27 Haziran 2016, Pazartesi 12:03:40

Atlasglobal Kopenhag seferlerine başladı

Atlasglobal, yeni destinasyonu Kopenhag’a ilk uçuşunu 24 Haziran tarihinde gerçekleştirdi.
  • Kurdeleyi kesen Kopenhag Büyükelçisi Sn.Mehmet Dönmez'dir.Kendisinden hiç bahsedilmemiş. İlginç !
  • Yav he he
  • Bruksel-Antalya hattina rekabet lazim.Sadece 2 firma var ve Biletler cok pahali ...
  • çalışanını en az seven havayolu
  • Ya lütfen şu çakma chef i çıkarıp çıkarıp durmayın kabin personeline chef kıyafeti giydirip insanları kandırmayın
  • Ne kadar uzun yazı var. Neyseki sadece resimlere bakıp çıktım
  • Yeni hatlarla büyüyor ne güzel ama ne yazık ki uçaklarının yaşları da büyüyor. En son 17 yaşında Onur Air'in kullandığı uçağı filosuna aldı. Bu kadar yaşlı uçaklarla ünlendi mi ileride bunu silmek için çok yaşlı uçakların getirisinden çok daha fala uğraşır. Büyürken filonu gençleştir benzer Pegasus. Öyle yolcusunu en çok seven klişeleri bir süre sonra yaşlı filoyla tutmaz.
  • 5 GÜN SONRA KAPANIR GENELDE HEP AYNISI OLUYORDA ATARSA EKİM :)
  • bu aralar atlas ile sık uçuyorum.Sabrinin görgüsüz karısı denk gelmez umarım.
  • Ayt-cph da olsun ya

Atlasglobal Havayolları uluslararası arenada büyüme hedefleri doğrultusunda Avrupa’da destinasyon sayısını artırmaya devam ediyor. Atlasglobal, yeni destinasyonu Kopenhag’a ilk uçuşunu 24 Haziran tarihinde gerçekleştirdi. Atlasglobal yönetimi tarafından kokpit ve kabin ekibi çiçeklerle uğurlanırken, yolculara da lokum ikramı yapıldı. Kopenhag – İstanbul ilk seferi için ise Kopenhag Kastrup Havalimanı’nda Atlasglobal Yönetiminden Genel Müdür Yardımcısı Semra Erener Özalçın ve üst yönetimden yetkililerin katıldığı özel bir etkinlik düzenlendi. Havalimanı otoritesi, havacılık sektörü temsilcileri, basın mensupları ve ilk sefer yolcularının ağırlandığı davete özel Türk mutfağından ikramlar yapıldı.

Atlasglobal olarak uçuş ağlarına Avrupa’da Kopenhag gibi önemli bir destinasyonu katmaktan mutluluk duyduklarını belirten Genel Müdür Yardımcısı Semra Erener Özalçın, etkinlikte yaptığı konuşmada Atlasglobal’in ücretsiz ikram, online check-in, ücretsiz servis ve Uçan Şef gibi tam kapsamlı hizmetleri ve konforlu Business Class uçuşları hakkında bilgi verdi. Atlasglobal’in büyüme stratejisine vurgu yapan Özalçın; “Yeni açılan hatlarımızla uçuş ağımızı Doğu’dan Batı’ya genişletmeye devam ediyoruz. Avrupa’da Kopenhag başta olmak üzere Stockholm, Zürih, Hamburg, Milano, Cluj (Romanya) ve Kişinev (Moldova); Birleşik Arap Emirlikleri’nde Dubai (Sharjah) ve Doha (Qatar), Orta Asya’da ise Çimkent ve Mahaçkale’yi  uçuş ağımıza ekledikten sonra toplam 50’ye yakın uçuş destinasyonuna ulaşmış olduk. Yurtdışındaki planlı büyümemize önümüzdeki dönemlerde yeni hatlar ile devam edeceğiz. Her ay ortalama 2 yeni destinasyon açıyoruz. Artan destinasyonlarımız ve yeniden düzenlediğimiz sefer saatlerimizle beraber, bağlantılı sefer sayılarımız artıyor. Böylece Türkiye’nin batısındaki ülkeleri doğuya bağlıyoruz.” dedi.

Atlasglobal’in İstanbul – Kopenhag arası seferleri haftanın beş günü, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar, İstanbul’dan saat 10:25’te kalkarak 12:50’de Kopenhag’a varıyor; Kopenhag’dan ise saat 14:20’de kalkarak 18:30’da İstanbul’da oluyor. Uçuşların fiyatları ise gidiş-dönüş 119 EUR’den başlıyor. Atlasglobal ile İstanbul Atatürk – Kopenhag Kastrup Havalimanı arasında seyahat eden yolcular, diğer tüm Atlasglobal yurtdışı seyahatlerinde olduğu gibi, ücretsiz ikram ve Uçan Şef gibi ayrıcalıklardan da yararlanıyor.

