06 Temmuz 2017, Perşembe 00:54:58

AtlasGlobal pilotu Tamer Kaptan'dan samimi anons

AtlasGlobal Havayolları'nın Medine-İstanbul seferini gerçekleştiren uçağının kaptan pilotu yaptığı anons ile yolcuların içini ısıttı.
  • Bu camianın hiçbir arayüzünde adam yokta o yüzden neden olucak hepsi olmuş yalama.
  • Aynı samimiyetle asgari ücret alan kardeşleri içinde konuşsa keşke hepsi suspus oluyor toplantılarda...
  • İzmir'den Kıbrıs'a giderken herhalde aynı pilottu. Süper bir yolculuktu. Bütün kaptanlardan aynı samimiyeti bekliyoruz. Uçakta ister istemez yaşanan tedirginlik yok olup gidiyor.
  • Tek kelimeyle super... Samimiyeti insanlarin yuzunu gulduruyor. Bir gun mutlaka kendisiyle ucmak isterim.
  • Tam arap işi bir anons olmuş. Bir de ezan okusaydın tam olacaktı. Bu nedir ya...
  • Ağzına sağlık kaptanım,gayet hoş olmuş.
  • Ben gayet samimi buldum. Bazen kalıpların dışına çıkmak sorun olmaz diye düşünüyorum. Önemli olan müşteri memnuniyetiyse bence başarılı olmuştur. Anonsu biraz uzun tuttu diye uçuş güvenliği tehlikeye girecek diye bir kaide yok, kaptan kendi asli görevlerinden fırsat bulmuş ki böyle bir anons yapmış. Kolay kaptan olunmuyor.
  • Arkadaşlar Kaptana yükkeniyosunuz.Evet bu kadar uzun anons yapılması,başka görevlerin aksamasına neden olabilirmi,olabilir. Yanındaki arkadaşım o uzun anonsu sırasında herhangi bir konuyu kaçırabilirmi,olmadığını da varsaysak bu uzunluk riski alınırmı,ben ce de gerek yok. Ben başka bir noktaya değinip,bu konu Atlas Jet politikasımıdır onu da değerlendirmek isterim,herne kadar kaptanın sorumluluğu,görevi ve otoritesi belli ise de. Bir zamanlar kokpite tüm yolcular davet ediliyor idi. Yine de dikkatli olmalıyız,uçuş en önce lüks ten ziyade bir noktadan bir noktaya emniyetli olarak gitmek,tüm önlemleri alıp yolcuyu rahat ettirmektir.
  • Standard dışı kafaya göre anons kabul edilemez.Çünkü senin doğrun benim eğrim olabilir. Bence Sorumlu kaptanlık yetkisi gözden geçirilmelidir.
  • Standard dışı kafaya göre anons kabul edilemez.Çünkü senin doğrun benim eğrim olabilir. Bence Sorumlu kaptanlık yetkisi gözden geçirilmelidir.

Suudi Arabistan'ın Medine kentinden İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen AtlasGlobal Havayolları uçağının kaptan pilotu yaptığı samimi anons ile yolcuların içini ısıttı.

Medine - İstanbul arası uçuş yapan AtlasGlobal Havayolları'nın KK833 sefer sayılı uçağın Trabzonlu kaptan plotu Mehmet Orhan Tamer, samimi anonsuyla, "Böyle olur Tarbzonlu pilot" dedirtti. Trabzonlu pilot, anonsuyla yolcuların kendilerini evlerinde gibi hissetmesini sağladı.

İşte Trabzonlu pilotun içleri ısıtan anonsu:

Yaşayanlara, umreye gelenlere, iş güç yapmaya gelenlere... Herkesten Allah razı olsun. Efendim güzel, harika ekibimle İstanbul'a sizleri kuş gibi götürüp, konduracağız...

"HUZURLU VE MUHABBETLİ UÇUŞ YAPTIRMAYA SÖZ VERİYORUZ"
Sevgili Buse Gürbüzeker, şirketimiz en konusuna hakim kabin amirlerinden bir tanesiyle bugün uçuyorsunuz. Onun emrinde sevgili kardeşim bir numara Yeşim Çamurcu, Cemile Söker, Aleyna Aykut kardeşlerim sizlerle 3,5 saatlik uçuşta birlite olacaklar. Kaptanınız Trabzon eşrafından Mehmet Orhan Tamer ve sevgili kardeşim İsmail Fırat Tekel, huzurlu ve muhabbetli bir uçuş yaptırmayı sizlere söz veriyoruz.

