04 Nisan 2017, Salı 12:48:30

Atlasglobal Aktau ve Samara seferlerine başladı

Atlasglobal Havayolları, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT)’ndaki büyümesine hız kesmeden devam ediyor.
  • Çalışanlarını köle gibi kullanan havayoluna sevgiler olsun.Korku Cumhuriyeti havayolunda olan bitenleri patron duysa çıldırırdı..Fotoğrafta ne kadar kişi varsa emeği geçmeyen insanlardır..(İçlerinden bazılarını tenzih ederek söylüyorum)
  • LezZet mi ?? Samara ucusunda peynirli makarna, tereyag, havuclu yogurt, profiterole benzer bir sey yedim. Yanlis ucakta miydim ben???
  • Başka bi hava yolunda çalışmama rağmen gördüğüm kadarıyla atlas gerçekten kaliteli bi şirket artık. Bir tek şu kabin ekibinin şapkalarını kaldırın. bi kaçta filo yenilemesiyle bence çok daha fazla yükselebilir atlas global.
  • Türklerin birbirini lastiğine çomak sokmaktan başka işi yok. Biri yerli havayolu bir noktaya uçuşa başlıyor , aynı noktaya bir digeri daha başlıyor. her ikiside rekabet edeceğiz diye bu işten ruslar karlı çıkıyor. nasıl bir millet çözemedin

Atlasglobal Havayolları, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT)’ndaki büyümesine hız kesmeden devam ediyor.

Atlasglobal, İstanbul’dan Kazakistan’ın Aktau kentine ilk uçuşunu 27 Mart’ta Rusya’nın Samara kentine ilk uçuşunu ise 30 Mart’ta gerçekleştirdi.

Atlasglobal Havayolları uluslararası arenada büyüme hedefleri doğrultusunda Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu’ndaki destinasyon sayısını artırmaya devam ediyor. Atlasglobal, İstanbul’dan Aktau’ya ilk uçuşunu 27 Mart, Samara’ya ilk uçuşunu ise 30 Mart tarihinde yaptı. 

Atlasglobal’in İstanbul – Aktau - İstanbul ilk uçuşu vesilesiyle Aktau Uluslararası Havalimanı’nda tören gerçekleştirildi. Törene havalimanı yöneticileri, Türkiye ve Kazakistan hükümet yetkilileri, Atlasglobal Bağımsız Devletler Topluluğu Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Can Akbuğa, Atlasglobal temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Rusya’nın Samara kentinde Samara Havalimanı’nda gerçekleştirilen ilk uçuş törenine ise Atlasglobal Rusya ve BDT Satış ve Pazarlama Başkanı Orhan Sancar, havalimanı yetkilileri, Rusya ve Türkiye hükümet yetkilileri ve basın mensupları katıldı.
Atlasglobal’in Aktau’ya uçuşları haftanın iki günü Pazartesi ve Perşembe günleri, Samara uçuşları ise Çarşamba ve Cuma günleri gerçekleştiriliyor.

Uçan Şeflerle lezzetli uçuşlar

Atlasglobal, 3 saat ve üzeri tüm uçuşlarında olduğu gibi Samara seferlerinde de yolcularını “Uçan Şef”lerin hazırladığı özel ikramlar eşliğinde ağırlıyor. Türk ve dünya mutfağından farklılaştırılmış ikramlar hazırlayan “Uçan Şefler”, konuklar ile birebir ilgilenerek özel sunumlar eşliğinde seyahatlerini daha keyifli ve lezzetli kılmak için çalışıyor.

Samara ve Aktau’ya EkonomiPlus’ta seyahat eden Atlasglobal yolcuları, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Business Class’ta ayrıcalıklı uçuş keyfi

Atlasglobal, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirmek isteyen yolcularına gerçek Business Class tecrübesi de sunuyor. Aktau ve Samara’ya Business Class’ta seyahat edenler 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 40 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda lounge kullanımı gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

Aktau ve Samara uçuşlarının biletleri, Aktau Uluslararası Havalimanı ve Samara Havalimanı’ndaki satış ofislerinden, Kazakistan ve Rusya genelindeki tüm yetkili acentalardan ve  atlasglb.com web sitesinden satın alınabiliyor.







Atlasglobal Aktau ve Samara seferlerine başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

İnsan Evladı ~ 7 yıl önce
Çalışanlarını köle gibi kullanan havayoluna sevgiler olsun.Korku Cumhuriyeti havayolunda olan bitenleri patron duysa çıldırırdı..Fotoğrafta ne kadar kişi varsa emeği geçmeyen insanlardır..(İçlerinden bazılarını tenzih ederek söylüyorum)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
LezZet mi ?? Samara ucusunda peynirli makarna, tereyag, havuclu yogurt, profiterole benzer bir sey yedim. Yanlis ucakta miydim ben???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sef ~ 7 yıl önce
Onlar hostes kardeşim. Anlamazlar yemekten.
xct ~ 7 yıl önce
Başka bi hava yolunda çalışmama rağmen gördüğüm kadarıyla atlas gerçekten kaliteli bi şirket artık. Bir tek şu kabin ekibinin şapkalarını kaldırın. bi kaçta filo yenilemesiyle bence çok daha fazla yükselebilir atlas global.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kafa var beyin yok ~ 7 yıl önce
Türklerin birbirini lastiğine çomak sokmaktan başka işi yok. Biri yerli havayolu bir noktaya uçuşa başlıyor , aynı noktaya bir digeri daha başlıyor. her ikiside rekabet edeceğiz diye bu işten ruslar karlı çıkıyor. nasıl bir millet çözemedin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000