Atlasglobal yolcuları Kopenhag’a İstanbul Atatürk Havalimanı üzerinden bağlantılı olarak Adana, Antalya, Bodrum, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Trabzon, Konya, Bağdat, Bişkek, Çimkent, Doha, Erbil, Erivan, Kuveyt, Mahaçkale, Nizhnekamsk, Dubai (Sharjah), Süleymaniye, Tahran, Tiflis ve Kıbrıs’tan rahatça seyahat edebiliyor.

Atlasglobal, Business Class Yolcularını SkyTeam Lounge’ta Ağırlıyor...

Atlasglobal, global havayolu şirketi olma vizyonu çerçevesinde yurtdışındaki uçuş ağını hız kesmeden büyütüyor. Büyüme stratejisi kapsamında hizmet standartlarını da geliştiren Atlasglobal, Business Class seyahatlerini daha da konforlu hale getirmek için yolcularını SkyTeam Lounge’da ağırlıyor.

7 gün/ 24 saat hizmet veren SkyTeam Lounge, Skyteam Üye Havayolları Elite Plus, First ve Business sınıfı yolcularının seyahat deneyimlerini zenginleştiriyor. 350 metrekare ve aynı anda 90 yolcu ağırlama kapasitesine sahip olan salonun çalışma bölümünde Wi-Fi bağlantısı ve yazıcı kullanımı; yemek bölümünde açık büfe yemek servisi ve bar; 70’den fazla elektrik güç kaynağı, dinlenme ve okuma bölümü ve ayrı bir TV odası bulunuyor. SkyTeam Lounge, Dış Hatlar Terminali, gidiş katı pasaport kontrolü sonrası, 223 numaralı uçuş kapısının yanında yer alıyor.

Uçan Şeflerle lezzetli uçuşlar
Atlasglobal, 3 saat ve üzeri tüm uçuşlarında olduğu gibi Kopenhag seferinde de yolcularını “Uçan Şef”lerin hazırladığı özel ikramlar eşliğinde ağırlıyor. Türk ve dünya mutfağından farklılaştırılmış ikramlar hazırlayan “Uçan Şefler”, konuklar ile birebir ilgilenerek özel sunumlar eşliğinde seyahatlerini daha keyifli ve lezzetli kılmak için çalışıyor.



Atlasglobal Kopenhag seferlerine başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

authority ~ 8 yıl önce
Kurdeleyi kesen Kopenhag Büyükelçisi Sn.Mehmet Dönmez'dir.Kendisinden hiç bahsedilmemiş. İlginç !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
...... ~ 8 yıl önce
Yav he he

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bruksel-Antalya ~ 8 yıl önce
Bruksel-Antalya hattina rekabet lazim.Sadece 2 firma var ve Biletler cok pahali ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xd ~ 8 yıl önce
çalışanını en az seven havayolu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çakma ~ 8 yıl önce
Ya lütfen şu çakma chef i çıkarıp çıkarıp durmayın kabin personeline chef kıyafeti giydirip insanları kandırmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
chef ~ 8 yıl önce
tk ile elli defa uçan şef li seferi ile seyehat ettim. sorduğunda yemek hakkında bilgi vermek haricinde uçan şef ne yapıyor ki uçakta. trolley den alıyor yemeği önüne koyuyor :) özellikle dar gövdeli uçaklardaki şeflerden bahsediyorum.
Atlasset ~ 8 yıl önce
Ne kadar uzun yazı var. Neyseki sadece resimlere bakıp çıktım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Yeni hatlarla büyüyor ne güzel ama ne yazık ki uçaklarının yaşları da büyüyor. En son 17 yaşında Onur Air'in kullandığı uçağı filosuna aldı. Bu kadar yaşlı uçaklarla ünlendi mi ileride bunu silmek için çok yaşlı uçakların getirisinden çok daha fala uğraşır. Büyürken filonu gençleştir benzer Pegasus. Öyle yolcusunu en çok seven klişeleri bir süre sonra yaşlı filoyla tutmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATLSGBL ~ 8 yıl önce
5 GÜN SONRA KAPANIR GENELDE HEP AYNISI OLUYORDA ATARSA EKİM :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sabri nin karısı ~ 8 yıl önce
bu aralar atlas ile sık uçuyorum.Sabrinin görgüsüz karısı denk gelmez umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cph ~ 8 yıl önce
Ayt-cph da olsun ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000