19 Temmuz 2017, Çarşamba 14:01:33

Atlasglobal Best Model Of The World'e ulaşım sponsoru oldu

35 ülkede 58 farklı noktaya uçan Atlasglobal, her geçen gün uçuş ağına eklediği yeni destinasyonlarla ve bu destinasyonlarda gerçekleştirdiği tanıtım çalışmalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.
  • Atlas güzelden anlıyor...
  • atlasın hostesleri zaten manken gibi, çok güzeller.
  • atlasın hostesleri zaten manken gibi, çok güzeller.
  • Kadın vücudunun teşhirinden ve metalaştırılmasından başka bir şey olmayan böyle ilkel saçma organizasyonları kınıyoruz. Batının bilim teknolojisini alacağımıza onların çirkin çağdışı adetlerini kopyalıyoruz. Yazık bize.
  • Best model of the world diyorum da, uluslar arasi hic bir gecerligi yok :)))))) dunyada kimse takmiyor bu yarismayi. Ha babam kendi kendimize gelin güvey olup gurur yapiyoruz. Ayni tas ayni hamam, bi ise yaramaz
  • Hatay İstanbul istiyoruz

35 ülkede 58 farklı noktaya uçan Atlasglobal, her geçen gün uçuş ağına eklediği yeni destinasyonlarla ve bu destinasyonlarda gerçekleştirdiği tanıtım çalışmalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Atlasglobal Kıbrıs’ta gerçekleşecek “Best Model of Turkey” ve Paris’te düzenlenmesi planlanan “Best Model of The World” yarışmalarına ulaşım sponsoru oldu.

Sponsorlukla ilgili demeç veren Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, Türkiye’nin tanıtımında büyük rol oynayan organizasyonun Türkiye finalinin Kıbrıs’ta yapılmasının sponsorluk kararında etkili olduğunu belirtti.

“Avrupa’dan Kıbrıs’a direkt uçuşların yılsonuna kadar açılacağını umuyoruz”

Ortadoğu ve Doğu Akdeniz havzasında yer alan destinasyonların kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy Kıbrıs ile ilgili olarak “Adada 40 yılı aşkın bir süredir devam eden problemin artık çözülmesi gerekiyor. Bu sorun bütün dünyanın sorunu. Doğu Akdeniz’de petrol ve doğalgaz arama çalışmalarına başlandı ve bu enerjinin Avrupa’ya ulaştırılması gerekiyor. Kuzey Kıbrıs Doğu Akdeniz havzasındaki enerjinin Avrupa’ya transit geçiş yolu haline gelecek, bu sebeple artık direkt uçuşların da başlaması gerekiyor. Bunun da bir tek yolu var, Kuzey Kıbrıs’tan Türkiye’ye, Türkiye’den de Avrupa’ya geçmesi” diye konuştu.

“Ambargoya son verilmeli”

Kıbrıs’ın dünyanın enerji transit yollarından biri olacağını vurgulayan Ersoy, “Burası enerjinin pazarlandığı bir yer olarak da kapital merkezlerden biri olacak. Bu yüzden bize göre artık bu sorunun sonuna gelindi. Bu senenin sonuna kadar KKTC’ye yönelik yapılan kısıtlamalara son verilerek KKTC’nin tanınacağını ve buraya direkt uçuşların açılacağını umuyoruz. Biz Atlasglobal olarak hazırlığımızı ve planlamamızı da buna göre yapıyoruz” ifadelerini kullandı.



Atlasglobal Best Model Of The World'e ulaşım sponsoru oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Best model ~ 7 yıl önce
Atlas güzelden anlıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne gerek var ~ 7 yıl önce
atlasın hostesleri zaten manken gibi, çok güzeller.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne gerek var ~ 7 yıl önce
atlasın hostesleri zaten manken gibi, çok güzeller.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok lazımdı ~ 7 yıl önce
Kadın vücudunun teşhirinden ve metalaştırılmasından başka bir şey olmayan böyle ilkel saçma organizasyonları kınıyoruz. Batının bilim teknolojisini alacağımıza onların çirkin çağdışı adetlerini kopyalıyoruz. Yazık bize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayda ~ 7 yıl önce
nerede yaşıyorsunuz ya . birileri hoşlanır birileri hoşlanmaz neden diğerlerinin tercihine karşı çıkıyorsunuz ki ?
Isimsiz ~ 7 yıl önce
Best model of the world diyorum da, uluslar arasi hic bir gecerligi yok :)))))) dunyada kimse takmiyor bu yarismayi. Ha babam kendi kendimize gelin güvey olup gurur yapiyoruz. Ayni tas ayni hamam, bi ise yaramaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hatay ~ 7 yıl önce
Hatay İstanbul istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000