27 Kasım 2015, Cuma 09:50:09

Atlasglobal hostesi evinde ölü bulundu

AtlasGlobal Havayolları’nda kabin memuru olarak çalışan Melek Demir evinde ölü bulundu.
  • Arkadasimiz uykusunda vefat etmedi...aksam 6 sıralarında elinde telefon cekyat uzerinde vefat etmis sekilde bulundu.Neden israrla heryerde uykusunda deniliyor anlamis degilim.Tek dusundugum sey yorgunluga bagli kalp krizi gecirdigini örtmeye calismak.Bunun baska aciklamasi yok.Yeri geliyor ucustan yorgun argin dondugumde ufak ufak kalp agrisi bende dahil tum arkadaslarimdada mevcut.Uykusuzluk zaten krizi tetiklerken ayni gun icinde sabah ucustan gelip aksam yine ucusa gitmek arasindaki zaman diliminde ne denli uyuyabilirsiniz ki zaten.Yazık oldu gercekten.Yüreğimiz yandi hala daha devam ediyor.Tum meslektaslarima Allah'tan sabır diliyorum.Sirketlerin acimasiz politikalari altinda calismak zorunda oldugu icin calisan tüm arkadaslarimı Rabbim korusun insallah.Allah'tan baska kimsemiz yok herkes susuyor olanlara bitenlere...Shgm zaten yorumsuz.Gercekten havacılık bitti. Meleğim Rabbim mekanini cennet eylesin insallah seni hic unutmayacagiz.
  • 41e benziyor ...
  • Allah rahmet eylesin. Melekler seninle olsun MELEK HOSTES
  • Corendon kızın ölümünün çalışma koşulları ile ne alakası var ?Daha 21 yaşında kız..bi anlatmışsın sanki hapishane koşulları kimse kimseyi zorla çalıştırmıyor istemeyen çalışmaz..acitasyon yapıp ağlayacaksan çalışmayacaksın...genç arkadaşımıza Allah'tan rahmet ailesine sabır diliyorum.
  • Sevgili Melek ışıklar içinde uyu. Ailene ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Sensizliğe alışılması çok güç....
  • Cok uzldum cok genc basimiz sagolsn ailesine sabir diliyorum .
  • Allahim ailesine ve yakinlarina sabirlar verdin nurlar icinde yatain guzel meslektasim ...Gercekten cok zor ve mesakatli bir meslek ve yasanilan haksizliklar sagliksiz calisma kosullari basin radyasyon ve en onemlisi yogun stres ...Acimasiz sirket politikalari para ve yolcu memnuniyeti icin böyle hice sayilan gemcecik hayatlar yaziklar olsun sizin hirslariniza.... Akli ve imkanlari olan kesinlikle bu meslegi yapmasin saglliginiz hayalleriniz hsyatlariniz yok oluyor ... Allah yar ve yardimcimiz olsun ve kizimizada gani gani rahmet eylesin
  • Allah mekanını cennet etsin ailesine sabır ve dayanma gücü diliyorum. Boğazım düğümlendi söyleyecek söz bile bulamıyorum... Işıklar içinde uyu güzel kız, Melek'ler yoldaşın olsun inşallah...
  • Çook ûzûcûcû bir durum...Rabbim ailesinee ve sewdiklerine sabir versin...
  • Sevgili kader arkadaşlarım basınız sagolsun. Hepimizin başı sağolsun. THY olarak bizlerin de kanatsız meleklerimizi kaybettiğimiz günler oldu. Acinizi çok iyi anlıyorum. Hepimiz Allaha emanet olalım ve gönül verdiğimiz kutsal meslegimizi sağlıklı emniyetli ucuslar olarak yapalım.

AtlasGlobal Havayolları’nda kabin memuru olarak çalışan Melek Demir evinde ölü bulundu. Otopsi yapılmak üzere kabin memuru adli tıbba götürüldü.

Olay, AtlasGlobal’in gerçekleştireceği İstanbul Atatürk – Londra Luton seferi için servis aracının genç kabin memurunun evinin önüne gelmesiyle ortaya çıktı. Servis şoförünün Melek Demir’i aramasına rağmen telefonunu açmaması üzerine kabin amiri Siyavuşpaşa mahallesinde bulunan dairesine çıktı.

