15 Temmuz 2017, Cumartesi 09:12:43

Atlasglobal pilotu sahilde mahsur kaldı

Antalya’da Lara Plajı’na cipiyle giren Atlasglobal Vedat Dedoğlu, araç kumlara gömülünce mahsur kaldı.
  • Asgari ücret alan pilotlarada ilgi gösterseler keşke,hepsi aslan lafa gelince fakat icraat yok... otel duvarlarında yarım porsiyonluk arkadaşlıklar sadece.
  • Ulkemizin degerli havacilari bilincli sekilde yipratilmaktadir. Vedat kaptan daima dogrulari soyleyen, havaciligi ilk uctugu gunden itibaren en dogru sekilde yapmaya calisan bir kaptanimizdir. Hepimizin hatalari vardir, fakat Vedat kaptan hicbir zaman ucus emniyetini tehlikeye dusurmedigini biliyoruz. Turkiyemizin kurallara ve prensiplere bagli kaptanlarini yipratmamamiz gerekir. Ulkemizde var olan havaciligin kalitesi ve karliligi ancak prosedurlere dogru tam anlamiyla bagli havacilar sayesinde devam eder veya olusur. Saygilar.
  • hizaya gel. millete de eğlence lazım. bu kadar boş gezeni bulmuş airport, onlar da bu zırvaları okuyup eğleniyor. hey allahım ya ne günlere kaldık.
  • plaja insanlarin arasina rabayla girmeye hakki yok. bu gaptana ceza kesmek lazim.
  • bim kasiyeri otobuste durağını kaçırdı. pegasus hostesi dizisinin son bölümünü kaçırdı.tk pilotu mangal yaparkene etleri yaktı. uçak teknisyeni romanyada kulupte uçuk hesap ödedi. tk muhendisi servisin ön koltuğuna 1milyonuncu kez gerile gerile yine kuruldu. başteknisyen yine telsizde kulakları sağır etti.
  • Onden cekisli 4x4 dahi olmayan kore pick up'ini sahibi de "jip" sanmis ve olanlar olmus. Kasayi kapatinca jip olunmuyor zaar.
  • Avcı kulakların çınladı mı :))) Valla biz çok çınlattık :)) Ama seninkinin bir haber değeri vardı :)
  • Gaptan kumda oynuyomuş.
  • Bilip bilmeden konuşan bu kadar yarım akıll.. Hayretle okuyorum.
  • Sn. Dedeoğlu denizi terminal zannederek plaj ile denizin birleştiği yeri körük olarak algılamış olabilir. Airbus kaptanları fly by wire sistemi yüzünden tamamen otomatik uçtuklarından dolayı sürüş melaikeleri maalesef geriye gitmiş gibi görünüyor. Acaba denize çimmeye girdiğinde arabayıda çimdiriyor mu? Yaptığı haklıymış gibi pilotaj ve uçuş ekipleri hemen olaya müdahil olmuşlar. Doğruya Doğru Yanlış a Yanlış dimezseniz kokpitte CRM den filan da bahsetmeyin o zaman. Niye bunları yazıyorum biliyor musunuz çünkü küçük olaylar büyük felaketlere dönüşebilir. Havacılık kuralları KANLA Yazılmıştır. Denizden 300 mt mesafede aracını park edebileceğin yerler var bu ne alaka o zaman. ormanda dağ da mı yaşıyoruz. Aracının kaskosu yoktur belki. Allah tan uçağın kaskosu var. Bence pilota boeing 737 NG tip eğitimi şart. Manual uçsun biraz. Tail strike a tikkaatt kaptan.!
Antalya’da Lara Plajı’na cipiyle giren Atlasglobal Vedat Dedoğlu, araç kumlara gömülünce mahsur kaldı.

Olay, sabah saatlerinde Muratpaşa İlçesi Lara Plajı’nda meydana geldi. Vedat Dedeoğlu, arkadaşlarının bulunduğu 07 CUL 05 plakalı ciple plaja geldi. Dedeoğlu’nun sahile kadar gittiği cip kuma gömüldü.

Dedeoğlu, ileri geri manevra yaparak çıkmaya çalışırken sahilde denize girenler durumdan rahatsız olup polisi aradı. Şikayet üzerine gelen polis inceleme başlatırken Dedeoğlu’nun yardımına cipi olan başka bir arkadaşı yetişti. Kuma çakılan cip, arkadaşının yardımı ile halatlarla çekilerek kurtarıldı.

Atlasglobal pilotu sahilde mahsur kaldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (75)

