10 Haziran 2015, Çarşamba 16:27:19

Atlasglobal Gaziantep'ten Kıbrıs'a uçacak

“Hayallerin Üstünde Bir Dünya” sloganı ve genişleyen uçuş ağı ile dikkatleri üzerine çeken Atlasglobal Havayolları, 19 Haziran’dan itibaren Gaziantep’ten Kıbrıs’a direkt uçuşlara başlıyor.
  • bu habare cok sevindim gercekten pegasusa baglı kalmıycaz
  • erzurumdan kibris ne alaka be..kac kisi gider ,erzurumda 2 sene kaldim bu kadar cahil bos bi memleket gormedim..ne isi olur onlarin kibrisla felan..gercekci olalim
  • Bunları biraz da kabine yansıtsa iyi olur değişikliğe gitmediği tek sey maaslar kabin zam istiyor sayın globally
  • Erzurumdan da olsa keşke
  • Birde antalyadan kıbrıs başlasanız

''Hayallerin Üstünde Bir Dünya'' sloganı ve genişleyen uçuş ağı ile dikkatleri üzerine çeken Atlasglobal Havayolları, 19 Haziran’dan itibaren Gaziantep’ten Kıbrıs’a direkt  uçuşlara başlıyor.

Atlasglobal’in Gaziantep’ten Kıbrıs’a direkt seferleri cuma, cumartesi ve pazar günleri olmak üzere haftada 3 gün gerçekleşiyor. Kıbrıs’tan saat 19:25’te, Gaziantep’ten ise saat 21:00’de kalkan uçuşların bilet fiyatları ekonomiplus’ta gidiş-dönüş vergiler dahil 172TL’den başlıyor.

EkonomiPlus konforuyla seyahat

Atlasglobal ile Kıbrıs’a EkonomiPlus’ta seyahat eden yolcular, özel olarak dizayn edilmiş 77cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz yiyecek- içecek ikramı, 20 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz online check-in gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Business Class’ta ayrıcalıklı uçuş keyfi

Arzu eden Atlasglobal yolcuları, uçuşlarında Business Class alternatifini seçerek, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirebiliyor. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 30 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

Atlasglobal’in Gaziantep - Kıbrıs direkt uçuşlarının biletleri www.atlasglb.com ve yetkili acentelerden satın alınabiliyor.

Atlasglobal Gaziantep'ten Kıbrıs'a uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

özgül ~ 9 yıl önce
bu habare cok sevindim gercekten pegasusa baglı kalmıycaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
erzurumdan kibris ne alaka be..kac kisi gider ,erzurumda 2 sene kaldim bu kadar cahil bos bi memleket gormedim..ne isi olur onlarin kibrisla felan..gercekci olalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bunları biraz da kabine yansıtsa iyi olur değişikliğe gitmediği tek sey maaslar kabin zam istiyor sayın globally

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Erzurumdan da olsa keşke

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İphone ~ 9 yıl önce
Birde antalyadan kıbrıs başlasanız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000