23 Kasım 2015, Pazartesi 13:16:58

Atlasglobal Kayseri seferlerine başlıyor

Atlasglobal Havayolları uluslararası arenada izlediği büyüme stratejisini Türkiye uçuşlarına da taşıdı.
  • Kayseriliye kurban ol sen atlas jet baharda bu seferleri sebepsiz kaldırır zira turizmle birlikte daha çok kar yapacağı destinasyonlara çeker uçaklarını mevsimlik firma istemiyoruz. ayrıca 6.45 ne kadar gereksiz bir saat bari bi de akşam uçuşu koyun
  • Kayseri'lilere atlas çok Uçaktan inip uçak altında bekleyen bi yolcu kitlesinden bahsediyoruz Vah Asr vah
  • atlastan beklenti filoyu genclestirsin..
  • Bence Hatayada sefer uygulamaniz gerek full ceker her zaman lutfen Hatayda nda en yakin zamanda tarife uygularsaniz seviniriz
  • Abdullah Gul zamaninda ilgi beklerken, yandas muteahhit urunu havalimani terminal binasi komedi durumunda, gunde sadece 20 yolcu ucak inen bir havalimanina yakismiyor, ayrica Otobus Terminali de eski Terminalin kalitesi yaninda dokuk kaldi
  • Atlasjet neden trabzona ucmuyor anlamis degilim. Suan antalya izmirden sonra rn yogun hat trabzon ve potansiyeli son derve yuksek.
  • En son 24.04.2015 sin uçusuyla acil olarak ucmustum. Daha da gormedik gayserl semalarinda
  • Hatay Havalimanına bekliyoruz Atlas..
  • Bende ağrı Iğdır uçmak lazım Tk 200/300 TL istiyor hemen yanı Erzurum 59 TL Anadolu jet var çok saçma Kayseri'ye günde 10 sefer var !
  • Daha öncede kayseriye ucuyordu, tam milletin ayağı alıştı kayseri,den çekildi atlas jet

Atlasglobal Havayolları uluslararası arenada izlediği büyüme stratejisini Türkiye uçuşlarına da taşıdı. 14 Aralık 2015 tarihinden itibaren başlayacak Atlasglobal’in Kayseri uçuşları haftanın her günü İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Kayseri Havalimanı’na gerçekleşecek. Uçuşlar İstanbul’dan saat 19:50’de kalkarak 21:15’de Kayseri’de olacak; Kayseri’den ise saat 06:45’de kalkarak 08:10’da İstanbul’a varacak.

Atlasglobal’in İstanbul – Kayseri yolcuları firmanın özel fiyat, ücretsiz ikram gibi avantajlarının yanısıra kayak ekipmanlarını ücretsiz taşıma hakkına da sahip olacaklar. İstanbul - Kayseri uçuşları, iki şehir arasındaki ulaşım ağını güçlendirmenin yanı sıra sağladığı bağlantılı uçuşlarla Kayseri’den yurtdışına yapılacak seyahatlerde Atlasglobal yolcularına ayrıcalık yaşatacak. Atlasglobal’in Kayseri - İstanbul seferi ile yolcular İstanbul bağlantılı olarak Düsseldorf, Paris, Londra, Amsterdam, Ercan, Zaporijya ve Lviv’e uçuş gerçekleştirebilecek.

EkonomiPlus konforu ve Business Class ayrıcalıkları Kayseri uçuşlarında da devam ediyor

Kayseri uçuşlarında EkonomiPlus’ta seyahat eden Atlasglobal yolcuları, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 20 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Atlasglobal, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirmek isteyen yolcularına gerçek Business Class tecrübesi de sunuyor. Kayseri uçuşlarında Business Class’ta seyahat edenler 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 30 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda lounge kullanımı gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

Atlasglobal’in Kayseri uçuşlarının biletleri EkonomiPlus’ta tek yön her şey dahil 49 TL’den başlayan özel fiyatlarla www.atlasglb.com ve yetkili acentelerden satın alınabiliyor.

Atlasglobal Kayseri seferlerine başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

subay ~ 8 yıl önce
Kayseriliye kurban ol sen atlas jet baharda bu seferleri sebepsiz kaldırır zira turizmle birlikte daha çok kar yapacağı destinasyonlara çeker uçaklarını mevsimlik firma istemiyoruz. ayrıca 6.45 ne kadar gereksiz bir saat bari bi de akşam uçuşu koyun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
Kayseri'lilere atlas çok Uçaktan inip uçak altında bekleyen bi yolcu kitlesinden bahsediyoruz Vah Asr vah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
filo genclesmeli ~ 8 yıl önce
atlastan beklenti filoyu genclestirsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlas ~ 8 yıl önce
Bence Hatayada sefer uygulamaniz gerek full ceker her zaman lutfen Hatayda nda en yakin zamanda tarife uygularsaniz seviniriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
terminal binasi ~ 8 yıl önce
Abdullah Gul zamaninda ilgi beklerken, yandas muteahhit urunu havalimani terminal binasi komedi durumunda, gunde sadece 20 yolcu ucak inen bir havalimanina yakismiyor, ayrica Otobus Terminali de eski Terminalin kalitesi yaninda dokuk kaldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Londradan.. ~ 8 yıl önce
Atlasjet neden trabzona ucmuyor anlamis degilim. Suan antalya izmirden sonra rn yogun hat trabzon ve potansiyeli son derve yuksek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gayselli ~ 8 yıl önce
En son 24.04.2015 sin uçusuyla acil olarak ucmustum. Daha da gormedik gayserl semalarinda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasin ~ 8 yıl önce
Hatay Havalimanına bekliyoruz Atlas..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vedat ~ 8 yıl önce
Bende ağrı Iğdır uçmak lazım Tk 200/300 TL istiyor hemen yanı Erzurum 59 TL Anadolu jet var çok saçma Kayseri'ye günde 10 sefer var !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercu ~ 8 yıl önce
Daha öncede kayseriye ucuyordu, tam milletin ayağı alıştı kayseri,den çekildi atlas jet

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000