a320 ~ 7 yıl önce
Asgari ücret alan pilotlarada ilgi gösterseler keşke,hepsi aslan lafa gelince fakat icraat yok... otel duvarlarında yarım porsiyonluk arkadaşlıklar sadece.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haber niteligi yok ~ 7 yıl önce
Ulkemizin degerli havacilari bilincli sekilde yipratilmaktadir. Vedat kaptan daima dogrulari soyleyen, havaciligi ilk uctugu gunden itibaren en dogru sekilde yapmaya calisan bir kaptanimizdir. Hepimizin hatalari vardir, fakat Vedat kaptan hicbir zaman ucus emniyetini tehlikeye dusurmedigini biliyoruz. Turkiyemizin kurallara ve prensiplere bagli kaptanlarini yipratmamamiz gerekir. Ulkemizde var olan havaciligin kalitesi ve karliligi ancak prosedurlere dogru tam anlamiyla bagli havacilar sayesinde devam eder veya olusur. Saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habere bak ~ 7 yıl önce
hizaya gel. millete de eğlence lazım. bu kadar boş gezeni bulmuş airport, onlar da bu zırvaları okuyup eğleniyor. hey allahım ya ne günlere kaldık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haksiz gaptan ~ 7 yıl önce
plaja insanlarin arasina rabayla girmeye hakki yok. bu gaptana ceza kesmek lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
diğer haberler ~ 7 yıl önce
bim kasiyeri otobuste durağını kaçırdı. pegasus hostesi dizisinin son bölümünü kaçırdı.tk pilotu mangal yaparkene etleri yaktı. uçak teknisyeni romanyada kulupte uçuk hesap ödedi. tk muhendisi servisin ön koltuğuna 1milyonuncu kez gerile gerile yine kuruldu. başteknisyen yine telsizde kulakları sağır etti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jip mi ~ 7 yıl önce
Onden cekisli 4x4 dahi olmayan kore pick up'ini sahibi de "jip" sanmis ve olanlar olmus. Kasayi kapatinca jip olunmuyor zaar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 7 yıl önce
Avcı kulakların çınladı mı :))) Valla biz çok çınlattık :)) Ama seninkinin bir haber değeri vardı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlas ~ 7 yıl önce
Gaptan kumda oynuyomuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cehalet ~ 7 yıl önce
Bilip bilmeden konuşan bu kadar yarım akıll.. Hayretle okuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DenizePark ~ 7 yıl önce
Sn. Dedeoğlu denizi terminal zannederek plaj ile denizin birleştiği yeri körük olarak algılamış olabilir. Airbus kaptanları fly by wire sistemi yüzünden tamamen otomatik uçtuklarından dolayı sürüş melaikeleri maalesef geriye gitmiş gibi görünüyor. Acaba denize çimmeye girdiğinde arabayıda çimdiriyor mu? Yaptığı haklıymış gibi pilotaj ve uçuş ekipleri hemen olaya müdahil olmuşlar. Doğruya Doğru Yanlış a Yanlış dimezseniz kokpitte CRM den filan da bahsetmeyin o zaman. Niye bunları yazıyorum biliyor musunuz çünkü küçük olaylar büyük felaketlere dönüşebilir. Havacılık kuralları KANLA Yazılmıştır. Denizden 300 mt mesafede aracını park edebileceğin yerler var bu ne alaka o zaman. ormanda dağ da mı yaşıyoruz. Aracının kaskosu yoktur belki. Allah tan uçağın kaskosu var. Bence pilota boeing 737 NG tip eğitimi şart. Manual uçsun biraz. Tail strike a tikkaatt kaptan.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cehalet ~ 7 yıl önce
Cahil bilgisizliğinınin farkında bile olmayandır. Siz nerde uçuyorsunuz?? Pardon!!?
Cehalete ~ 7 yıl önce
Öncelikle benim torumda bulunmak için pilot olmama gerek yok. Burada pilotun yaptığına doğru diyorsanız Sizde aynı şekilde hata yapıyorsunuz demektir. Görgü sana bana göre değişen bir olgu değildir. Cahillikte pilot olmak yada olmamak ile ilgili değildir. Radyasyonu fazla almışsan eğer bir doktor kontrolü iyi olacaktır. Ben burada kamyonetle neredeyse denize kadar ne mantıkla gidildiğini soruyorum. Eve geldiğinde arabanı da 3. kattaki evine balkona mı çıkarıyorsun. Sen pilot olsan ne yazar. Önce objektif yorumlamasını öğren. rotate yapıp hemen auto pilot a bağlamaya benzemez bu işler. Siz önce hata varsa onu yorumlayın. Doğru varsa zaten Bizde herzaman takdir ederiz pilotlarımızı. Bu pilot yada hostes ile ilgili bir olay değil yapılan yanlışla ilgili Cehalet Bey. Haa bu arada Siz nerede uçuyorsunuz söyleyin de Sizin havayolunu kullanmayak.!? Ayt Base isen git de Pgs de Hikmet ERKİN Capt. dan CRM öğren belki bir gün emergency de ihtiyacın olur.
Ayt fo ~ 7 yıl önce
Kardeşim sen önce Dedeoğlu hangi tiplerde uçmuş onu öğren, kendisi 737 de öğretmenlik yapmış bir insan. Senin gibi klavyede değil.
330 ~ 7 yıl önce
Sesli güldüm , bilirmisin Vedat kaptanın 10000 saat üzeri 737/800 uçuşu olduğunu ayrıca , öğretmen olduğunu atıp tutmak kolay di mi ? Yazık size ve sizin gibilere :)))
İlgi ~ 7 yıl önce
Sizin vaktiniz çok, hücreniz az galiba. Biraz da frekans atlamaları var. Gidin bir muayene olun lütfen, çevreye rahatsızlık veriyorsunuz.
Denize Park cevap ~ 7 yıl önce
kücük çömez cidden sacmalamissin ne alaka dediklerin Vedat Cpt nin 737 de belki de 10.000 saati geckin ucusu ve examiner ligi var bircok ogrencisi var bilek konusuna gelirsekte vedat kaptan ceketini lovyeye koyar ceketi ucagi indirir kaldirir heyy yavrum kimle asik atiyosun sen simdi tansiyon yapma haddini bil !
sevenlerinden ! ~ 7 yıl önce
Dik dur eğilme öğrencilerin seninle !

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000