09 Eylül 2008, Salı 12:58:30

AIRPORTHABER'İ SEÇTİLER

Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy ve Atlasjet eski CEO'su Tuncay Doğaner ilk kez AirportHaber için suskunluklarını bozdular.
  • AtlasJET Erbil UCUSLARI DURDURULSUN. SEHITLERIMIZIN KEMIKLERI SIZLIYOR. BU UCUSLAR TEROR ORGUTUNE HIZMETTIR. AIRPORT HABER BU MESAJI YAYINLAYINIZ.BU IKINCI YAZISIM
  • yöneticiler ancak kendi kesesini düşünür bu şirkette sahibi de olsa,genel müdürde olsa hep aynıdır. Evet eskiden varsa eğer yolsuzluk varmış ama atlasjettte KALİTE de varmış şimdi ne kalite kalmış nede standart personelini ekonomik kriz var diye ramazanın ortasında çıkaran şirket ertesi yıl neler yaşadı herkez gördü,bu senede yine şirketin olmayan sıkıntısını öne sürerek sadece ekiplerinden maaş düşüren şirket bakalım bu seneyi nasıl geçirecek..?
  • CEO CEO CEO...Bu gidişle yakında ülkemizde CEO patlaması yaşanacak. Genel müdür CEO demek değildir! Gerçek CEO'lar kendilerine -EN AZ- 10 genel müdür bağlı tepe yöneticileridir. Ağzımıza dolanan terimleri hemen basitleştiriyoruz.Lütfen bu kadar ünvan ve hava atma meraklısı olmayalım.
  • Murat Ersoy nerde sessiz kalmış allahaşkına !! Şirketinde toplantılar yapan , burada insanları suçlayan , olmadık iftiralarda bulunan ,Isparta kazasının faturasını Tuncay a çıkartan ( World Focus havayollarıyla yapılan anlaşmayı Murat Ersoy imzalamaıştır !!) 1 ay eğitim görmesi gereken kabin ekiplerini 3-4 günlük eğitimle para uğruna arabistan daki wet lease uçaklarında uçmaya gönderen , işi olduğunda ( yaz döneminde ) ekiplere "Biz bir aileyiz..sizler olmadan biz olmayız.bu şirket bu noktaya sizlerin özverisi sayesinde geldi.." deyip sezon sonunda acımasızca insanları işten çıkartan ve boş boş konuşan Murat Ersoy..ama bugüne kadar tüm yapılanlara karşın Tuncay Doğaner hala sessizliğini koruyor.Bazıları bu sessiliği mahçubiyet olarak değerlendise de işin aslı tamamen HUKUKİ..Biraz dikkat edin lütfen..mahkeme devam ederken yapılacak bu tür çıkışlar zarar doğurur.Ama herşeye rağmen sektör artık Tuncay Doğaner den bir AÇIKLAMA bekliyor..
  • t.doganer ve m.ersoy uzun zamandir sessizdiler, acaba isin sonu mu geldi, acaba artik hersey meydana cikacak mi...arkasi yarin
  • oLAY ADALETE TECELLİ ETTİĞİ İÇİN TARAFLARIN KONUŞMASI DOĞRU DEĞİLDİRKİ, ANCAK DAVA SONUÇLANDIKTAN SONRA ZATEN NE OLMUŞ BİTMİŞ HERKES ÖĞRENECEKTİR.
  • O ondan para götürdü. O da onu Darp etti. Bence karşılıklı şikayetçi olsunlar. Ayrıca rakkam 4 mü acaba.. Çift haneli olmasın?????
  • katıtsız ve şartsız güvenmiştiler. murat ERSOY un tek suçu güvenmetkti. insan dostuna böyle yaparmı. bir dost olarak murat ERSOY'a geçmiş olsun der saygılarımı sunarım. adelet mutlaka yerin bulur.
  • benim demek istediğim konuşsa yer yerinden oynarmış gibi geliyor ama konuşamıyor demekki kendini de bağlayan olaylar var. elbet ortaya çıkar biz de işin iç yüzünü öğreniriz en yakın zamanda umarım.
  • Adam daha ne konuşsun? Sonuçta adliyelik olmuş bir olay bundan fazla konuşmak doğru olmaz...

