faydalı ve eğlenceli bir şeyler sunulmuş oluyor. Tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 7 yıl önce
Birazda Türkiye'de okuyan ve başarılı olan öğrencilere burs verseniz olmuyor mu acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İst ~ 7 yıl önce
Bir elin verdiğini diğer el bilmeyecek. Bu uluslar arası bir durum olduğu için medyaya yansıdı. Burs verilmediğini mi zannediyorsunuz?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000