28 Mart 2016, Pazartesi 10:22:22

Atlasglobal Trabzon uçuşlarına başladı

Atlasglobal Havayolları uluslararası arenada izlediği büyüme stratejisini Türkiye uçuşlarına da taşıyarak İstanbul’dan Trabzon uçuşlarına başladı.
  • Samsun-İstanbul için uzun zamandır bekliyoruz Atlasglobal.
  • harikasın atlas global
  • 70 bin euro param olsa'idi bende F/O olarak ucacakdim ne guzel.Arkdaslar daha ucuz F/O pozisyonlari varmi acaba? ucuzlgumu bekleyim acaba? any discount?
  • Kızlarımızın kıyafetlerine masallah.Modelde durduğu gibi durmuyor tabii. Ayakkabı,babet, dolgu topuk hepsini örnekleyerek kreasyonu örneklemeye çalışmışlar sanırım.
  • Hatay a da başladı ne yazıkki gündeme gelmedi
  • Atlasglobal gerçekten şaşırtıyor . Başarılı yöneticileri var. Organizasyon ve ilişkiler çok farklı. THY gibi Cadı kazanı değil, sevgi dostluk ve tecrübe yuvası. Geleceği parlak olacak düşüncesindeyim. Tebrikler
  • Fo biraz ufak kalmış kızların yanında atlas globele hiç yakıştıramadım bu tip organizyonlar için yakışıklı adamlarınız yokmu en azından pilota benzesin :)
  • Zaten niye bırakmıştıki Trabzonu full çektiği halde...Aynen Uşak'ı bıraktığı gibi
  • mardıne ucuslarınızı sabırsızlıkla beklıyoruz neden olmasın mardın ucuslarındacok cıddı talepvar lutfen onemle rica olunur
  • mardıne ucuslarınızı sabırsızlıkla bekıiyoruz neden olmasın

Atlasglobal Havayolları uluslararası arenada izlediği büyüme stratejisini Türkiye uçuşlarına da taşıyarak İstanbul’dan Trabzon uçuşlarına başladı. 27 Mart 2016 tarihinde gerçekleşen ilk uçuş için İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen törende, Atlasglobal yönetimi tarafından kokpit ve kabin ekibi çiçeklerle uğurlanırken, yolculara da lokum ikramı yapıldı.

Atlasglobal’in Trabzon uçuşları haftanın her günü İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan saat 20:40’de kalkarak 22:25’de Trabzon’da oluyor; Trabzon’dan ise saat 07:25’de kalkarak 09:15’da İstanbul’a varıyor. Atlasglobal’in İstanbul – Trabzon arasında seyahat eden yolcuları firmanın özel fiyat, ücretsiz ikram gibi avantajlarından yararlanma hakkına sahip oluyor.

EkonomiPlus ile özel uçuş keyfi

Trabzon’a EkonomiPlus’ta seyahat eden Atlasglobal yolcuları, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 20 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Business Class ayrıcalıkları

Arzu eden Atlasglobal yolcuları, Trabzon uçuşlarında Business Class alternatifini seçerek, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirebiliyor. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 30 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.
Trabzon uçuşlarının biletleri Atlasglobal’in web sitesi www.atlasglb.com ve yetkili acentelerden satın alınabiliyor.

Atlasglobal Trabzon uçuşlarına başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

SZF ~ 6 yıl önce
Samsun-İstanbul için uzun zamandır bekliyoruz Atlasglobal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özer erdil ~ 8 yıl önce
harikasın atlas global

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
70 bin euro param olsa'idi bende F/O olarak ucacakdim ne guzel.Arkdaslar daha ucuz F/O pozisyonlari varmi acaba? ucuzlgumu bekleyim acaba? any discount?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kırmızı ~ 8 yıl önce
Kızlarımızın kıyafetlerine masallah.Modelde durduğu gibi durmuyor tabii. Ayakkabı,babet, dolgu topuk hepsini örnekleyerek kreasyonu örneklemeye çalışmışlar sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hty ~ 8 yıl önce
Hatay a da başladı ne yazıkki gündeme gelmedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Makas ~ 8 yıl önce
Atlasglobal gerçekten şaşırtıyor . Başarılı yöneticileri var. Organizasyon ve ilişkiler çok farklı. THY gibi Cadı kazanı değil, sevgi dostluk ve tecrübe yuvası. Geleceği parlak olacak düşüncesindeyim. Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alex ~ 8 yıl önce
Fo biraz ufak kalmış kızların yanında atlas globele hiç yakıştıramadım bu tip organizyonlar için yakışıklı adamlarınız yokmu en azından pilota benzesin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
malex ~ 8 yıl önce
sen kimsin insanları tipine göre yargılıyorsun?
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Zaten niye bırakmıştıki Trabzonu full çektiği halde...Aynen Uşak'ı bıraktığı gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muratcan ~ 8 yıl önce
mardıne ucuslarınızı sabırsızlıkla beklıyoruz neden olmasın mardın ucuslarındacok cıddı talepvar lutfen onemle rica olunur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mardınlı acenta ~ 8 yıl önce
mardıne ucuslarınızı sabırsızlıkla bekıiyoruz neden olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayta ~ 8 yıl önce
Önce hendekleri kapatın

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000