Atlasjet Havayolları eski CEO’su Tuncay Doğaner’in görev yaptığı dönemde yolsuzluk yaptığı iddiaları bugün Hürriyet ve Milliyet gazetelerinde yer aldı.

Hürriyet Gazetesi’nde yer alan Toygun Atilla imzalı haberde Doğaner ve üç yöneticinin Atlasjet’in içini boşaltıp zimmetlerine para geçirdikleri ileri sürüldü.

İşte Hürriyet Gazetesi’nde yer alan o haber:

Atlasjet’in eski CEO’suna ’şirketi boşalttın’ gözaltısı

Atlasjet Havayolları’nın eski CEO’su Tuncay Doğaner, eski Ticaret Başkanı Ali Batuhan Karataş, Erkan Draman ve Richard Wenzel, kurdukları paravan şirket aracılığıyla Atlasjet’in içini boşaltıp zimmetlerine para geçirdikleri iddiasıyla Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Ersoy şikayet etti

Soruşturma, Atlasjet’in sahibi Ali Murat Ersoy’un Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı şikayet dilekçesi üzerine başlatıldı. Ersoy, şirket içi yapılan denetleme sonucu ortaya çıkan yolsuzlukta, 2006 yılından bugüne kadar 4 milyon dolar paranın şirket yöneticileri tarafından paravan şirkete aktarıldığını öne sürdü. Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı, şikayet dilekçesinde adı geçen 4 şirket yöneticisinin gözaltına alınması talimatını verdi. Dün sabah saatlerinde Mali Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda Karataş, Doğaner, Draman ve Wenzel evlerinde gözaltına alındı. Şirket yöneticileri, Atlasjet’teki 4 milyon dolarlık yolsuzluk iddiaları ile ilgili sorgulanıyor.

Görevden alınmıştı

Atlasjet eski CEO’su Tuncay Doğaner, Atlasjet Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Erbilgin, Ticaret Başkanı Batuhan Karataş ve Mustafa Hesapçıoğlu’nun görevine geçtiğimiz şubat ayında, Isparta’da yaşanan uçak kazası sonrasında Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy tarafından son verilmişti.

Tuncay Doğaner ve üç yönetici hakkında çıkan haberlerin ardından suskunluğunu koruyan Atlasjet Havayolları, AirportHaber’e özel kısa bir açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi:

“09.09.2008 tarihinde yazılı basında yer alan haberler geçmişte şirketimizde yaşanmış olan olayların hukuka yansımasından ibaret olup, hukuki süreç başladığı için, hukuki boyutun tamamlanması sürecine kadar herhangi bir açıklamada bulunulmayacaktır.”

Doğaner: Adalete güveniyorum

Zimmetine para geçirmekle suçlanan Tuncay Doğaner de konuşmak için AirportHaber’i tercih etti. Haberin veriliş şeklini eleştiren Doğaner, henüz dava sürecinin tamamlanmamasına karşın suçlu gibi gösterilmesini kınadı.

Doğaner, hakkındaki iddialara ilişkin emniyete davet edilerek ifadesine başvurulduğunu ifade ederek, gözaltına alınmasının söz konusu olmadığını belirtti. Tuncay Doğaner şöyle konuştu: “ Her Türk vatandaşı gibi benim de adalete sonsuz saygım ve güvencim var. Bu kapsamda adıma çıkarılan ifade verme davetine giderek vatandaşlık yükümlülüğümü yerine getirdim. Taraflar birbirleri hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. Bundan sonra yargı sürecinin nasıl sonuçlanacağını bekleyip hep birlikte göreceğiz.”

