14 Kasım 2015, Cumartesi 14:49:04

AtlasGlobal filosuna bir uçak daha katılıyor

AtlasGlobal Havayolları, filosuna bir adet Airbus A320 tipi uçak daha katıyor. Bu uçakla birlikte filodaki A320 sayısı 6'ya yükselecek.
  • Atlasglobal A320 cargo uçağı değil, boyadan yeni çıkdıysa cam bantlarını açmamışlar,
  • THY'nin Tarsus isimli A 321 uçağıyla Adana-İstanbul Atatürk uçtum. Bir koltuk arızalıydı ve bu koltuğa denk gelen bayan yolcu bu koltukta seyahat edemeyeceğini belirtti, en sonunda çıldırdı. Umarım boyama işleminin yanında kabin için eksikler de giderilmiştir.
  • Atlas bu aralar her iste cuvalliyor. ukrayna rusyaya ucuslari durdurdu. Irak ucuslarinin ardindan Pegasus Atlasin cok altinda fiyatlarla satisa basladi. Düsseldorf Frankfurt Münih direk seferleri gecen sene vardi, bu sezon hala satisa acilmadi.
  • cekildigi, arka planda gorunen sehir neresi bilen var mi?
  • YIAQU da uçsun.Filoya dahil değil mi?
  • Fillerin depiştiği çimlerin ezildiği tip için gidecek arkadaşlarında uzak durması gereken bir şirket.
  • Bu ya cargo ucagi ya da pencereleride boyamislar.
  • Atlasa başarılar dilerim gerçekten güzel şirket hayırlı olsun...
  • Sevgili arkadaslar oncelikle Ali Ihsan Şirinci kardesimizin mekani cennet olsun ,Allah yakinlarina sabirlik versin. Değerli arkadaslar her olayda hep ekmek yedigimiz kuruma saldırmak ne kadar dogru. .yonetimin bizim çin yaptıklarını ne kadar cabuk unuttunuz. Yorum yaparken biraz elinizi vicdanınıza koyun allah aşkına. Bu acılı gunumuzde boyle yorumlar hiç ama hiç hoş değil. Bize düşen bu acili günümüzde tek vücut kenetlenmektir.
  • İyi, hoş. Kazasız, kırımsız uçuş dilerim. Ancak, Atlas'la her uçtuğumda tedirginim. Bu son gelen uçak 15 yılının içinde. Diğer 2 uçak da daha önce 6 şirket değiştirmiş, 13 yaşında. Ne kadar bakımları tam olsa da, sorunsuz olsa da, yine de bir yolcu olarak bu beni tedirgin ediyor.

Türkiye'nin özel havayolu şirketlerinden AtlasGlobal Havayolları, filosuna bir adet Airbus A320 tipi uçak daha ekliyor.

Geçtiğimiz ay AirportHaber, AtlasGlobal'ın iki adet Airbus A320 tip uçağı filosuna katacağını okuyucularına duyurmuştu. TC-AGO ve TC-AGU tescilleri verilen uçaktan GE Capital (GECAS) şirketinden kiralanmıştı.

AtlasGlobal'in filosuna dahil edeceği yeni uçağı da Airbus A320 olacak. Brezilyalı TAM Havayolları'nda daha evvel görev yapan uçak, British Airways'in kiralamadan vazgeçmesi sonucu AtlasGlobal'in devreye girmesiyle kiralandı. Yine GECAS'tan kiralanan OE-IDT tescilli uçağın filoya katılmasıyla birlikte AtlasGlobal'in bünyesindeki A320 tipi uçak sayısı 6'ya yükselecek.

Kosta Rika'daki Arajuel Havalimanı'nda AtlasGlobal için hazırlanan uçağın önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.



THY'DEN YENİ BOYAMA
Türk Hava Yolları (THY) da, filosundaki bir Airbus A321 tipi uçağını üyesi olduğu Star Alliance renklerine boyadı. Mayıs 2008 yılında ilk uçuşunu yaptıktan sonra Haziran 2008 yılında Türk Hava Yolları filosuna katılan TC-JRL tescilli Airbus A321 tipi 'Tarsus' isimli uçak, THY'nin bir önceki logo boyamasıyla uçuyordu.

Geçtiğimiz günlerde yeni boyaması yapılan uçak, THY'nin 2008 yılında üye olduğu, dünyanın en büyük havayolu ittifakı Star Alliance boyaması ile uçacak.



©AirportHaber

AtlasGlobal filosuna bir uçak daha katılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

terminatör ~ 8 yıl önce
Atlasglobal A320 cargo uçağı değil, boyadan yeni çıkdıysa cam bantlarını açmamışlar,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kindle ~ 8 yıl önce
THY'nin Tarsus isimli A 321 uçağıyla Adana-İstanbul Atatürk uçtum. Bir koltuk arızalıydı ve bu koltuğa denk gelen bayan yolcu bu koltukta seyahat edemeyeceğini belirtti, en sonunda çıldırdı. Umarım boyama işleminin yanında kabin için eksikler de giderilmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fehmi ~ 8 yıl önce
turk yolcu mu yapmıs?
Atlas Global ~ 8 yıl önce
Atlas bu aralar her iste cuvalliyor. ukrayna rusyaya ucuslari durdurdu. Irak ucuslarinin ardindan Pegasus Atlasin cok altinda fiyatlarla satisa basladi. Düsseldorf Frankfurt Münih direk seferleri gecen sene vardi, bu sezon hala satisa acilmadi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Azrail ~ 8 yıl önce
Atlas jet - Atlasglobal-Atlas Air e gidiyor yavas yavas
Bu resmin ~ 8 yıl önce
cekildigi, arka planda gorunen sehir neresi bilen var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
__ ~ 8 yıl önce
çorum
SJO/MROC ~ 8 yıl önce
Costa Rica Juan Santamaría International Airport (SJO/MROC), Alajuela sehrine yakin fakat baskent San Jose'nin havaalani. Bu haberde biraz yanlis yazilmis.
Atlas ~ 8 yıl önce
YIAQU da uçsun.Filoya dahil değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Type ~ 8 yıl önce
Fillerin depiştiği çimlerin ezildiği tip için gidecek arkadaşlarında uzak durması gereken bir şirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pencereler ~ 8 yıl önce
Bu ya cargo ucagi ya da pencereleride boyamislar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Global ~ 8 yıl önce
Atlasa başarılar dilerim gerçekten güzel şirket hayırlı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs apron ~ 8 yıl önce
Sevgili arkadaslar oncelikle Ali Ihsan Şirinci kardesimizin mekani cennet olsun ,Allah yakinlarina sabirlik versin. Değerli arkadaslar her olayda hep ekmek yedigimiz kuruma saldırmak ne kadar dogru. .yonetimin bizim çin yaptıklarını ne kadar cabuk unuttunuz. Yorum yaparken biraz elinizi vicdanınıza koyun allah aşkına. Bu acılı gunumuzde boyle yorumlar hiç ama hiç hoş değil. Bize düşen bu acili günümüzde tek vücut kenetlenmektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sürücü ~ 8 yıl önce
İyi, hoş. Kazasız, kırımsız uçuş dilerim. Ancak, Atlas'la her uçtuğumda tedirginim. Bu son gelen uçak 15 yılının içinde. Diğer 2 uçak da daha önce 6 şirket değiştirmiş, 13 yaşında. Ne kadar bakımları tam olsa da, sorunsuz olsa da, yine de bir yolcu olarak bu beni tedirgin ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000