13 Haziran 2008, Cuma 19:09:05

AİREX’TEN NOTLAR

Bu yıl 7’ncisi düzenlenen Uluslar arası Sivil Havacılık ve Havaalanları Fuarı Airex ilk günün aksine bugün biraz daha sakin geçti. Fuarın yarın ve pazar günü ziyaretçi akınına uğraması bekleniyor.
  • AIREX organizasyonunda 2006 yılında bulunmustum. Büyük bir özveri ile çalışan bir ekip. Eminim ileriki yıllarda daha da başarılı olacaklardır.

Açılışı dün gerçekleştirilen Airex’in ikinci gününde beklenen ziyaretçi sayısına ulaşılamadı. Daha çok meraklıların ziyaret ettiği fuarda, neredeyse hiç satış yapılamadı. Bazı firmalar, alıcı bulabilmek için zaman zaman demo uçuşları yaparken, beklenen satışlar bir türlü gerçekleştirilemedi. Dün bir uçağını Borajet’e satan Bombardier firmasının bir uçağına daha alıcı bulduğu öğrenilirken, müşterinin kimliği hakkında firma yetkilileri bilgi vermekten kaçındı.

1996’da 4 uçakla başlayan Airex Fuarı’nda bu yıl 40 uçak yer alıyor. Özel jetlerin ağırlıklı olarak sergilendiği Airex’te havayolu şirketlerine ait uçakların olmaması da dikkat çekti  Atlasjet ve FreeBird gibi havayolu şirketleri önceki yıllarda yolcu uçaklarını sergilemişti. Öte yandan her yıl yağmura yakalanılan  fuarda ikinci gün de yağmur yağmaması organizasyonu yapanları sevindirdi. Ancak aşırı sıcağa rağmen klima sisteminin çalışmaması çadır içinde durmak zorunda kalan stand görevlilerini zaman zaman sıkıntıya soktu.

AİREX’TEN NOTLAR

Yorumlar

Ismail ~ 16 yıl önce
AIREX organizasyonunda 2006 yılında bulunmustum. Büyük bir özveri ile çalışan bir ekip. Eminim ileriki yıllarda daha da başarılı olacaklardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000