23 Haziran 2017, Cuma 14:04:30

Atlasglobal Saraybosna seferlerine başladı

Global bir havayolu şirketi olma yolunda hedeflerine hızla ilerleyen Atlasglobal’in yeni uçuş noktası, "Balkanların kalbi" Saraybosna oldu. İstanbul- Saraybosna uçuşları, haftada 4 gün, karşılıklı olarak gerçekleştiriliyor.
  • Atlas en çok senin yorumuna güldüm ya bilmesen konuşuyon yada birşey bilmiyosun atlas jetten global e geçmesi ucuzlaştırmıyo büyüme anlamında global oluyo
  • Maaş verilmeyen F/O'larıda düşünsek biraz. Yeni destinasyonlar açılıyor, uçaklar neredeyse hep full ama bu çalışma şartları altında birde durumu iyi olmayanları düşününün biraz. Elinizi vicdanınıza götürün. Mazlumun ahı bu devranı anında söndürür umutmayın.
  • Peki bu kadar destinayon actiniz da insan ustu sekilde calistirdiginiz memurlarinizi dusundunuz mu Murat Bey! Yari baygin giden memurlarinizin halini hatrini arada bir sorun derim , gordugumuz seyler hic ic acici degil .
  • Artik buyume zamani Atlas.Su Pgs kadar ucagin olsaydi tk ya rakip olurdun. Bu cografyada sözün geçerdi. Haberlerinizi bekliyoruz :
  • Sayın atlas havayolu ailesi lütfen amsterdam -ankara arasıda uçun haftada bir sefer hiç olmazsa saygılar
  • Ah ah onca sehirlerimiz var atlas jet ve sun expres surekli yurt disi dusunuyor
  • Nereye kadar Atlas?
  • Türkiye'nin en güvenli havayolu.Daha çok destinasyomda görmeyi çok isteriz.Orgi-Diyarbakır-Şanlıurfa seferlerinide sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Madem bu kadar büyüme sağlıyor neden hakkı olan insanların ücretlerini hala kesintiye uğratıyor. Dikkat edin her 5 kişiden biri bedavaya geliyor.
  • Atlas Jet gibi özel,güzel kulağa hoş gelen orjinal bir ismi varken neden Atlas Global gibi markayı ucuzlaştıracak bir isme büründüler anlam veremedim.Bari adı sadece Atlas olsaydı.

Global bir havayolu şirketi olma yolunda hedeflerine hızla ilerleyen Atlasglobal’in yeni uçuş noktası, "Balkanların kalbi" Saraybosna oldu. İstanbul- Saraybosna uçuşları, haftada 4 gün, karşılıklı olarak gerçekleştiriliyor.

Uluslararası arenada izlediği büyüme stratejisi doğrultusunda uçuş ağına yeni destinasyonlar eklemeyi sürdüren Atlasglobal, İstanbul-Saraybosna seferlerini başlattı. Atlasglobal, ilk uçuşunu 22 Haziran Perşembe günü İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Saraybosna Havalimanı’na gerçekleştirdi. Saraybosna Havalimanı’nda Atlasglobal’in ilk uçuşu için gerçekleşen etkinliğe Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçisi Haluk Koç, Saraybosna Ticaret Müşaviri Sedat Yıldız, Saraybosna Kültür ve Tanıtma Müşaviri Soner Şahin, Saraybosna Havalimanı Direktörü Armin Kajmakoviç, Atlasglobal Satış Direktörü Recep Emanet ve Atlasglobal Yer İşletme Başkanı Yüksel Atak katıldı.

Atlasglobal’in İstanbul - Saraybosna seferleri haftanın dört günü; Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.

EkonomiPlus ile özel uçuş keyfi

Saraybosna’ya EkonomiPlus’ta seyahat eden Atlasglobal yolcuları, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Business Class'la daha fazla ayrıcalık

Atlasglobal yolcuları, Saraybosna uçuşlarında Business Class alternatifini seçerek, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirebilecek. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 40 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.






