14 Aralık 2017, Perşembe 11:50:47

Atlasglobal'de değişim rüzgarları

Atlasglobal Havayolları, hem filoda hem de personelde yenileme çalışmalarına başladı.
  • Atlasin cok ucuslari iptal neden bilen varmi?
  • İşten kaytarmak için rapor almak nedir gerçekten anlamıyorum, Atlasa girmek için 2 senedir uğraşıyorum. Bu işi gerçekten isteyen insanlara fırsat verirler umarım.
  • 14 atlas kaptani onurda ise basladi,for your information...
  • Sevgili atlasglobal. Umarım işten cıkarmalarda eski yeni olarak değil performansa göre cıkarmalar yapılır . Yan gelip yatan adam çok . Yenilerden pırıl pırıl insanlar var . Eskileriniz sizin şirketinizi geriye atanlar unutmayın! Onların ağzı cok laf yapıyır diye verimli sanmayın .
  • Sabiha gökçene girmeleri şart şu an bir fırsat pegasus yok satıyor
  • Kime,neye göre performans düşük? Yeni uçuş planlama kurallarının, çalışan aleyhine olan bölümü devreye girdi; bunun istismar edilmesini önleyecek 4 kısıtlama bölümünün uygulaması SHGM tarafından gelecek yıllara bırakıldı. Bir de buna, işini "çok iyi bilen" planlamacıların Ali Cengiz olayları girince; insanlar sağlıklarından oldular. Şimdi, mükafatlarını alıyorlar. " Performans-siz" yerine " Performans-sız". Çok dua alacaklar. Gelen gideni aratır diye bir deyişimiz var. Umarım gönderdiklerinden daha vasıflı kişileri bulabilirler. Yeni personel daima risktir.
  • Adana- istanbul seferlerini en az 3 e cikarilmasi yani sira, Adana-izmir, Adana-Antalya seferleri de baslatilabilir. Adana-Ercan seferleri gunluk 2 sefere cikarilabilir. Ayrica daha kucuk jet ucaklari ile filosu olusturulup sefer sayılarını daha da artirabilirler. Ucaklarin da yenilenmesi gerek. Bir zamanlar en iyi 2. diye sloganlari vardi. Bunu yeniden elde edebilirler.
  • Yapılan yorumlara bakıyorum, konuyla komple alakasız.. yazmışlar atlas büyümek için küçülmeye gidiyor.. personel çıkaracak işten diye.. siz nelere odaklanmışsınız.. bu işten çıkarılan insanlar ne olacak?? Şuan nasıl bir stres yaşıyorlar?? Hadi bunları geçtim.. sektörün bir diğer acımasız yüzü şu durum.. zaten Türkiye koşullarının altında maaş ve kosullarla çalışan birçok arkadaşımız gibi, sabırla sebat eden meslektaşlarımız, birde işsizlik stresi, acaba o ben miyim sıkıntısı yaşayacak.. ki bu bence çok üzücü.. aynı şeyler borajet kapanirken de yaşandı, benzerleri onurair i İranlılar aldığında da.. Hakikaten üzüldüm.. allah yardımcıları olsun.. ve atlas da profesyonelligi kaybetmiş bunu görmüş olduk..
  • Bombardier meselesi yeniden gündemde. Atlasglobal gibi değerli bir şirkete böyle yeni güzel uçaklar lazım zaten. Atlas adına Hayırlı olmasını dilerim.
  • peki yönetim de degisecek mi mecit tugal falan hala kalacak mı? torpillere devam mı?

Atlasglobal Havayolları, hem filoda hem de personelde yenileme çalışmalarına başladı.

Geçtiğimiz hafta skytrax tarafından 4 yıldızla ödüllendirilen Atlasglobal Havayolları, hem filosunda hem de personelde bazı değişiklikler yapacak.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Atlasglobal'de 2018 planlaması kapsamında filoya yeni uçaklar katmanın hazırlıkları yapılırken, diğer yandan da anlaşması biten 5 uçak iade edildi. Gelecek yıl Nisan ayında filoya yeni uçakların katılacağı, ayrıca şirket içinde performans kriterleri yeterli bulunmayan personel ile de yolların ayrılacağı öğrenildi.

Özellikle kabin memurları arasında çok sık rapor alarak işini aksatan kabin memurlarıyla yolların ayrılacağı kaydedildi.

Öte yandan filoda küçülmeye gidilirken, pilot sayısında herhangi bir küçülme söz konusu olmayacak. Filosunda yenilik yapacak şirketin kokpitindeki pilotlarla yola devam edilecek.

