22 Haziran 2015, Pazartesi 17:07:58

Atlasglobal yarının pilotlarını “Yeşil Bina”sında eğitecek

Atlasglobal, sürdürülebilir ve global marka olma yolculuğunda önemli bir adım daha atarak, Atlantik Uçuş Akademisi (AFA)’yı, Beylükdüzü’ndeki Çebinatura Green Ofis’e taşıdı.
  • Genc yasta basarmis, FI olmus, ben de olabilseymisim keske
  • Arkasindan konusmayin arkadaslar,grubumuzdaki hanimefendinin esi kaptan pilottur,yabanci...
  • sorun orda ya işte,o bir SABİHA GÖKÇEN asla olamaz...
  • Heh bayanlara baskı yapılmadık bir burası kalmıştı. Meyve veren ağacı taşlayın zaten. Kıskanmayın çalışın sizin de olsun. hem de genç yaşta.
  • Okulumuzun boylesine guzel girisimlerde bulunmasi bir afa ogrencisi olarak sahsimi pekce gururlandiriyor. Her yonuyle bizi bir pilot olmaya hazirlayan, degerli hocalarima selamlar olsun.
  • Kiz cocugu diyerek cinsiyetine degil, yasina vurgu yapmak istedi sanirim arkadas. FI hanimefendinin yasi bir hayli kucuk te...
  • FI niyetine kız çocuklarını almaya basladi AFA. Bir tane daha var okula geleli bir kac ay oldu astronot gibi geziyor. HDE.
  • Atlasjet, mezun olan FO'lara baslangicta ne kadar maas veriyor ?
  • Fı Ece çelik gelmiş Afa da eğitimin bittiği andır....
  • Çok güzel olmuş, AFA zaten verdiği eğitim kalitesi, kadrosunun güçlü olması ile sektörün önde gelen kurumu. Bu kadar az FI olan bir sektörde ihtiyacı olmasına rağmen kaliteden ödün vermemek adına diğer okullardan birçok FI başvurduğu halde kabul etmeyen bu okul benim favorim. Kabul ederseniz birtek tavsiyem FI alımında gösterdiğiniz hassasiyeti öğrenci alımında da göstermeniz. Saygılar. 8nci gurup öğrenciniz.

Atlasglobal, havayolu hizmetinin yanı sıra, bünyesinde bulundurduğu ve 2011 yılından beri eğitim veren Atlantik Uçuş Akademisi (AFA) ile uluslararası havacılık düzenlemelerine uygun olarak, hızlı büyüyen havacılık sektöründe artan nitelikli pilot ve kabin memuru ihtiyacını karşılamak için profesyonel kabin ekibi ve pilot eğitimi veriyor.

Atlasglobal, sürdürülebilir ve global marka olma yolculuğunda önemli bir adım daha atarak, Atlantik Uçuş Akademisi (AFA)’yı, Beylükdüzü’ndeki Çebinatura Green Ofis’e taşıdı.

Leed Gold (Yeşil Bina) Sertifikası’na sahip olan Çebinatura Green Ofis, yenilenebilir temiz enerjiyi teşvik eden, enerji tasarrufu sağlayan, çevreye saygılı yeni nesil binaların en son örneklerinden birisi olma özelliğine sahip.

3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi-ÇEDBİK Ödülüne layık görülen Çebinatura Green Ofis, Leed Gold kriterleri doğrultusunda elektrik enerjisi tüketiminde yüzde 38, su kullanımında yüzde 42 oranında tasarruf sağlıyor.

Çebinatura Green Ofis Beylikdüzü E-5 ' e sıfır, metrobüs durağına 20 adım mesafede bulunuyor.

Binanın dış cephesinde kullanılan Argon gazlı camlar, maksimum derecede ısı ve ses yalıtımı sağlıyor.

Binada, değişen kapasite ihtiyaçlarına bağlı olarak çalışan VRV ısıtma soğutma sistemi mevcut.  A+ klima santralleri ise maksimum derecede enerji tasarrufu sağlıyor. Binanın çatısına konumlandırılan Güneş Enerjisi Panelleri ise ortak kullanım alanlarının giderini önemli ölçüde azaltıyor.

Dört kat otopark, iki kat dükkan ve 12 home office katı olmak üzere toplam 18 kattan oluşan yeşil binanın her katında brüt 65 / 81 / 90 / 140 ve 142 metrekare olmak üzere 5 farklı tipte 12 ofis bulunuyor. Toplam 21.000 metrekare alana sahip binanın her katı 1.200 metrekareden oluşuyor. Tüm ofislerin kendi otoparkları mevcut.







