09 Ekim 2015, Cuma 11:00:25

Atlasglobal'den 'kış saati' açıklaması

Atlasglobal Havayolları, 8 Kasım'a ertelenen kış saati uygulaması ile ilgili bir açıklama yayınladı
  • Pegasus kötü atlas kötü thy kötü eeee hangisi iy i ben söyleyim en iyisi Pegasus havayolları....
  • Tüm uçaklara 1 saat rötar yapacak okuduğunuzu da anlamıyorsunuz.. Alınan karar tabiki yolcu kaçıracak diye değil fakat olması gerekeni yaptı.
  • Kafadan bir saat rötar
  • Hataya üç artık Atlasglobal
  • şimdiden ucuşlarını kaçıracak olan yolculara geçmiş olsun. bu millet anlamaz bunları. kesin kaçırırlar uçaklarını. okudugunu anlama özürlüler.

Atlasglobal Havayolları, 8 Kasım'a ertelenen kış saati uygulaması ile ilgili bir açıklama yayınladı. Şirketten yapılan açıklamada tüm yurt içi ve yurt dışı seferlerde 1 saatlik değişme olacağı kaydedildi.

Atlasglobal'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Kış saati uygulamasına geçiş tarihinin Bakanlar Kurulu kararı ile 08 Kasım 2015 tarihine ertelenmesi nedeniyle, Atlasglobal Havayolları olarak, 25 Ekim 2015 - 07 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek tüm yurt içi ve yurt dışı seferlerimizde Türkiye’ye varış ve Türkiye’den kalkış saatleri 1 saat ileri alınmıştır.

Dış hat seferlerimizin diğer ayağı olan yurt dışı kalkış ve varış mahalli saatlerinde ise bir değişiklik olmayacaktır. Örneğin KK6003 sefer sayılı İstanbul 09:25 – Londra 11:20 uçuşunun İstanbul’dan kalkış saati 10:25 olarak değişmiş olup, Londra’ya varış saati 11:20 olarak aynı kalmıştır. KK6004 Londra 12:15 – İstanbul 17:55 uçağının ise Londra’dan kalkış saati değişmemiş, ancak İstanbul’a varış saati ise 18:55 olmuştur.

Tarife saatlerindeki bu değişiklik sadece söz konusu dönemi kapsayacak olup, bu dönemdeki uçuşlarımıza bilet almış olan yolcularımız, mevcut biletleriyle yeni saatlere göre uçuşlarını gerçekleştirebileceklerdir.

Bu uygulamaya göre geçerli olan uçuş saatlerimiz hakkında www.atlasglb.com web sayfamızdan, acentelerimizden ve çağrı merkezimizden bilgi alınabilmektedir.

Atlasglobal'den 'kış saati' açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Fb ~ 8 yıl önce
Pegasus kötü atlas kötü thy kötü eeee hangisi iy i ben söyleyim en iyisi Pegasus havayolları....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En büyük ~ 8 yıl önce
En büyük Fenerbahçe :)
Rezalet? ~ 8 yıl önce
Tüm uçaklara 1 saat rötar yapacak okuduğunuzu da anlamıyorsunuz.. Alınan karar tabiki yolcu kaçıracak diye değil fakat olması gerekeni yaptı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Kafadan bir saat rötar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hty ~ 8 yıl önce
Hataya üç artık Atlasglobal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 8 yıl önce
şimdiden ucuşlarını kaçıracak olan yolculara geçmiş olsun. bu millet anlamaz bunları. kesin kaçırırlar uçaklarını. okudugunu anlama özürlüler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000