23 Kasım 2012, Cuma 16:07:09

AOC'NİN YENİ BAŞKANI AKTOPRAK OLDU

izmir AOC yeni Başkan'ı Atlasjet Havayolları İzmir İstasyon Müdürü Gökhan Aktoprak oldu...
  • Gökhan başkanı tebrik ediyor ve görevinde başarılar diliyoruz. Levent başkana da şimdiye kadarki görevi için teşekkür ediyoruz.. Trabzon AOC adına Ercan Arslan.
  • Bende gurur duyuyorum.
  • Gökhan Bey, hem tebrik hem teselli ediyoruz. Allah utandırmasın, bu kadar işin arasında bir görev daha aldın, başarılı olacağına inanıyoruz.
  • Gökhan' cığım, Uzun Baba' mız, Seninle gurur duyuyor, yürekten kutluyor, gönülden destekliyoruz. İhtiyar, sıra sende :-) Sevgiler,
  • Daha yakışıklı ve çalışkanını bulana kadar başkansın Gökhan Bey. Hayırlı olsun...
  • AOC (airline operators commitee??) neden ingilizce? Yurtdisinda da yapilanmasi mi var acaba? Yoksa artistik olsun diye mi?

 

Havayolu ve Havayollarına hizmet veren kuruluşların devletin kurum ve kuruluşlarıyla koordinasyonu sağlamak amacıyla kurulan İzmir  AOC (Havayolu işletmecileri Komitesi)’nin yapılan genel kurul toplantısında yeni başkan olarak Atlasjet Havayolları İzmir İstasyon Müdürü Gökhan Aktoprak seçildi.
 
İzmir AOC Başkanı olarak kamu kurum ve kuruluşları ile yapılan oluşumlarda komiteyi temsil etme görevini üstlenen Aktoprak “Öncelikle beni AOC'ye başkan seçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Türkiye AOC’nin amacı olan havalimanları arası kurumsallığı ve standartları sağlamak, ayrıca havalimanı operasyonlarının her yönden gelişmesini, kolaylaştırılmasını, ilerlemesini sağlamak için çalışacağım” dedi. Aktoprak, İzmir Adnan Menderes Havalimanı AOC başkanlığına, toplanan 23 temsilcinin oybirliği ile seçildi.
 
Atlasjet Havayolları da konuya ilişkin bir açıklama yayınlayarak, Aktoprak'ı kutladı. İşte Atlasjet'in o kutlama mesajı:
 
"Türkiye çapında toplamda 13 havalimanında faaliyet gösteren, merkezi İstanbul’da olan ve Adnan Menderes Havalimanı’nda kurulan İzmir AOC’nin yeni başkanı Gökhan Aktoprak’ın bu önemli göreve seçilmesinden Atlasjet Havayolları olarak dolayı gurur duyuyor ve kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz."
AOC'NİN YENİ BAŞKANI AKTOPRAK OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

TZX AOC Ercan ~ 11 yıl önce
Gökhan başkanı tebrik ediyor ve görevinde başarılar diliyoruz. Levent başkana da şimdiye kadarki görevi için teşekkür ediyoruz.. Trabzon AOC adına Ercan Arslan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TZX AOC Ercan ~ 11 yıl önce
Bir önceki başkanımız Emirhan başkandı ama ben resimde gözüken iki önceki Levent başkanımızı görünce sehven onun adını yazdım. Levent başkanımız yanında Emirhan başkana da hizmetleri için teşekkürler.. ercan Arsslan
Mantıcı ~ 11 yıl önce
Bende gurur duyuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakışır ~ 11 yıl önce
Gökhan Bey, hem tebrik hem teselli ediyoruz. Allah utandırmasın, bu kadar işin arasında bir görev daha aldın, başarılı olacağına inanıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara ~ 11 yıl önce
Gökhan' cığım, Uzun Baba' mız, Seninle gurur duyuyor, yürekten kutluyor, gönülden destekliyoruz. İhtiyar, sıra sende :-) Sevgiler,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakışır,,, ~ 11 yıl önce
Daha yakışıklı ve çalışkanını bulana kadar başkansın Gökhan Bey. Hayırlı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden İngilizce? ~ 11 yıl önce
AOC (airline operators commitee??) neden ingilizce? Yurtdisinda da yapilanmasi mi var acaba? Yoksa artistik olsun diye mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000