Bu sırada komşularının da ayakta olduğunu gören kabin amiri, kapının açılmadığını ardından polisin çağrıldığını öğrendi. Uykudayken vefat ettiği belirtilen kabin memurunun cesedi incelenmek üzere adli tıbba götürüldü. (Milliyet)

Airporthaber'in edindiği bilgiye göre, 2014'te Atlasglobal Havayolları'nda göreve başlayan 21 yaşındaki genç kabin memurunun kalp krizinden hayatını kaybettiğinin tahmin edildiği öğrenildi.

Atlasglobal hostesi evinde ölü bulundu

Yorumlar Tüm Yorumlar (76)

kabincrew ~ 8 yıl önce
Arkadasimiz uykusunda vefat etmedi...aksam 6 sıralarında elinde telefon cekyat uzerinde vefat etmis sekilde bulundu.Neden israrla heryerde uykusunda deniliyor anlamis degilim.Tek dusundugum sey yorgunluga bagli kalp krizi gecirdigini örtmeye calismak.Bunun baska aciklamasi yok.Yeri geliyor ucustan yorgun argin dondugumde ufak ufak kalp agrisi bende dahil tum arkadaslarimdada mevcut.Uykusuzluk zaten krizi tetiklerken ayni gun icinde sabah ucustan gelip aksam yine ucusa gitmek arasindaki zaman diliminde ne denli uyuyabilirsiniz ki zaten.Yazık oldu gercekten.Yüreğimiz yandi hala daha devam ediyor.Tum meslektaslarima Allah'tan sabır diliyorum.Sirketlerin acimasiz politikalari altinda calismak zorunda oldugu icin calisan tüm arkadaslarimı Rabbim korusun insallah.Allah'tan baska kimsemiz yok herkes susuyor olanlara bitenlere...Shgm zaten yorumsuz.Gercekten havacılık bitti. Meleğim Rabbim mekanini cennet eylesin insallah seni hic unutmayacagiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
41 ~ 8 yıl önce
41e benziyor ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlas pegasus ~ 8 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Melekler seninle olsun MELEK HOSTES

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asg ~ 8 yıl önce
Corendon kızın ölümünün çalışma koşulları ile ne alakası var ?Daha 21 yaşında kız..bi anlatmışsın sanki hapishane koşulları kimse kimseyi zorla çalıştırmıyor istemeyen çalışmaz..acitasyon yapıp ağlayacaksan çalışmayacaksın...genç arkadaşımıza Allah'tan rahmet ailesine sabır diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Sevgili Melek ışıklar içinde uyu. Ailene ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Sensizliğe alışılması çok güç....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunexpress ~ 8 yıl önce
Cok uzldum cok genc basimiz sagolsn ailesine sabir diliyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Corendon ~ 8 yıl önce
Allahim ailesine ve yakinlarina sabirlar verdin nurlar icinde yatain guzel meslektasim ...Gercekten cok zor ve mesakatli bir meslek ve yasanilan haksizliklar sagliksiz calisma kosullari basin radyasyon ve en onemlisi yogun stres ...Acimasiz sirket politikalari para ve yolcu memnuniyeti icin böyle hice sayilan gemcecik hayatlar yaziklar olsun sizin hirslariniza.... Akli ve imkanlari olan kesinlikle bu meslegi yapmasin saglliginiz hayalleriniz hsyatlariniz yok oluyor ... Allah yar ve yardimcimiz olsun ve kizimizada gani gani rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy KA ~ 8 yıl önce
Allah mekanını cennet etsin ailesine sabır ve dayanma gücü diliyorum. Boğazım düğümlendi söyleyecek söz bile bulamıyorum... Işıklar içinde uyu güzel kız, Melek'ler yoldaşın olsun inşallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Supervisior ~ 8 yıl önce
Çook ûzûcûcû bir durum...Rabbim ailesinee ve sewdiklerine sabir versin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY - KA ~ 8 yıl önce
Sevgili kader arkadaşlarım basınız sagolsun. Hepimizin başı sağolsun. THY olarak bizlerin de kanatsız meleklerimizi kaybettiğimiz günler oldu. Acinizi çok iyi anlıyorum. Hepimiz Allaha emanet olalım ve gönül verdiğimiz kutsal meslegimizi sağlıklı emniyetli ucuslar olarak yapalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000