12 Nisan 2018, Perşembe 11:15:03

Atlasglobal yaza hazırlanıyor

Geçtiğimiz aylarda Skytrax tarafından 4 yıldızla ödüllendirilen Türk havacılık sektörünün gururu Atlasglobal, Türkiye’nin turizm sektöründeki hedeflerine katkı sağlamak için filosundaki uçakları ve tarifelerini yaz sezonuna hazırlıyor.
  • Atlasın antalyada ki kabin memuru başvurularına katıldım, tam bir fiyaskoydu 3 saatlik yol geldim beleğe kadar bide üstüne günesin temesinde bekledim, içeri girdiğim de kafasını kaldırıp suratıma bile bakmadı masada ki ASIL MUHTEREM, o sıcakta bi bardak su icer misin diyen, hoşgeldin, merhaba diyen olmadı. Görüsme sadece 2 dakika sürdü, boyum 1.64 çıktı 1 cm yüzünden o kadar yolu boşa gittim nezaketsizlikleri de cabası ayrıca 10 milyar gibi bi para alıcaklarmiş gecersen sınavı o da belli degil afa olursa alicaklar. Ben neyse de kızın biri izmirden gelmis yaziiiiik. Size boyu uzun aklı kıt insanlarla iyi uçuşlar
  • Atlas glb antalyada ki kabin memuru başvuruları için nereden başvuru yapıyoruz yardımcı olursanız minnet duyarim..
  • Mayistaki AYT-IST ucusumun once saatini degistirdiler, ok dedim. Iki gun once bir baktim ucusu tamamen iptal etmisler. Bana ne email ne mesaj geldi. Iyi ki bakmisim! 80 liraya almistim bileti. Simdi 1 ay kala gidip TKdan almak zorunda kaldim, 300 lira verdim. Bu zarar icin cok tesekkurler Atlas Global!
  • birçok hattançekiliyor halbuki? ne iş?
  • filonun yarısını elden çıkarıp istanbul kalkışlı destinasyonların yarısını kaldırarak nasıl yaza hazırlanıyor acaba? bir önceki haberinizde kıbrıs uçuşları iptal edildi yazmıştınız, şimdi ara vermeden devam edecek yazmışsınız. bir karar verin.
  • Atlasjet'in KKTC ve Avrupa'ya olan seferlerini azaltmasının arkasındaki ana sebebin, kirasında bulunan toplam 28 uçaktan 16'sının kiraladığı şirketler tarafından mali yapısındaki risk sebep gösterilerek geri çekildiği belirtiliyor.Gecmiste KTHY kapatilarak kurtarilmisti ama bugunler de sular cok bulanik gibi gorunuyor.
  • Duymadım !!!!!!
  • Bir tane yonetici de burayi okuyup rahatsiz olmuyorsa pes yani ne calisani mutlu ne yolcusu koca havayolu sirketine bu yakisiyor mu
  • Ic pazara 50 ₺ den koltuk satip ve hala rakiplerin ile rekabet edemecegine gore 900₺ den koltuklari charter’a vermek Atlasglobal’daki bu durumu ozetliyor
  • Amac para kazanmak, TR operasyonu gruba zarar veriyor ve riski cok . RU operasyonu para kazandiriyor ve risk sifir. Ticaret yaparken rakiplerin durumu onemli, AG buyumedi ve pazari kaybediyor, eger boyle bir operasyon yapmasa idi isler daha kotuye gidecekti, eskisi gibi destek yok. Ayaklarinin ustunde durdun durdun AG yoksa yoksun

Geçtiğimiz aylarda Skytrax tarafından 4 yıldızla ödüllendirilen Türk havacılık sektörünün gururu Atlasglobal, Türkiye’nin turizm sektöründeki hedeflerine katkı sağlamak için filosundaki uçakları ve tarifelerini yaz sezonuna hazırlıyor.

Geçtiğimiz aylarda Skytrax tarafından 4 yıldızla ödüllendirilen Atlasglobal, Türkiye’nin 2018 yılında 36 milyon yabancı turist getirme ve 34 milyar dolarlık turizm geliri elde etme hedefine katkı sunmak için yaz tarifesi üzerinde hazırlıklarını sürdürüyor. Bu yaz özellikle Rusya, Almanya, İran gibi ülkelerden başta Antalya olmak üzere Türkiye’ye gelecek turist sayısında ciddi artış bekleniyor.

Kurulduğu günden bu yana Türkiye’ye dünyanın farklı ülkelerinden milyonlarca turist taşıyan Atlasglobal, önümüzdeki dönemde bazı İstanbul çıkışlı destinasyonlara uçuşlarını azaltarak Antalya ve Dalaman’a yönelme kararı aldı.

UÇUŞ TALEBİ 3 MİSLİ ARTTI

Atlasglobal 2017 yaz sezonunda Antalya çıkışlı 15’e yakın BDT ülkesi şehirlerine haftada yaklaşık 80  tarifeli sefer düzenlemişti. Geçen yıl yakalanan yüksek yolcu memnuniyeti, bu yıl  talebin 3 misli artmasına ve BDT şehirlerine yapılan haftalık sefer sayısının çoğaltılmasına yol açtı. Bu nedenle hizmet filosu ve seferlerin revize edilmesi ile bazı hatların geçici süreyle kapatılmasına ve Antalya’ya ağırlık verilmesine karar verildi.

