27 Ocak 2016, Çarşamba 10:57:49

Atlasglobal Stockholm ve Zürih hatlarını açıyor

Atlasglobal Havayolları, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Stockholm ve Zürih’e tarifeli seferlere başlıyor.
  • Zurich izmir ne zaman başlayacak
  • Izmir den de yurt dısı ve yurt içi seferlerini degisik bölgelere de yapmasini bekliyoruz
  • ZÜRİCH-İZMİR BEKLİYORUZ.
  • Brüksel lütfen ! !!
  • Amsterdam Ankara bari haftada 2 sefer
  • atlasjet saw merkezlide uçuşlara başlamalı zaten saw da 2 uçagı yatıyo sürekli bu uçaklarla saw merkeli hatlar açmalı.burdada büyümeli.
  • Zürich hattinda Yaz Sezonunda THY, PFS ve Swiss'in çektikleri Fahis Fiyatlari bir nebze indirim olacaktir.. THYnin Yaz Sezonu cogunlukla A330 ile uctugunu düsünürsek Atlas A321i rahat doldurur.. THYdeki Ucan Asci deneyiminden sonra Atlas'inki merak ediyorum dogrusu..
  • laz olmam atlas'ta işe girmeme öncelik sağlar mı? bilgisi olan yazsın lütfebç
  • Hatay Antalya istiyoruZ
  • 2 saattir ugrasiyorum zürihten istanbul ucusunu almak icin hep hata veriyor cagri merkezini ariyorum onlarda satamiyor bileti fiyati ucuz gösteriyor ama satmiyor. Göster ama elletme modeli almaktan vazgectim kendilerinin olsun biletleri

Atlasglobal Havayolları, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Stockholm ve Zürih’e tarifeli seferlere başlıyor. Atlasglobal’in  İstanbul – Stockholm uçuşları 16 Mart 2016 tarihinde, İstanbul – Zürih uçuşları ise 1 Temmuz 2016 tarihinde başlayacak. Seferler haftanın her günü Uçan Şeflerin ikramları eşliğinde gerçekleşecek. Atlasglobal ayrıcalığı ile seyahat eden yolcular, Zürih’i gidiş – dönüş her şey dahil 154 USD’den, Stockholm’ü ise 220 USD’den başlayan özel fiyatlarla keşfetme fırsatı yakalayacak.

Atlasglobal Havayolları uluslararası arenada büyüme hedefleri doğrultusunda rotasını Avrupa’ya çevirdi. Atlasglobal, Avrupa uçuşlarına iki yeni nokta daha ekleyerek Stockholm ve Zürih’e tarifeli seferlere başlıyor.  Stockholm’e 16 Mart 2016 tarihinde, Zürih’e ise 1 Temmuz 2016 tarihinde başlayacak uçuşlar Atlasglobal’in web sitesi www.atlasglb.com’da satışa sunuldu.

Atlasglobal yolcuları, Avrupa’nın önde gelen şehirleri arasında yer alan Stockholm ve Zürih’e alıştıkları Atlasglobal konforu ve ayrıcalığıyla uçuyor. Atlasglobal’in İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan haftanın her günü gerçekleşecek Stockholm ve Zürih seferlerinin detayları aşağıdaki gibidir:



Atlasglobal yolcuları yurt içinde İzmir, Adana, Antalya, Kayseri Gaziantep’ten uygun bekleme süreleri ile İstanbul bağlantılı olarak Stockholm ve Zürih’e rahatça seyahat edebilecek.

Uçan Şeflerle lezzetli uçuşlar

Atlasglobal, 3 saat ve üzeri tüm uçuşlarında olduğu gibi Stockholm ve Zürih seferlerinde de yolcularını “Uçan Şef”lerin hazırladığı özel ikramlar eşliğinde ağırlıyor. Türk ve dünya mutfağından farklılaştırılmış ikramlar hazırlayan “Uçan Şefler”, konuklar ile birebir ilgilenerek özel sunumlar eşliğinde seyahatlerini daha keyifli ve lezzetli kılmak için çalışıyor.

Stockholm ve Zürih’e EkonomiPlus’ta seyahat eden Atlasglobal yolcuları, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yaralanıyor.

Business Class’ta ayrıcalıklı uçuş keyfi

Atlasglobal, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirmek isteyen yolcularına gerçek Business Class tecrübesi de sunuyor. Stockholm ve Zürih’e Business Class’ta seyahat edenler 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 40 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda lounge kullanımı gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

Stockholm ve Zürih uçuşlarının biletleri www.atlasglb.com ve yetkili acentelerden satın alınabiliyor.

Atlasglobal Stockholm ve Zürih hatlarını açıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

ozlemmm ~ 7 yıl önce
Zurich izmir ne zaman başlayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
elif ~ 7 yıl önce
Izmir den de yurt dısı ve yurt içi seferlerini degisik bölgelere de yapmasini bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arbeitslos ~ 8 yıl önce
ZÜRİCH-İZMİR BEKLİYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
engineer ~ 8 yıl önce
swiss izmir-zürih arası uçuyor zaten
swiş ~ 8 yıl önce
swiss havayoluysa kamil koç emirates'tir!!
Selim ~ 8 yıl önce
Brüksel lütfen ! !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bruksel ~ 8 yıl önce
Yazin Bruksel-Antalya charter seferleri var zaten ....
Schiphol ~ 8 yıl önce
Amsterdam Ankara bari haftada 2 sefer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 8 yıl önce
atlasjet saw merkezlide uçuşlara başlamalı zaten saw da 2 uçagı yatıyo sürekli bu uçaklarla saw merkeli hatlar açmalı.burdada büyümeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
testere ~ 8 yıl önce
bu saw'ın yeni filmi uçakla mı gelecek türkiye'ye?
Mesut ~ 8 yıl önce
Zürich hattinda Yaz Sezonunda THY, PFS ve Swiss'in çektikleri Fahis Fiyatlari bir nebze indirim olacaktir.. THYnin Yaz Sezonu cogunlukla A330 ile uctugunu düsünürsek Atlas A321i rahat doldurur.. THYdeki Ucan Asci deneyiminden sonra Atlas'inki merak ediyorum dogrusu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
at-laz ~ 8 yıl önce
laz olmam atlas'ta işe girmeme öncelik sağlar mı? bilgisi olan yazsın lütfebç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hatay ~ 8 yıl önce
Hatay Antalya istiyoruZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serkan ~ 8 yıl önce
2 saattir ugrasiyorum zürihten istanbul ucusunu almak icin hep hata veriyor cagri merkezini ariyorum onlarda satamiyor bileti fiyati ucuz gösteriyor ama satmiyor. Göster ama elletme modeli almaktan vazgectim kendilerinin olsun biletleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bugün çıktı ~ 8 yıl önce
Hata var sistemde.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000