©AirportHaber.com

AIRPORTHABER'İ SEÇTİLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Erbil ~ 16 yıl önce
AtlasJET Erbil UCUSLARI DURDURULSUN. SEHITLERIMIZIN KEMIKLERI SIZLIYOR. BU UCUSLAR TEROR ORGUTUNE HIZMETTIR. AIRPORT HABER BU MESAJI YAYINLAYINIZ.BU IKINCI YAZISIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçek ~ 16 yıl önce
yöneticiler ancak kendi kesesini düşünür bu şirkette sahibi de olsa,genel müdürde olsa hep aynıdır. Evet eskiden varsa eğer yolsuzluk varmış ama atlasjettte KALİTE de varmış şimdi ne kalite kalmış nede standart personelini ekonomik kriz var diye ramazanın ortasında çıkaran şirket ertesi yıl neler yaşadı herkez gördü,bu senede yine şirketin olmayan sıkıntısını öne sürerek sadece ekiplerinden maaş düşüren şirket bakalım bu seneyi nasıl geçirecek..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sierra Foxtrot ~ 16 yıl önce
CEO CEO CEO...Bu gidişle yakında ülkemizde CEO patlaması yaşanacak. Genel müdür CEO demek değildir! Gerçek CEO'lar kendilerine -EN AZ- 10 genel müdür bağlı tepe yöneticileridir. Ağzımıza dolanan terimleri hemen basitleştiriyoruz.Lütfen bu kadar ünvan ve hava atma meraklısı olmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vicdan ~ 16 yıl önce
Murat Ersoy nerde sessiz kalmış allahaşkına !! Şirketinde toplantılar yapan , burada insanları suçlayan , olmadık iftiralarda bulunan ,Isparta kazasının faturasını Tuncay a çıkartan ( World Focus havayollarıyla yapılan anlaşmayı Murat Ersoy imzalamaıştır !!) 1 ay eğitim görmesi gereken kabin ekiplerini 3-4 günlük eğitimle para uğruna arabistan daki wet lease uçaklarında uçmaya gönderen , işi olduğunda ( yaz döneminde ) ekiplere "Biz bir aileyiz..sizler olmadan biz olmayız.bu şirket bu noktaya sizlerin özverisi sayesinde geldi.." deyip sezon sonunda acımasızca insanları işten çıkartan ve boş boş konuşan Murat Ersoy..ama bugüne kadar tüm yapılanlara karşın Tuncay Doğaner hala sessizliğini koruyor.Bazıları bu sessiliği mahçubiyet olarak değerlendise de işin aslı tamamen HUKUKİ..Biraz dikkat edin lütfen..mahkeme devam ederken yapılacak bu tür çıkışlar zarar doğurur.Ama herşeye rağmen sektör artık Tuncay Doğaner den bir AÇIKLAMA bekliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gecimsiz ~ 16 yıl önce
t.doganer ve m.ersoy uzun zamandir sessizdiler, acaba isin sonu mu geldi, acaba artik hersey meydana cikacak mi...arkasi yarin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MAHKEME ~ 16 yıl önce
oLAY ADALETE TECELLİ ETTİĞİ İÇİN TARAFLARIN KONUŞMASI DOĞRU DEĞİLDİRKİ, ANCAK DAVA SONUÇLANDIKTAN SONRA ZATEN NE OLMUŞ BİTMİŞ HERKES ÖĞRENECEKTİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reality ~ 16 yıl önce
O ondan para götürdü. O da onu Darp etti. Bence karşılıklı şikayetçi olsunlar. Ayrıca rakkam 4 mü acaba.. Çift haneli olmasın?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kars'lı ~ 16 yıl önce
katıtsız ve şartsız güvenmiştiler. murat ERSOY un tek suçu güvenmetkti. insan dostuna böyle yaparmı. bir dost olarak murat ERSOY'a geçmiş olsun der saygılarımı sunarım. adelet mutlaka yerin bulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kara kartal ~ 16 yıl önce
benim demek istediğim konuşsa yer yerinden oynarmış gibi geliyor ama konuşamıyor demekki kendini de bağlayan olaylar var. elbet ortaya çıkar biz de işin iç yüzünü öğreniriz en yakın zamanda umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beklenti ~ 16 yıl önce
Adam daha ne konuşsun? Sonuçta adliyelik olmuş bir olay bundan fazla konuşmak doğru olmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000