Avrupa’da Air France, KLM ve Air Serbia ile ortak (codeshare) uçuş yapılan Paris, Amsterdam ve Belgrad hatlarının yanı sıra Dusseldorf ve Londra uçuşları ile Tahran, Bağdat, Erbil, Cidde, Medine, Beyrut, Telaviv, Erivan, Kuveyt, Mikonos, Kıbrıs gibi uçuş noktalarına yapılan tarifeli seferlere ara verilmeden devam edilecek. Süleymaniye uçuşlarına ise Milli Güvenlik Kurulu tarafından yayımlanan NOTAM sona erdiğinde start verilecek olup Aktau, Çimkent gibi ara verilen hatlarda Ekim ayı itibariyle uçuşlara yeniden başlanması planlanmaktadır.

Yurtiçi hatlardaki İstanbul çıkışlı İzmir, Antalya, Trabzon, Bodrum ve Dalaman seferleri ise devam edecek.

Atlasglobal yaza hazırlanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Antalya ~ 6 yıl önce
Atlasın antalyada ki kabin memuru başvurularına katıldım, tam bir fiyaskoydu 3 saatlik yol geldim beleğe kadar bide üstüne günesin temesinde bekledim, içeri girdiğim de kafasını kaldırıp suratıma bile bakmadı masada ki ASIL MUHTEREM, o sıcakta bi bardak su icer misin diyen, hoşgeldin, merhaba diyen olmadı. Görüsme sadece 2 dakika sürdü, boyum 1.64 çıktı 1 cm yüzünden o kadar yolu boşa gittim nezaketsizlikleri de cabası ayrıca 10 milyar gibi bi para alıcaklarmiş gecersen sınavı o da belli degil afa olursa alicaklar. Ben neyse de kızın biri izmirden gelmis yaziiiiik. Size boyu uzun aklı kıt insanlarla iyi uçuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlas ~ 6 yıl önce
Atlas glb antalyada ki kabin memuru başvuruları için nereden başvuru yapıyoruz yardımcı olursanız minnet duyarim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umut ~ 6 yıl önce
Mayistaki AYT-IST ucusumun once saatini degistirdiler, ok dedim. Iki gun once bir baktim ucusu tamamen iptal etmisler. Bana ne email ne mesaj geldi. Iyi ki bakmisim! 80 liraya almistim bileti. Simdi 1 ay kala gidip TKdan almak zorunda kaldim, 300 lira verdim. Bu zarar icin cok tesekkurler Atlas Global!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah allah ~ 6 yıl önce
birçok hattançekiliyor halbuki? ne iş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kıbrıs ~ 6 yıl önce
filonun yarısını elden çıkarıp istanbul kalkışlı destinasyonların yarısını kaldırarak nasıl yaza hazırlanıyor acaba? bir önceki haberinizde kıbrıs uçuşları iptal edildi yazmıştınız, şimdi ara vermeden devam edecek yazmışsınız. bir karar verin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan Irmak ~ 6 yıl önce
Atlasjet'in KKTC ve Avrupa'ya olan seferlerini azaltmasının arkasındaki ana sebebin, kirasında bulunan toplam 28 uçaktan 16'sının kiraladığı şirketler tarafından mali yapısındaki risk sebep gösterilerek geri çekildiği belirtiliyor.Gecmiste KTHY kapatilarak kurtarilmisti ama bugunler de sular cok bulanik gibi gorunuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EFENDİM ~ 6 yıl önce
Duymadım !!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 6 yıl önce
Bir tane yonetici de burayi okuyup rahatsiz olmuyorsa pes yani ne calisani mutlu ne yolcusu koca havayolu sirketine bu yakisiyor mu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Durum ~ 6 yıl önce
Canım şirketi bu hale getirenler, suçu kendilerinde değil çalışanlarında arıyorlardır. Onlar, biz demeyi bilmezler, ben demeyi bilirler. Özveriyi mecburiyet, saygıyı aciziyet, dilekleri isyan olarak değerlendirirler. Her insanın bir aynası olmalı, arada bir bakıp kendine hesap vermeli. Her şeyden önce aynada kendi gözlerine bakabilmeli. Tüm işletmeler için bu geçerli.
50 ₺ ~ 6 yıl önce
Ic pazara 50 ₺ den koltuk satip ve hala rakiplerin ile rekabet edemecegine gore 900₺ den koltuklari charter’a vermek Atlasglobal’daki bu durumu ozetliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ETS ~ 6 yıl önce
Amac para kazanmak, TR operasyonu gruba zarar veriyor ve riski cok . RU operasyonu para kazandiriyor ve risk sifir. Ticaret yaparken rakiplerin durumu onemli, AG buyumedi ve pazari kaybediyor, eger boyle bir operasyon yapmasa idi isler daha kotuye gidecekti, eskisi gibi destek yok. Ayaklarinin ustunde durdun durdun AG yoksa yoksun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000