 

Atlasglobal Saraybosna seferlerine başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Thy çalışan ~ 7 yıl önce
Atlas en çok senin yorumuna güldüm ya bilmesen konuşuyon yada birşey bilmiyosun atlas jetten global e geçmesi ucuzlaştırmıyo büyüme anlamında global oluyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 7 yıl önce
Benim yazdığımı anlayacak kapasitede olmadığın belli. Jet ifadesini kullananların ucuzcu olduğunu her hizmete para aldıklarını yazdım ki Atlas bu hizmetleri ücretsiz sağladığı ve şirketin low cost şirketi olmadığını kamuoyuna paylaşmış ve bunun içinde ifadeyi bıraktığından bahsettim lakin kapasiten yetersiz kalmış ki anca gülmüşsün.
İsyankar ~ 7 yıl önce
Maaş verilmeyen F/O'larıda düşünsek biraz. Yeni destinasyonlar açılıyor, uçaklar neredeyse hep full ama bu çalışma şartları altında birde durumu iyi olmayanları düşününün biraz. Elinizi vicdanınıza götürün. Mazlumun ahı bu devranı anında söndürür umutmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan dolan ~ 7 yıl önce
Atlasglobalde maaş verilmeyen F/O olmadıgı gibi asgari ücret alan tek bir F/O bile bulunmamaktadır. Razı olanlar vardır ancak prensip gereği çalıştırılmamaktadırlar. AFA atlasa yetiyor artıyor bile. Bırakın karalamayı işinize bakın çalışın çabalayın görev alın biryerlerde.
İsyankar ~ 7 yıl önce
Bilip bilmeden konuşan sensin koçum... demekki atlastan iyi kardan pay alıyorsun yada iyi maaş veriyorlar sana. Sağdan soldan sallama bilgilerle gelme buraya. İspatlandımı sende kuyruğunu sıkıştırıp sus pus olursun.
WTF ~ 7 yıl önce
Ya arkadaş çalışmayın zorla mı çalıştırıyorlar. Kimse aldığı paradan memnun değil ama orada burada ağlamıyoruz yada işimizi aksatmıyoruz. Memnun değilsen basarsın istifayı delikanlı gibi gidersin.
Memurlarin iskencesi ~ 7 yıl önce
Peki bu kadar destinayon actiniz da insan ustu sekilde calistirdiginiz memurlarinizi dusundunuz mu Murat Bey! Yari baygin giden memurlarinizin halini hatrini arada bir sorun derim , gordugumuz seyler hic ic acici degil .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Azores High ~ 7 yıl önce
Artik buyume zamani Atlas.Su Pgs kadar ucagin olsaydi tk ya rakip olurdun. Bu cografyada sözün geçerdi. Haberlerinizi bekliyoruz :

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AG1910 ~ 7 yıl önce
Sayın atlas havayolu ailesi lütfen amsterdam -ankara arasıda uçun haftada bir sefer hiç olmazsa saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 7 yıl önce
Ah ah onca sehirlerimiz var atlas jet ve sun expres surekli yurt disi dusunuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 7 yıl önce
Nereye kadar Atlas?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En İyisi ~ 7 yıl önce
Türkiye'nin en güvenli havayolu.Daha çok destinasyomda görmeyi çok isteriz.Orgi-Diyarbakır-Şanlıurfa seferlerinide sabırsızlıkla bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atb ~ 7 yıl önce
Madem bu kadar büyüme sağlıyor neden hakkı olan insanların ücretlerini hala kesintiye uğratıyor. Dikkat edin her 5 kişiden biri bedavaya geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlas Global ~ 7 yıl önce
Atlas Jet gibi özel,güzel kulağa hoş gelen orjinal bir ismi varken neden Atlas Global gibi markayı ucuzlaştıracak bir isme büründüler anlam veremedim.Bari adı sadece Atlas olsaydı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlas ~ 7 yıl önce
Jet ifadesi Avrupa'da ucuzcu şirketlerin kullandığı yolcuya her hizmetin parayla satıldığı bir dönemde, Atlas jet ifadesini atıp global ekini kullanmaya başladı.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000