19 Ekim 2017, Perşembe 11:09:05

Atlasglobal KLM ile anlaştı

Global bir havayolu şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Atlasglobal, Avrupa’daki büyümesine ortak uçuş anlaşmaları ile devam ediyor.
  • Yanlış hatırlamıyor isem anlaşma yeni olmadı. Hatta haberi de yaz sezonundan önce yapılmıştı.
  • Bu eski uçaklarla bu proje tutttmazzz!Keşke tuttsaaa
  • Skyteam yakisir atlasa
  • Buyuk hata. Air france ile klm kotuye gidiyo. Klm batmak uzere ucaklari bos ucuyor.
  • Atlasta yıllarca uçmuş bir pilot olarak, böyle haberleri okudukça mutlu oluyorum. Hayırlı olsun.
  • Codeshare anlaşmaların havayolu şirketlerindeki büyüme etkisi tartışılmaz. Atlas iyi bir büyüme sürecine girdi. Bu süreçte Kurumsal firmalarla olan bağlarını güçlendirmek adına güzel de adımlar attı. En son Emirates ten Sn Orkun Özkan Beyi de transfer ettiler. Kendisi sektörde tanınmış ve iyi işlere imza atmış bir kişiliktir. hayırlı olsun.
  • Atlas Yer Hizmetlerine Alım Var mı?
  • atlas bu şekilde büyüyerek biraz daha perçinliyor yerini. skyteam'e de göz kırpıyor hani. ülkemizden bir ikinci ittifak havayolu çıkması da fena olmaz.
  • Evet ilk yorumcuya katılıyorum. Uçakların yaşları oldukça ilerledi artık filoya genç uçakların katılması zamanı geldi de geçti bile. İkincisi baştan beri söylüyorum ve söylediğimin halen arkasındayım. Atlasglobal SkyTeam üyeliğine göz kırpıyor bence. Yakında Saudia, Delta, Alitalia, Czezh Airlines gibi firmalar ile de kod paylaşım anlaşması yaparsa hiç şaşırmayın..
  • Uçaklar dedemle yaşıt. Filoyu yenileyin

Global bir havayolu şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Atlasglobal, Avrupa’daki büyümesine ortak uçuş anlaşmaları ile devam ediyor. 2017 yılı içinde Air France ve Air Serbia havayolu şirketleri ile ortak uçuş anlaşmalarına imza atan Atlasglobal, şimdi de Hollanda’nın en büyük havayolu şirketlerinden biri olan KLM ile güçlerini birleştirdi.

İki büyük havayolu şirketi arasında yapılan anlaşma ile Atlasglobal ve KLM yolcularına yeni seyahat imkanları sunuluyor.  29 Ekim 2017 itibariyle geçerli olacak anlaşmaya istinaden her iki havayolu da haftalık 7’şer sefer düzenledikleri İstanbul – Amsterdam - İstanbul hattında birbirlerinin seferlerine kendi kodlarını koyarak satış yapabilme imkanı bulacak.



İlk aşamada İstanbul-Amsterdam-İstanbul hattında ortak uçuş seferlerine başlayacak olan iki havayolu daha sonra anlaşmanın kapsamını İstanbul ve Amsterdam ötesindeki uçuşları da dahil ederek genişletecek.

“Standartlarımızın Global Ölçekte Kabul Görmesinden Mutluyuz”

Anlaşmaya ilişkin konuşan Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, “Avrupa’nın önde gelen havayolu şirketlerinden biri olan KLM ile yaptığımız ortak uçuş anlaşmamız Avrupa’da istikrarlı büyüme stratejimizin en önemli adımlarından biri. Geçtiğimiz Ocak ayında Air France ile yaptığımız ortak uçuş anlaşması ile haftanın her günü gerçekleştirdiğimiz Paris uçuşlarımızın sayısını artırdık ve uçuş noktalarımıza Paris uzantılı olarak 11 yeni hat ekledik. Yakında Paris ötesindeki noktalara yenilerini ekleyeceğiz.

Air France ile yaptığımız anlaşmanın hemen sonrasında da Air Serbia ile ortak uçuş anlaşması imzaladık. Uçuş ağımıza Belgrad’ı ekledik. Haftanın her günü karşılıklı olarak Belgrad’a uçuşlarımızı gerçekleştiriyoruz. Şimdi de Hollanda’nın ve Avrupa’nın önde gelen havayolu şirketlerinden biri olan KLM ile ortak uçuş anlaşması imzaladık. KLM ile ortak uçuş başlatmamız Atlasglobal’in uluslararası hizmet standartlarının global ölçekte büyük havayolları tarafından da kabul gördüğünün kanıtıdır.  KLM ile işbirliğimizin hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
 

Atlasglobal KLM ile anlaştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

COOR. ~ 6 yıl önce
Yanlış hatırlamıyor isem anlaşma yeni olmadı. Hatta haberi de yaz sezonundan önce yapılmıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O haber ~ 6 yıl önce
O dedigin haber Airfrance idi cocosh
KM ~ 6 yıl önce
Bu eski uçaklarla bu proje tutttmazzz!Keşke tuttsaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sky ~ 6 yıl önce
Skyteam yakisir atlasa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gr ~ 6 yıl önce
Buyuk hata. Air france ile klm kotuye gidiyo. Klm batmak uzere ucaklari bos ucuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 6 yıl önce
kaç kere klmye yada air france bindin uçaklar boş diyosun ?
Pilot ~ 6 yıl önce
Atlasta yıllarca uçmuş bir pilot olarak, böyle haberleri okudukça mutlu oluyorum. Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saaaaaf ~ 6 yıl önce
son derece safsiniz
Cp ~ 6 yıl önce
Su yorumunda birazcik mantik aramak istiyorum ama goruyorumki vucudunun vir kismini kullanmadan yapilmis bir yorum ; Beyin !
. ~ 6 yıl önce
Beyin bedava. Seninki parali olsa yinede arizali kalir
KK ~ 6 yıl önce
Codeshare anlaşmaların havayolu şirketlerindeki büyüme etkisi tartışılmaz. Atlas iyi bir büyüme sürecine girdi. Bu süreçte Kurumsal firmalarla olan bağlarını güçlendirmek adına güzel de adımlar attı. En son Emirates ten Sn Orkun Özkan Beyi de transfer ettiler. Kendisi sektörde tanınmış ve iyi işlere imza atmış bir kişiliktir. hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bekir Abi ~ 6 yıl önce
Atlas Yer Hizmetlerine Alım Var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 6 yıl önce
atlas bu şekilde büyüyerek biraz daha perçinliyor yerini. skyteam'e de göz kırpıyor hani. ülkemizden bir ikinci ittifak havayolu çıkması da fena olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlasglbl ~ 6 yıl önce
Evet ilk yorumcuya katılıyorum. Uçakların yaşları oldukça ilerledi artık filoya genç uçakların katılması zamanı geldi de geçti bile. İkincisi baştan beri söylüyorum ve söylediğimin halen arkasındayım. Atlasglobal SkyTeam üyeliğine göz kırpıyor bence. Yakında Saudia, Delta, Alitalia, Czezh Airlines gibi firmalar ile de kod paylaşım anlaşması yaparsa hiç şaşırmayın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A320 ~ 6 yıl önce
Uçaklar dedemle yaşıt. Filoyu yenileyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000