25 Mart 2017, Cumartesi 09:31:45

AtlasGlobal de elektronik cihazları özel kutuda taşıyacak

ABD ve İngiltere’nin cep telefonundan büyük elektronik cihazlara yönelik başlattığı uygulamanın akabinde Atlasglobal Havayolları da cihazları özel kutuda taşıyacak.
  • Nesi ozel bidliin cop bidonu
  • Abiler hersey harika ama bir sorum olacak. Birader bu kutuyu 3 gunde kim nasil tasarladi yapti da basina verildi. Sizden korkulur :)
  • Param olduğu için new York'a Kanada aktarmalı gidiyorum kafam rahat fakirler için üzüldüm diyebilirim. Kendimi biran fakirlerin yerine koydum gerçekten zor 1000 liralık laptop çalındı mı kırıldı mı korkusu çok kötü birşeydir.
  • Ekonomi yolcusu ne olacak peki?
  • Peki ekonomi yolcularının elektronik eşyaları ???
  • Atlas muzik enstrumanlari icin de ambarda ayri bir korunakli kutu tahsis etmisti onceden. Azami ozeni gostereceklerine suphem yok. (Handling calisanlarini bilemem tabi)

ABD ve İngiltere’nin kabin içerisinde cep telefonundan büyük elektronik cihazlara yönelik getirdiği yasağıyla beraber Türk Hava Yolları (THY) bu cihazlar için özel kutularda taşıma yöntemine başlandığını duyurmuştu.

Atlasglobal Havayolları da THY’nin ardından benzer bir uygulamaya gitti. İstanbul'dan Londra'ya uçan havayolu şirketi İngiltere’ye gerçekleştireceği uçuşlarında Business Class ve transit yolcuların kabine alınması yasak olan cep telefonlarından büyük dizüstü bilgisayar ve tablet gibi elektronik eşyaları özel bir yöntemle taşıyacak.

Elektronik cihazlar özel kutuda taşınacak
Havayolu şirketi, kabine alınması yasaklanan elektronik cihazları boarding işlemi sırasında yolculardan alarak özel bir kutuda kargoya yükleyecek ve cihazlar bu şekilde uçağa alınacak. Görevliler elektronik eşyaları yolculara İngiltere'de teslim edecek.

ABD ve İngiltere, İstanbul’un da aralarında bulunduğu 10 havalimanından ülkeye gerçekleştirilen direkt uçuşlarda, yolcuların cep telefonlarından büyük elektronik cihazlarını kabine almalarını yasaklayan karar almıştı.

AtlasGlobal de elektronik cihazları özel kutuda taşıyacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Ozel ~ 7 yıl önce
Nesi ozel bidliin cop bidonu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harika ama ~ 7 yıl önce
Abiler hersey harika ama bir sorum olacak. Birader bu kutuyu 3 gunde kim nasil tasarladi yapti da basina verildi. Sizden korkulur :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
girişimsiz müdür ~ 7 yıl önce
para halledilir de karakter halledilemez,ontario,torontadan selamlar :)
Peh ~ 7 yıl önce
Hazır satılıyor
Girişimci müdür ~ 7 yıl önce
Kardeş benim karakteri seni ikiye katlar. Fiyatını söyle bakalım ?
Girişimci müdür ~ 7 yıl önce
Param olduğu için new York'a Kanada aktarmalı gidiyorum kafam rahat fakirler için üzüldüm diyebilirim. Kendimi biran fakirlerin yerine koydum gerçekten zor 1000 liralık laptop çalındı mı kırıldı mı korkusu çok kötü birşeydir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zengin ~ 7 yıl önce
Madem o kadar paran var business jet le uc bence fakirlerle karakterin ayni ortamda bulusmamis olur...
Girişimsiz müdür ~ 7 yıl önce
Sen hiç bin lirayı bir arada gördün mü konuşuyorsun sorsan gittiği en uzak yer istanbuldur new york diyor :)))))
Girişimci müdür ~ 7 yıl önce
Niye paralarım sizi bu kadar rahatsız etti acaba :) şuhanda kanadadayım sen hiç geldin mi acaba Kanada'ya ? Gelemezsin paran yetmez :))))
Braind run away ~ 7 yıl önce
Bence müdür derken vücudun müdür olan yerinden bahsediliyır burda. Bilmeyen müdüre aktarmalı uçuş direk uçuştan ucuz olur. Seni kim nereye müdür sectiyse yazık vallahi yazık ..
~ 7 yıl önce
Ekonomi yolcusu ne olacak peki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EKONOMİST ~ 7 yıl önce
Tüm yolcular "misafirimiz" ve "yolcusunu en çok seven hava yolu" olunca; pek bir sorun gözükmüyor.
Ekonomi Yolcusu ~ 7 yıl önce
Peki ekonomi yolcularının elektronik eşyaları ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlas! ~ 7 yıl önce
Atlas muzik enstrumanlari icin de ambarda ayri bir korunakli kutu tahsis etmisti onceden. Azami ozeni gostereceklerine suphem yok. (Handling calisanlarini bilemem tabi)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000