©AirportHaber

Atlasglobal'de değişim rüzgarları

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Eko Fresh ~ 6 yıl önce
Atlasin cok ucuslari iptal neden bilen varmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merve Müzeyyen Yıldırım ~ 6 yıl önce
İşten kaytarmak için rapor almak nedir gerçekten anlamıyorum, Atlasa girmek için 2 senedir uğraşıyorum. Bu işi gerçekten isteyen insanlara fırsat verirler umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski atlas ~ 6 yıl önce
Her gün istifa eden var sabah gelip tekrardan uçuşa gidiyorsun maaş az yolcu daha önemli atlas da bu iş için atlas doğru değil
zeus ~ 6 yıl önce
14 atlas kaptani onurda ise basladi,for your information...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Appollo ~ 6 yıl önce
Müsebiplerine kına göndereyim. Kendi ikballeri için çalışanlarının, arkadaşlarının haklarını çalanların; ikballeri değil, istikballeri dahi olmaz. Yolda görülüp selamlanmayınca anlayacaklar bazı şeyleri.
Qwerty ~ 6 yıl önce
Sevgili atlasglobal. Umarım işten cıkarmalarda eski yeni olarak değil performansa göre cıkarmalar yapılır . Yan gelip yatan adam çok . Yenilerden pırıl pırıl insanlar var . Eskileriniz sizin şirketinizi geriye atanlar unutmayın! Onların ağzı cok laf yapıyır diye verimli sanmayın .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 6 yıl önce
Sabiha gökçene girmeleri şart şu an bir fırsat pegasus yok satıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alo ~ 6 yıl önce
Kime,neye göre performans düşük? Yeni uçuş planlama kurallarının, çalışan aleyhine olan bölümü devreye girdi; bunun istismar edilmesini önleyecek 4 kısıtlama bölümünün uygulaması SHGM tarafından gelecek yıllara bırakıldı. Bir de buna, işini "çok iyi bilen" planlamacıların Ali Cengiz olayları girince; insanlar sağlıklarından oldular. Şimdi, mükafatlarını alıyorlar. " Performans-siz" yerine " Performans-sız". Çok dua alacaklar. Gelen gideni aratır diye bir deyişimiz var. Umarım gönderdiklerinden daha vasıflı kişileri bulabilirler. Yeni personel daima risktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 6 yıl önce
Personeli yenileyeceğim diyor ya; ya personel şirketi yenilerse? Bu gidişle ümidi sönen personel yeni şirket arayışına girecek, bulursa da gidecek. O zaman uçakları, tesisleri ve beceriksiz yalakları ile ortada kalmayacak mı?
Adana 2, ~ 6 yıl önce
Adana- istanbul seferlerini en az 3 e cikarilmasi yani sira, Adana-izmir, Adana-Antalya seferleri de baslatilabilir. Adana-Ercan seferleri gunluk 2 sefere cikarilabilir. Ayrica daha kucuk jet ucaklari ile filosu olusturulup sefer sayılarını daha da artirabilirler. Ucaklarin da yenilenmesi gerek. Bir zamanlar en iyi 2. diye sloganlari vardi. Bunu yeniden elde edebilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pes ~ 6 yıl önce
Yapılan yorumlara bakıyorum, konuyla komple alakasız.. yazmışlar atlas büyümek için küçülmeye gidiyor.. personel çıkaracak işten diye.. siz nelere odaklanmışsınız.. bu işten çıkarılan insanlar ne olacak?? Şuan nasıl bir stres yaşıyorlar?? Hadi bunları geçtim.. sektörün bir diğer acımasız yüzü şu durum.. zaten Türkiye koşullarının altında maaş ve kosullarla çalışan birçok arkadaşımız gibi, sabırla sebat eden meslektaşlarımız, birde işsizlik stresi, acaba o ben miyim sıkıntısı yaşayacak.. ki bu bence çok üzücü.. aynı şeyler borajet kapanirken de yaşandı, benzerleri onurair i İranlılar aldığında da.. Hakikaten üzüldüm.. allah yardımcıları olsun.. ve atlas da profesyonelligi kaybetmiş bunu görmüş olduk..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İSİMSİZ ~ 6 yıl önce
Bombardier meselesi yeniden gündemde. Atlasglobal gibi değerli bir şirkete böyle yeni güzel uçaklar lazım zaten. Atlas adına Hayırlı olmasını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yönetim? ~ 6 yıl önce
peki yönetim de degisecek mi mecit tugal falan hala kalacak mı? torpillere devam mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TRI ~ 6 yıl önce
Önce aynaya bak, ben hak ettim mi, hakkım yendi mi diye kimsenin olmadığı ortamda bir kendine sor....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000