05 Şubat 2015, Perşembe 16:10:15

ATLASGLOBAL'DE DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

Kurumsal kimliğini ve markasını “AtlasGlobal” olarak değiştiren havayolu şirketinin uçak içi dergisi JetLife da yenilenerek bundan böyle Glober adıyla okuyucularıyla buluşuyor.
  • Şirket olarak reklamlarını ilgiyle izliyorum. Çok yaratıclar. Bir tanesi vardi 69 lira olan hiç unutmam. Bir de para teklif etmeyin vardi. Reklam ekibi çok süper kek borek çörek hikaye. 40dk yolda da kek yemezsen ölmezsin.
  • ATS team ne olacak?
  • Yav uçak alın uçak uçak. AFA'dan gelen öğrencilere yer açılsın
  • Atlas nasıl ikramda en iyi açıklar mısın? Geçen gün sabah Atlas ile Izmir den Istanbul a gidip akşam Thy ile döndüm. Atlasta key mi istersiniz sandviç mi diye sorarken Thy de hem sandviç hem kek olan ikram paketi veriyorlar.
  • Dct kuweyt??
  • En iyi İkram Atlas'ta. Sadece THY değil tüm şirketler örnek alsın Atlas ikramını.
  • işini severek yapan personeli her zaman onlara destek olan uçuş işletme başkanı yeter kıskananlar var ama yazık boşa konuşuyorsunuz....bide evet kabul edin kime sorsanız atlasglobal ekibimi diğer şirketlermi diye cevap açık ara belli..
  • Çalışanlarının maaşlarını ve çalışma şartlarını iyileştirmiş mi? Ben uçaga girdigimde mutsuz hostes veya bilet satış sorumlusu görmek istemiyorum. Canımızı emanet ettiğimiz insanların biraz mutlu ve tatmin olması lazım şirketinden. Thy gibi
  • Yeni destinasyonlar ne olacak acaba?
  • Kayserili doğru söylüyor. Koltukları değiştirdilerinden yeni gibi duruyor ama filonun yaş ortalaması 13.2 yani Türkiyenin tarifeli sefer yapan havayolları arasında Onur Air den sonra en eski uçaklara sahip.

AtlasGlobal yolcularını bu ay uçakta farklı bir sürpriz bekliyor. Logosundan uçakların görünümüne ve kurumsal kimliğine büyük bir değişim içine giren Türkiye’nin en çok sevilen havayolu şirketlerinden AtlasGlobal’ın uçak içi dergisi JetLife da yenilenerek bundan böyle Glober adıyla okuyucularla buluşuyor.

Havayolu şirketinin aylık olarak yayınlanan uçak içi seyahat ve yaşam dergisi Glober, sadece değişen adıyla değil içeriğiyle de yolcuların büyük beğenisini topluyor. Farklı destinasyonlar, keyifli makale ve röportajlar, dünyadan ve Türkiye’den haberler, gezmeyi ve keşfetmeyi sevenlerin ilgisini çeken farklı yazıların yer aldığı Glober, ayrıca AtlasGlobal’le ilgili güncel haberler ve özel fırsatlara da yer veriyor.

Artık sadece Türkiye’nin değil, global bir havayolu olmanın ilk adımlarını atan AtlasGlobal’in dergisi Glober, bundan böyle yolcuların en yakın yol arkadaşı olmaya kararlı. Glober dergisine www.atlasglb.com/glober web sitesinden erişilebiliniyor.

ATLASGLOBAL'DE DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Atlasjeti seviyoruz. ~ 9 yıl önce
Şirket olarak reklamlarını ilgiyle izliyorum. Çok yaratıclar. Bir tanesi vardi 69 lira olan hiç unutmam. Bir de para teklif etmeyin vardi. Reklam ekibi çok süper kek borek çörek hikaye. 40dk yolda da kek yemezsen ölmezsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATS ~ 9 yıl önce
ATS team ne olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yav uçak alın uçak uçak. AFA'dan gelen öğrencilere yer açılsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
Atlas nasıl ikramda en iyi açıklar mısın? Geçen gün sabah Atlas ile Izmir den Istanbul a gidip akşam Thy ile döndüm. Atlasta key mi istersiniz sandviç mi diye sorarken Thy de hem sandviç hem kek olan ikram paketi veriyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kek ~ 9 yıl önce
boyoz alsaydın :)))
NA ~ 9 yıl önce
Dct kuweyt??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NA ~ 9 yıl önce
efenim öndeki trafik hızlansın ben niye yavaşlıyım
İkram ~ 9 yıl önce
En iyi İkram Atlas'ta. Sadece THY değil tüm şirketler örnek alsın Atlas ikramını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:-))) ~ 9 yıl önce
işini severek yapan personeli her zaman onlara destek olan uçuş işletme başkanı yeter kıskananlar var ama yazık boşa konuşuyorsunuz....bide evet kabul edin kime sorsanız atlasglobal ekibimi diğer şirketlermi diye cevap açık ara belli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çalışanlarının maaşlarını ve çalışma şartlarını iyileştirmiş mi? Ben uçaga girdigimde mutsuz hostes veya bilet satış sorumlusu görmek istemiyorum. Canımızı emanet ettiğimiz insanların biraz mutlu ve tatmin olması lazım şirketinden. Thy gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HTY ~ 9 yıl önce
Yeni destinasyonlar ne olacak acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
Kayserili doğru söylüyor. Koltukları değiştirdilerinden yeni gibi duruyor ama filonun yaş ortalaması 13.2 yani Türkiyenin tarifeli sefer yapan havayolları arasında Onur Air den sonra en eski uçaklara sahip.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000