25 Temmuz 2013, Perşembe 16:31:07

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA BİR SKANDAL DAHA!

Atatürk Havalimanı'nda son dönemde yaşanan güvenlik zafiyeti skandallarına bir yenisi daha eklendi. Skandalın büyümesi TGS personeli tarafından son anda önlendi. İşte ayrıntılar...
  • Sahte pasaportla aranmasi olan bir insan rutun aramalarda kontrolerde yakalanir mi yuz tanima programlari var mi
  • TGS Bir başarıya imza atmıştır. Ve bunun akabinde Türk havacılığını basite alan bu zad sindirememiş olacakki camlardan hırsını almıştır. TGS personelini kutlarım. My name is İSTANBUL
  • 14 sene havalaninda dis hatlarda calistim, havaalani polisinin bilerek dil bilmeyen,insan psikolojisinden en anlamayacak personellerden nasil olusturuldugunu gordum.eskiler bilirler,dil bilmeyen ve dil ogrenmek isteyen polislere ''amirleri'' izin vermiyorlardi.dolayisiyla bu konuda sadece polisleri suclamayalim...ben calistigim donemde havalaninda yuzlerce olay oldu, hemen hepsine polis ya seyirci kaldi ya bana ne dedi...yaptigi tek sey''sikayetci misin?''..sanki babamin isi! en son gectigimiz aylarda ic hatlarda ucaklarini kaciran diyarbakirlilar once tgs personellerine sonra lutfen gelen guvenlik ve polislere saldirdilar sonuc ? polisler bu adamlari zapt edemediler,resmen dayak yediler ama bunlarin ifadeleri alindi ve serbest kaldilar daha sonra da yer olmayan ucakta bir sekilde yer bulunup!! diyarbakira nerdeyse sirtlari sivanarak gonderildiler!!! bunun gibi bir suru ornek var, bu olaylarda ciddi sorunlarimiz var ve polisler bir an once daha da egitilmeli ve yetkileri arttirilmali!
  • AHL de her hafta yeni bir rezillik! 3.Havalimanı'da bu şekilde olacaksa gerçekten hiç olmasın.Biz AHL de bu tiplerle uğraşamıyoruz yeni meydanda yolcu daha çok hiç uğraşamayız.Polis uyumuyor görevini yapıyor diyen varsa bir adım öne çıksan.
  • Türkiye'de inad yolcuya para cezasi uygulanmadigi icin AHL'ye "dolmus" mantiligi ile bütün sahtecileri ve imposterleri getiren sizsiniz... Özellikle avrupada inad yolculara 3-5bin $/€ cezasi oldugu icin ucaga yolculari en ince detayina kadar sorgulayan sizsiniz... Inad yolculara Türkiye'de para cezasi uygulanmasini engellemek icin her türlü siyasi manevrayi yapan sizsiniz... Daha gecen hafta, isinize gelince, orjinali gectik, sahte seyahat belgesi olmayan yolcuyu, durumunu bile bile, bilincli ve kasitli ucuran yine sizsiniz (tgs deporteden teyit edebilirsiniz)... Sizin buraya gelip "aglamaya" en ufak hakkiniz yok...
  • arkadaşlar saygı ile yorumlarınızı okudum. fakat bilip bilmeden neyin nasıl olduğu veya olacağı hakkında yaptığınız yorumlar pekte iç açıcı değil.. bir kere bu adam pasaport kontrolünden geçmedi ,çünkü bu şahıs transit bir yolcudur. uçaktan içer bir diğer uçağa geçiş yapar. bu esnada uzun bir koridordan geçer. olayda bu koridor içerisinde vuku bulur. sağa saldırır sola saldırır herkese zarar verir. polisimiz ne yapsın ; bu şahsın daha fazla zara vermemesi için engellenmesi gerekmektedir. bu sebepten şahsın cüssesi ve saldırı pozisyonu nedeni ile kelepçe takılmak zorundadır. polisimize yapılan bu benzetmeler ve hakaretler yerinde değildir. Onlar olmasa bu limanda daha neler olur neler. Hem polis devleti olmasını istemiyorsunuz hemde her olaya polis baksın istiyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana Turşusu !!!!!!!
  • TGS DE ÇALIŞNA ARKADAŞI KUTLAMAK LAZIM ..
  • Saat 19.31 itibari ile Roma dan gelen ucak Ic Hatlara inmistir.Bu tir olaylar ayda en az 1 defa olnaktadir.Hata kimin Polisinmi? Ona da karissa polia her seye karisiyor, ozgurlugumuz kisitlaniyor, polisdevleti oluyoru diyenler icin bu hatalarin yasanmamasi icin gerekli onlemleri bir an once alinnnnn
  • Bu tur konularda polis daha dikkatli olabilir ama kesinlikle bir eksiklik degil bence.Suna da bakmak lazim daha hizli yolcu gecsin diye yirtinan THY yonetimine Pasaport konusunda yorum yapma hakkini hicbir kanun vermiyor.Ayrica guvenlik Sistemleriyle ilgili Emniyetce yazilan bir suru rapor mevcuttur.Bunun altyapisini saglayacak kurum, DHMI dir.Polisin sistemlerle ilgili ne bir butcesi var ne de gorevi...
  • üstten 3. resimde polisin silahı ile adamın ellerinin mesafesine bakın ! adam zaten pisikopat hafif sola dönerek silahı alıp emniyeti açmayı becerse birilerinin canı yanar. Dimi.

