25 Mart 2008, Salı 11:17:41

Atlas Jet'ten spora destek

Atlasjet Havayolları, Amatör Futbol Liginde mücadele veren Çanakkale Arslanca Spor ve 3.Lig birinci grupta yer alan Siirtspor’a destek verdi.

Her sene sosyal sorumluluk içeren projelerde yer almaya özen gösteren Atlasjet Havayolları, şimdi de futbola olan desteğiyle, Çanakkale Arslanca Spor ile Siirtspor’a katkı sağladı.

Siirt’te 3.’cü lig birinci grupta mücadele veren Siirtspor ile Çanakkale’yi 3. Lig terfi müsabakalarında temsil eden Süper Amatör Lig takımı Arslancaspor’un malzeme sponsorluğunu Atlasjet Havayolları üstlendi.

Arslancaspor Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Arslan, Atlasjet sponsorluğu ile ilgili “ Sezon başında malzeme anlamında Arslanca Spor’a destek veren Atlasjet Havayolları’na teşekkür ediyoruz.Atlasjet’in bu desteği ve spora olan duyarlılığı bizleri ve spor camiasını çok mutlu etti. Bundan sonraki süreçte de bizler Arslanca Spor olarak, uçuşlarımızda Atlasjet Havayollari’ni tercih ederek destek vereceğiz. Çanakkale’yi daha yakın bir yer haline getiren Atlasjet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy’a, futbola verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Atlas Jet'ten spora destek

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000