13 Temmuz 2016, Çarşamba 09:50:44

Atlasglobal'den business yolcularına özel anlaşma

Atlasglobal Havayolları, “Hayallerin üzerinde bir dünya” sloganıyla yolcularına sunduğu hizmetleri geliştirmeye devam ediyor.
  • Atlas skyteam uyeligi bence olmaz. Cok fazla uluslararasi ucusu yok. regional member gibi olursa olabilir.
  • Şirket içi kaynaklar SKYTEAM üyeliği için çok hummalı bir çalışma yürütüldüğünü doğruladılar. Eğer bir aksilik olmazsa gerçekleşeceği düşünülüyor
  • atlasjet büyük düşünüyorsa sadece anlaşma değil üyeliğe göz dikse daha iyi olur :)
  • Yoksa SkyTeam üyeliğine göz mü kırpıyor atlasglobal ?

Atlasglobal, global havayolu şirketi olma vizyonu çerçevesinde yurtdışındaki uçuş ağını hız kesmeden büyütüyor. Büyüme stratejisi kapsamında hizmet standartlarını da geliştiren Atlasglobal, Business Class yolcularının seyahatlerini daha da konforlu hale getirmek için SkyTeam Lounge’ın özel hizmetlerinden yararlanacak.

Yeni işbirliğiyle yolcularına sundukları hizmetleri daha da üst standartlara taşıdıklarını belirten Atlasglobal Yer İşletme Başkanı Yüksel Atak; “Son 1 yıldır yurtdışında hız kesmeden büyüyoruz, her ay yeni hat açılışlarımız oluyor. Artan destinasyonlarımız ve yeniden düzenlediğimiz sefer saatlerimizle beraber, bağlantılı sefer sayılarımız çoğalıyor, bu da transit yolcu sayısını artırıyor.

Büyüyen talep çerçevesinde biz de Business Class ürünümüzü sürekli geliştiriyor, hizmetlerimizin standartlarını artırmaya yönelik atılımlar yapmaya devam ediyoruz. SkyTeam Lounge kullanımı ile yolcularımızın seyahatlerini daha da özel hale getireceğiz. Tüm yurtdışı ve Kıbrıs Business Class yolcularımız bu özel hizmetten yararlanabilecek” dedi.

Atlasglobal'den business yolcularına özel anlaşma

Yorumlar

papam ~ 8 yıl önce
Atlas skyteam uyeligi bence olmaz. Cok fazla uluslararasi ucusu yok. regional member gibi olursa olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Coming soon ~ 8 yıl önce
Şirket içi kaynaklar SKYTEAM üyeliği için çok hummalı bir çalışma yürütüldüğünü doğruladılar. Eğer bir aksilik olmazsa gerçekleşeceği düşünülüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karşıyakalı ~ 8 yıl önce
atlasjet büyük düşünüyorsa sadece anlaşma değil üyeliğe göz dikse daha iyi olur :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlasglobal ~ 8 yıl önce
Yoksa SkyTeam üyeliğine göz mü kırpıyor atlasglobal ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000