Atatürk Havalimanı son aylarda sık sık güvenlik zafiyetiyle gündeme geldi. İlk olarak olarak bir şahıs, Çelebi Hava Servisi personeline ait üniformayla Atlasjet uçağına binerek İran’a gitmişti. Bu olayın ardından başka bir şahıs da İstanbul-Londra seferini yapan British Airways’e ait uçağın iniş takımlarına saklanmış ve donarak hayatını kaybetmişti. Son olarak da yine ilk olarak AirportHaber’in duyurduğu olayda başka bir şahıs da Atatürk Havalimanı’ndaki bütün güvenlik kademelerini geçerek Delta Havayolları uçağına binmiş ancak kalkış sonrası uçakta boş koltuk olmadığı için yakayı ele vermişti. Bugün de bir başka skandalın büyümesi TGS personelinin dikkati sayesinde son anda önlendi.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde sahte pasaportla yakalanan Moustafa Moumni isimli bir şahıs olay çıkardı. Türk Hava Yolları’nın TK1815 seferiyle gerçekleştirilecek İstanbul-Nice uçağı, seferini yapmak üzere yolcu alımına başladı. Tarifeli olarak 15:05’te kalkması planlanan uçak için 212 numaralı kapıda görevli TGS personeli Moummni’nin pasaportunun sahte olduğunu fark etti.

TGS personeli, durumu Moumni’ye fark ettirmeden emniyet görevlilerini çağırdı. Emniyet görevlileri tarafından uçaktan indirilen sahte pasaportlu kaçak yolcu, hakkında işlem yapılabilmesi için TGS’nin ofisi önüne götürüldü. Sahte evrakların fotokopisinin çekilmesi için beklendiği sırada bir anda üzerindekileri çıkartan Moustafa Moumni TGS ofisinin camlarını kırmaya başladı. Polis tarafından zor zapt edilen şahıs daha sonra gerekli işlemler yapılmak üzere Atatürk Havalimanı Kısım Amirliği'ne götürüldü.

Meydana gelen maddi zarar nedeniyle hem TGS’nin hem de TAV’ın şahıs hakkında şikayetçi olacağı öğrenilirken, şahsın pasaport kontrol noktasından nasıl geçtiği konusunda soruşturma başlatılacağı belirtildi.











©AirportHaber.com ÖZEL

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA BİR SKANDAL DAHA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

