21 Ocak 2016, Perşembe 09:55:19

Atlasglobal'den ComPay ile iş birliği anlşaması

Atlasglobal’in ComPay Ödeme Çözümleri ile hayata geçirdiği iş birliği ile yolcular, artık online uçak biletlerini banka hesaplarından ödeme yaparak kolayca satın alabiliyor.
  • Hiçbirşey anlamadım
  • Her başarılı iş anlatılmalı tanıtılmalı reklamı yapılmalıdır . Reklam diye burun kıvıran arkadaşlar veya yorumcular olabilir. Unutulmamalı ki THY bu günkü noktaya gelmek için senelerini verdi. Bu gün özel havayolları THY ile mukayese edilmemeli sadece örnek verilmelidir. Ben Atlasglobal için başarı konusunda istekli ve istikrarlı demek isterim. Az ve öz kadroyla başarıya ulaşıyorlar. Hataları olacak elbet ama başaracaklardır Tekrar tebrik ediyorum. Başarılar
  • Kredi kartindan farki nedir?
  • Başarılar...
  • atlas'a alkış
  • Yine atlas reklamı. Haber mi reklam mı size bırakıyorum
  • helal yakışır!!!

Atlasglobal’in ComPay Ödeme Çözümleri ile hayata geçirdiği iş birliği ile yolcular, artık online uçak biletlerini banka hesaplarından ödeme yaparak kolayca satın alabiliyor. Sistem Türkiye’de hem havacılıkta hem de tüm e-ticaret alanlarında bir ilk olma özelliği taşıyor.

Havacılık sektöründe uyguladığı teknolojik yeniliklerle farklılaşan Atlasglobal, online uçak bileti satışında ComPay Ödeme Çözümleri ile bir iş birliğine imza atarak Türkiye’de bir ilki başlattı.

Atlasglobal’in Compay iş birliği ile hayata geçirdiği “ComPay Hesaptan Kolay Ödeme” yöntemi, ödeme anında kişilerin internet bankacılığı aracılığıyla hesaplarına ulaşarak kolayca ve güvenle 7/24 ödeme yapmasını ve anında biletlerini almasını sağlıyor. Yolcular www.atlasglb.com web sitesinden satın aldıkları biletlerde, yeni bir üyelik oluşturmadan ve para transferi  için gerekli alıcı firma adı, IBAN, PNR no gibi bilgileri girmelerine gerek kalmadan ödemelerini tamamlayabiliyor.

Atlasglobal’in Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek yolcularına sunduğu bu ayrıcalık sayesinde kullanıcılar, başka bir ödeme aracına ihtiyaç duymadan banka hesabından online uçak bileti satın alma kolaylığına kavuşuyor. Atlasglobal’in sunduğu bu yeni ödeme seçeneği sadece havacılık sektöründe değil, Türkiye genelinde tüm sektörlerde yapılan internet satışlarında da bir ilk olma özelliği taşıyor. Akbank ise ComPay’in oluşturduğu bu yeni online alışveriş ödeme platformunda ilk banka olarak yerini aldı.

2013 yılında kurulan ComPay Ödeme Çözümleri A.Ş.’nin kurucu ortaklarından İrfan Aslan, ComPay’in Türkiye e-ticaret ekosisteminin ve özellikle online bilet sektörünün sağlıklı büyümesine ve yaygınlaştırılmasına katkı sağlayacağına inandığını belirtti ve ComPay’in ilk iş birliğinin  Atlasglobal ile başlatmış olmasından da büyük memnuniyet duyduğunu ekledi.

Atlasglobal yetkilileri ise, yolculara sundukları seyahat tecrübesinin her adımında sağladıkları hizmet kalitesi ve faydayı artırmak için çalıştıklarını vurgulayarak, yolcuların hayatını kolaylaştıracak teknolojik yenilikleri geliştirmeye devam edeceklerini belirttiler.
 

Atlasglobal'den ComPay ile iş birliği anlşaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Ne anladım ~ 8 yıl önce
Hiçbirşey anlamadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 8 yıl önce
Her başarılı iş anlatılmalı tanıtılmalı reklamı yapılmalıdır . Reklam diye burun kıvıran arkadaşlar veya yorumcular olabilir. Unutulmamalı ki THY bu günkü noktaya gelmek için senelerini verdi. Bu gün özel havayolları THY ile mukayese edilmemeli sadece örnek verilmelidir. Ben Atlasglobal için başarı konusunda istekli ve istikrarlı demek isterim. Az ve öz kadroyla başarıya ulaşıyorlar. Hataları olacak elbet ama başaracaklardır Tekrar tebrik ediyorum. Başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Odeme cozumu ~ 8 yıl önce
Kredi kartindan farki nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Global ~ 8 yıl önce
Başarılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alkış ~ 8 yıl önce
atlas'a alkış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklam ~ 8 yıl önce
Yine atlas reklamı. Haber mi reklam mı size bırakıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal ~ 8 yıl önce
helal yakışır!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000