Atlasglobal yarının pilotlarını “Yeşil Bina”sında eğitecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

... ~ 9 yıl önce
Genc yasta basarmis, FI olmus, ben de olabilseymisim keske

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Genç ~ 9 yıl önce
Bence kapasitesinden dolayı Line uçamamış ve FI olmaya karar vermiş.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkasindan konusmayin arkadaslar,grubumuzdaki hanimefendinin esi kaptan pilottur,yabanci...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eee ~ 9 yıl önce
Eee yani ?
kızın babasına ~ 9 yıl önce
sorun orda ya işte,o bir SABİHA GÖKÇEN asla olamaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bayan FI' lar... ~ 9 yıl önce
Heh bayanlara baskı yapılmadık bir burası kalmıştı. Meyve veren ağacı taşlayın zaten. Kıskanmayın çalışın sizin de olsun. hem de genç yaşta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Okulumuzun boylesine guzel girisimlerde bulunmasi bir afa ogrencisi olarak sahsimi pekce gururlandiriyor. Her yonuyle bizi bir pilot olmaya hazirlayan, degerli hocalarima selamlar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Kiz cocugu diyerek cinsiyetine degil, yasina vurgu yapmak istedi sanirim arkadas. FI hanimefendinin yasi bir hayli kucuk te...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fi ~ 9 yıl önce
FI niyetine kız çocuklarını almaya basladi AFA. Bir tane daha var okula geleli bir kac ay oldu astronot gibi geziyor. HDE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 9 yıl önce
Atlasjet, mezun olan FO'lara baslangicta ne kadar maas veriyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maas ~ 9 yıl önce
3800 Euro
FO ~ 9 yıl önce
Tesekkur ederim
Onur ~ 9 yıl önce
Onur havayolları ne kadar veriyor ?
Helal ~ 9 yıl önce
Helal olsun sana afa sen çalışanlarına değer veren bir şirketsin.
Afacan ~ 9 yıl önce
Fı Ece çelik gelmiş Afa da eğitimin bittiği andır....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorma ~ 9 yıl önce
Hic sorma
İyi ~ 9 yıl önce
iyi bir öğretmendir kendisi.
add ~ 9 yıl önce
hala uçuruyorlarmı onu yahu...
Aciklama ~ 9 yıl önce
Bir Aciklama yapsana kardes. Sadece o kisi yok çünkü , FI niyetine kız çocuklarını almaya basladi afa. Bir tanede daha var okula geleli bir kac ay oldu astronot gibi geziyor. HDE.
FI ~ 9 yıl önce
FI niyetine kız çocuklarını almaya basladi AFA. Bir tane daha var okula geleli bir kac ay oldu astronot gibi geziyor. HDE.
Kız babası ~ 9 yıl önce
İstanbul'un 2 nci hava limanı SAW'dır. Yani Sabiha GÖKÇEN. Dünyanın ilk muharip kadın pilotu. M.K.ATATÜRK'ün manevi kızı. 36 kez muharip harekat uçuşu yapmış. Balkan'larda uçarak ülkesini tanıtmış, yüreği vatan ve millet sevgisiyle dolu kahraman bir "kız çocuğu". Bu kapağı alın, ağzınıza kapayın.
Atlamak. ~ 9 yıl önce
Kız Cocuğu derken cinsiyet degil yaşı ile Orantısız egosundan bahsediliyor. Atlamayın hemen.
Yok ~ 9 yıl önce
Ben bir zararını gormedim kendisinin.
Güzel ~ 9 yıl önce
Çok güzel olmuş, AFA zaten verdiği eğitim kalitesi, kadrosunun güçlü olması ile sektörün önde gelen kurumu. Bu kadar az FI olan bir sektörde ihtiyacı olmasına rağmen kaliteden ödün vermemek adına diğer okullardan birçok FI başvurduğu halde kabul etmeyen bu okul benim favorim. Kabul ederseniz birtek tavsiyem FI alımında gösterdiğiniz hassasiyeti öğrenci alımında da göstermeniz. Saygılar. 8nci gurup öğrenciniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
8.guruppp ~ 9 yıl önce
Türkçe'ni düzelt önce. Gurup değil grup
Kesinlikle haklı ~ 9 yıl önce
8. gruptaki arkadaşın söylediklerine tamamen katılıyorum. Öğrenci seçiminde daha özenli olmalılar. Mesela İngilizcesi olmayan adamın uçuş eğitimine alınmaması gerekir. Saygılar. AFA Öğrencisi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000