"BOL BOL MUHABBET EDECEĞİZ"
Kalktıktan sonra bu iklimde arazi nedeniyle uçak sallanıyor. Endişe etmeyin. Tırmandıkça azalacak, ondan sonra mis gibi gideceğiz. Efendim tekrardan selamün aleyküm diyoruz... Huzurlu uçuşlar diliyorum... Havada bol bol muhabbet ederek gideriz. Güzel de istirahat edersiniz. Selamün aleyküm... 833 sefer sayılı Medine - İstanbul uçuşuna hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.

AtlasGlobal pilotu Tamer Kaptan'dan samimi anons

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

... ~ 6 yıl önce
Bu camianın hiçbir arayüzünde adam yokta o yüzden neden olucak hepsi olmuş yalama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a320 ~ 6 yıl önce
Aynı samimiyetle asgari ücret alan kardeşleri içinde konuşsa keşke hepsi suspus oluyor toplantılarda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Feza Durukan ~ 7 yıl önce
İzmir'den Kıbrıs'a giderken herhalde aynı pilottu. Süper bir yolculuktu. Bütün kaptanlardan aynı samimiyeti bekliyoruz. Uçakta ister istemez yaşanan tedirginlik yok olup gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bülent K ~ 7 yıl önce
Tek kelimeyle super... Samimiyeti insanlarin yuzunu gulduruyor. Bir gun mutlaka kendisiyle ucmak isterim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap işi ~ 7 yıl önce
Tam arap işi bir anons olmuş. Bir de ezan okusaydın tam olacaktı. Bu nedir ya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A330cu ~ 7 yıl önce
Ağzına sağlık kaptanım,gayet hoş olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samimi ~ 7 yıl önce
Ben gayet samimi buldum. Bazen kalıpların dışına çıkmak sorun olmaz diye düşünüyorum. Önemli olan müşteri memnuniyetiyse bence başarılı olmuştur. Anonsu biraz uzun tuttu diye uçuş güvenliği tehlikeye girecek diye bir kaide yok, kaptan kendi asli görevlerinden fırsat bulmuş ki böyle bir anons yapmış. Kolay kaptan olunmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tc ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar Kaptana yükkeniyosunuz.Evet bu kadar uzun anons yapılması,başka görevlerin aksamasına neden olabilirmi,olabilir. Yanındaki arkadaşım o uzun anonsu sırasında herhangi bir konuyu kaçırabilirmi,olmadığını da varsaysak bu uzunluk riski alınırmı,ben ce de gerek yok. Ben başka bir noktaya değinip,bu konu Atlas Jet politikasımıdır onu da değerlendirmek isterim,herne kadar kaptanın sorumluluğu,görevi ve otoritesi belli ise de. Bir zamanlar kokpite tüm yolcular davet ediliyor idi. Yine de dikkatli olmalıyız,uçuş en önce lüks ten ziyade bir noktadan bir noktaya emniyetli olarak gitmek,tüm önlemleri alıp yolcuyu rahat ettirmektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Standard ~ 7 yıl önce
Standard dışı kafaya göre anons kabul edilemez.Çünkü senin doğrun benim eğrim olabilir. Bence Sorumlu kaptanlık yetkisi gözden geçirilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Standard ~ 7 yıl önce
Standard dışı kafaya göre anons kabul edilemez.Çünkü senin doğrun benim eğrim olabilir. Bence Sorumlu kaptanlık yetkisi gözden geçirilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tövbe ~ 7 yıl önce
git ulan işine
alkışşş ~ 7 yıl önce
on numara beş yıldız helal olsun,uçaktan korkan biri olarak uçak kalkmadan önce yada havadayken duymak istediğim bu tarz samimi anonslar,beğenmeyip eleştirenlere gelincede,gidin kumda oynayın siz hadi ende bakalım,bende muğla eşrafındanım tamer baba saygılar hürmetler.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000