tc ~ 9 yıl önce
Sahte pasaportla aranmasi olan bir insan rutun aramalarda kontrolerde yakalanir mi yuz tanima programlari var mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
TGS Bir başarıya imza atmıştır. Ve bunun akabinde Türk havacılığını basite alan bu zad sindirememiş olacakki camlardan hırsını almıştır. TGS personelini kutlarım. My name is İSTANBUL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
egitim ve yetki! ~ 11 yıl önce
14 sene havalaninda dis hatlarda calistim, havaalani polisinin bilerek dil bilmeyen,insan psikolojisinden en anlamayacak personellerden nasil olusturuldugunu gordum.eskiler bilirler,dil bilmeyen ve dil ogrenmek isteyen polislere ''amirleri'' izin vermiyorlardi.dolayisiyla bu konuda sadece polisleri suclamayalim...ben calistigim donemde havalaninda yuzlerce olay oldu, hemen hepsine polis ya seyirci kaldi ya bana ne dedi...yaptigi tek sey''sikayetci misin?''..sanki babamin isi! en son gectigimiz aylarda ic hatlarda ucaklarini kaciran diyarbakirlilar once tgs personellerine sonra lutfen gelen guvenlik ve polislere saldirdilar sonuc ? polisler bu adamlari zapt edemediler,resmen dayak yediler ama bunlarin ifadeleri alindi ve serbest kaldilar daha sonra da yer olmayan ucakta bir sekilde yer bulunup!! diyarbakira nerdeyse sirtlari sivanarak gonderildiler!!! bunun gibi bir suru ornek var, bu olaylarda ciddi sorunlarimiz var ve polisler bir an once daha da egitilmeli ve yetkileri arttirilmali!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
No Sleep ~ 11 yıl önce
AHL de her hafta yeni bir rezillik! 3.Havalimanı'da bu şekilde olacaksa gerçekten hiç olmasın.Biz AHL de bu tiplerle uğraşamıyoruz yeni meydanda yolcu daha çok hiç uğraşamayız.Polis uyumuyor görevini yapıyor diyen varsa bir adım öne çıksan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogrucu Davut ~ 11 yıl önce
Rezillik dedigin olaylarin en az %95'i polis harici kurum ve kuruluslarin hatalari. Her konuda polise camur atmaktan vazgecin.
Dogrucu Davut ~ 11 yıl önce
Türkiye'de inad yolcuya para cezasi uygulanmadigi icin AHL'ye "dolmus" mantiligi ile bütün sahtecileri ve imposterleri getiren sizsiniz... Özellikle avrupada inad yolculara 3-5bin $/€ cezasi oldugu icin ucaga yolculari en ince detayina kadar sorgulayan sizsiniz... Inad yolculara Türkiye'de para cezasi uygulanmasini engellemek icin her türlü siyasi manevrayi yapan sizsiniz... Daha gecen hafta, isinize gelince, orjinali gectik, sahte seyahat belgesi olmayan yolcuyu, durumunu bile bile, bilincli ve kasitli ucuran yine sizsiniz (tgs deporteden teyit edebilirsiniz)... Sizin buraya gelip "aglamaya" en ufak hakkiniz yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilir kiş ~ 11 yıl önce
arkadaşlar saygı ile yorumlarınızı okudum. fakat bilip bilmeden neyin nasıl olduğu veya olacağı hakkında yaptığınız yorumlar pekte iç açıcı değil.. bir kere bu adam pasaport kontrolünden geçmedi ,çünkü bu şahıs transit bir yolcudur. uçaktan içer bir diğer uçağa geçiş yapar. bu esnada uzun bir koridordan geçer. olayda bu koridor içerisinde vuku bulur. sağa saldırır sola saldırır herkese zarar verir. polisimiz ne yapsın ; bu şahsın daha fazla zara vermemesi için engellenmesi gerekmektedir. bu sebepten şahsın cüssesi ve saldırı pozisyonu nedeni ile kelepçe takılmak zorundadır. polisimize yapılan bu benzetmeler ve hakaretler yerinde değildir. Onlar olmasa bu limanda daha neler olur neler. Hem polis devleti olmasını istemiyorsunuz hemde her olaya polis baksın istiyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana Turşusu !!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo TGS ~ 11 yıl önce
TGS DE ÇALIŞNA ARKADAŞI KUTLAMAK LAZIM ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK Roma ~ 11 yıl önce
Saat 19.31 itibari ile Roma dan gelen ucak Ic Hatlara inmistir.Bu tir olaylar ayda en az 1 defa olnaktadir.Hata kimin Polisinmi? Ona da karissa polia her seye karisiyor, ozgurlugumuz kisitlaniyor, polisdevleti oluyoru diyenler icin bu hatalarin yasanmamasi icin gerekli onlemleri bir an once alinnnnn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Toma gelsin ;))) ~ 11 yıl önce
Bu tur konularda polis daha dikkatli olabilir ama kesinlikle bir eksiklik degil bence.Suna da bakmak lazim daha hizli yolcu gecsin diye yirtinan THY yonetimine Pasaport konusunda yorum yapma hakkini hicbir kanun vermiyor.Ayrica guvenlik Sistemleriyle ilgili Emniyetce yazilan bir suru rapor mevcuttur.Bunun altyapisini saglayacak kurum, DHMI dir.Polisin sistemlerle ilgili ne bir butcesi var ne de gorevi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tedbirsizlik ~ 11 yıl önce
üstten 3. resimde polisin silahı ile adamın ellerinin mesafesine bakın ! adam zaten pisikopat hafif sola dönerek silahı alıp emniyeti açmayı becerse birilerinin canı yanar. Dimi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yargıç ~ 11 yıl önce
çok yerinde bir gözlem,tebrikler... havalimanı polisi; saçlarını jölelesin,manitacılık yapsın ... başka bi halta yaramıyorlar ki zaten ! hee bi de artislik için kabalık yapsın ama sadece Türklere , yabancılara asla ...
security ~ 11 yıl önce
emniyeti kapalı bi kelepçeden kurtulan birini gördünmü hayatında hiç, çok film izliyorsun çokk :))))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000