14 Ocak 2016, Perşembe 10:15:06

Atlasglobal'den bagaj düzenlemesi

Türkiye’nin en çok tercih edilen havayolu şirketleri arasında yer alan Atlasglobal Havayolları, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkaracak adımlar atmaya devam ediyor.
  • Küçük ama etkileyici bir Havva şirketi kendileri.
  • En sevidiğim havayolu firması. Sabiha Gökçen artsa keşke.
  • razi olsun Atlas dan, daha cok guzellikler yapsin, tika basa doyursun yolcularin hepsi ona gitsin ki diger firmalarda bize kalsin, yük katırı gibi ucmaktansa cabin size ile ucmayi tercih edenler de rahat etsin.. Tesekkurler AtlasGlobal....
  • 1 saatlik uçuşun maksimum maliyeti 30 liradır..ikramlar dahil
  • Merak ediyorum bu sirketler nasil para kazaniyor, 1 saatlik ucus maaliyeti bedir 70 tl ye bilet satiliyor, bu melet saatte 1ton takit yak miyor mu?
  • Memuru ak şef yap yada sekreteri al chef yap oldu:)) Ayrıca çakma ikramlardan Nasıl şef sunum yapıyor yada nekadar donanımlı bir şef o ayrıca airporthaber neden her defasında Atlasjet in her haberini alakasız bir biçimde reklamını yapıyorsunuz bahsedilen konu bagaj Hakkı ama neden bununla yetinmeyip şef ilanını gündeme getiriyorsun yarın Atlas'ın bir haberi olsa bir hat açsa ve sen yayınlasan gene diyeceksinizki şef böle yapar şef böle yapar her haberin sonuna artık eklemeyin şu yazıyı rahatsız oluyoruz
  • O şirketle uçanda akıl yok allaha emanet uçuyoruz her ucusta ayrı bir macera
  • Atlasjeti çok seviyorum. Kaç tane duruma şahit oldum kendi müşterisi olmadığı halde başka şirketlerden madur olan yolculara insanlık yapıp yardımcı olduğuna tebrikler Atlasjet.
  • Pegasus genelde atlastan daha pahalı ama ikram yok bagaj hakki 15 kilo :)
  • Yahu adamlara anlaşmalı reklam yapılmış bagaj değişimi olmuş da sen koltuk aralığını neden hatirlatiyorsun reklamlarrrr

Türkiye’nin en çok tercih edilen havayolu şirketleri arasında yer alan Atlasglobal Havayolları, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkaracak adımlar atmaya devam ediyor.

Atlasglobal, yolcularına kaliteli bir seyahat deneyimi yaşatma hedefiyle bagajlarda uygulanan kilo sınırında değişikliğe gitti. Hayata geçirdiği yeni bagaj uygulaması ile EkonomiPlus yolcuları yurtdışı uçuşlarda 30 kilogram ücretsiz bagaj hakkına sahip olurken; yurtiçi ve Kıbrıs uçuşlarında 20 kilogram ücrestiz bagaj hakkıyla seyahat etmeye devam edecek. Business Class ayrıcalığını tercih eden yolcular ise yurtiçi ve Kıbrıs uçuşlarında 30 kilogram, yurtdışında ise 40 kilogram ücretsiz bagaj taşıyabilecek. Atlasglobal ayrıca öğrenci ve asker yoğunluğunun olduğu Türkiye-Kıbrıs uçuşlarında da öğrenci ve askerlere 5 kilogram ilave bagaj hakkı tanıyor.

Atlasglobal bu düzenleme ile, yolcularının seyahat öncesi hazırlıklarını kolaylaştırmanın yanısıra, seyahatleri ve tatilleri sırasında ihtiyaç duyacakları her şeyi düşünmeden yanlarında taşımalarına ve keyifli zaman geçirmelerine olanak tanıyor.

Atlasglobal’de ayrıcalıklar bitmiyor

Atlasglobal’le seyahat eden yolcular geniş bagaj hakkının yanısıra EkonomiPlus’ta özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Ayrıca Atlasglobal yolcuları, 3 saat ve üzeri uçuşlarda “Uçan Şef”lerin hazırladığı özel ikramlarla farklı bir seyahat anlayışıyla tanışıyor.

Atlasglobal'den bagaj düzenlemesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

737-800 ~ 8 yıl önce
Küçük ama etkileyici bir Havva şirketi kendileri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jetçi ~ 8 yıl önce
En sevidiğim havayolu firması. Sabiha Gökçen artsa keşke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aman Allah ~ 8 yıl önce
razi olsun Atlas dan, daha cok guzellikler yapsin, tika basa doyursun yolcularin hepsi ona gitsin ki diger firmalarda bize kalsin, yük katırı gibi ucmaktansa cabin size ile ucmayi tercih edenler de rahat etsin.. Tesekkurler AtlasGlobal....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmirli ~ 8 yıl önce
1 saatlik uçuşun maksimum maliyeti 30 liradır..ikramlar dahil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Detay ~ 8 yıl önce
Nasil yani yakit tuketimi nedir?
Iyi fikir ~ 8 yıl önce
Birisi THY digeri Anadolu Jet modeli ile yola devam edecek,
Ic hatlar ~ 8 yıl önce
Merak ediyorum bu sirketler nasil para kazaniyor, 1 saatlik ucus maaliyeti bedir 70 tl ye bilet satiliyor, bu melet saatte 1ton takit yak miyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 8 yıl önce
Yurici ucuslarda 0.50 kurus yurtdisindan gelen ucaklara teşvik için %50 indirimli veriyorlar. 1 ton yakıt dediğin nedir ki dişine gitmez ortalama 7 ila 9 ton alıyor istanbul bunun yarısını yaklaşık olarak kalkarken yakiyor
Çakma şef ~ 8 yıl önce
Memuru ak şef yap yada sekreteri al chef yap oldu:)) Ayrıca çakma ikramlardan Nasıl şef sunum yapıyor yada nekadar donanımlı bir şef o ayrıca airporthaber neden her defasında Atlasjet in her haberini alakasız bir biçimde reklamını yapıyorsunuz bahsedilen konu bagaj Hakkı ama neden bununla yetinmeyip şef ilanını gündeme getiriyorsun yarın Atlas'ın bir haberi olsa bir hat açsa ve sen yayınlasan gene diyeceksinizki şef böle yapar şef böle yapar her haberin sonuna artık eklemeyin şu yazıyı rahatsız oluyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
O şirketle uçanda akıl yok allaha emanet uçuyoruz her ucusta ayrı bir macera

Yanıtla

Kalan karakter 1000
android'e ~ 8 yıl önce
hangi şirket ile uçalım? AtlasGlobal gayet başarılı bir firma. rötar diğer şirketlere göre az, ikram var, koltuk seçimi var, ve gayet güler yüzlüler. ben kendi firmam ile uçmayıp çoğunda atlası tercih ediyorum.
Ben ~ 8 yıl önce
Atlasjeti çok seviyorum. Kaç tane duruma şahit oldum kendi müşterisi olmadığı halde başka şirketlerden madur olan yolculara insanlık yapıp yardımcı olduğuna tebrikler Atlasjet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmirli ~ 8 yıl önce
Pegasus genelde atlastan daha pahalı ama ikram yok bagaj hakki 15 kilo :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Furkan ~ 8 yıl önce
Yahu adamlara anlaşmalı reklam yapılmış bagaj değişimi olmuş da sen koltuk aralığını neden hatirlatiyorsun reklamlarrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000