10 Kasım 2010, Çarşamba 10:48:12

AHL'DE HAYAT DURDU

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 72’nci yılında hayat Atatürk Havalimanı'nda 2 dakikalığına durdu.
  • Arkadaşım sen yıllardır kolaya kaçmışsın. Bir milletin kaderi kişilere kalacaksa yaşamasın daha iyi. Dünyada bir millet gösterirmisin senin iddia ettiğin kadarıyla liderine tabi olsun. Kaldı ki lideride yetiştiren milletidir. Atatürk bu milleti askeri dehasıyla yönetmiştir. Ama ona lütfen insan üstü ve ilahlık düzeyinde vasıflar yüklemeyin. Kahraman putlaştıkça ölür. Bunu bilin. Herşey layıkıyla anılırsa daha iyi olur. Kimseyede haksızlık etmemiş olursunuz.
  • Tüm Ulus Olarak Atatürk'e Saygı ve Minnet Borçluyuz.Eğitim Şart Demişsin Doğru Eğitim Şart .Atatürk ve Silah Arkadaşlarının Bu Vatanı Kanı,Canı Pahasına Nasıl Kurtardığını Herkesin Öğrenmesi Gerekir.Aksini İddia Eden Ya Vatan Hainidir yada Körkütük Cahildir.Sen Hangisisin?
  • yabi bukadarind PES.. yine yaziyorum.. bizim millet kadar fesat millet yok.. senin Teyze diye bahsettigin( senin teyzen olsa idi nasil tepki verirdin bilmiyorum ) sahisa , yasli insana saygin yok ise .. gerisini bos ver .. Kimsenin kimseye bir borcu yok.. ayrica BEZ diye basettigin nesne hakkinda bile bilgin yok ki..ne diyelim.. EGITIM SART !!!!!!!
  • BU ÜLKENİN TEMEL TAŞLARINDAN EN BÜYÜĞÜ OLARAK BU ÜLKEYİ BİZLERE TESLİM EDENLERDEN LİDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İÇİN BEN OLSAYDIM THY UÇAKLARININ TARİFE DEĞİŞİKLİĞİ İLE HEPSİNİ AYNI ANDA SAYGI DURUŞUNDA BEKLETİRDİM..EĞER BUGÜNÜN VEYA GEÇMİŞTE NORMAL CADDELER VE YOLLAR BAŞBAKAN VE CUMHUR BAŞKANLARINA KAPATILIP ÖZEL YAPILIYORSA ULU ÖNDER İÇİN FAZLASI YAPILMALIDIR..ALLAH NUR İÇİNDE YATSIN
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • durusunun YUCE ATATURK'e ne faydasi diyenler. Turkceyi ogrenin once. 1-saygi durusu ne demektir ve kimlere faydasi vardir.2-ATA-TURK demek sizler icin peynir-ekmek gibi bir kafiyeden mi ibarettir.
  • şekilci millet olmaktan kurtulamadık gitti ... Rahmetli Atatürk yerinden bir kalksa varya inanın o resimlerde gördüklerinizin yarısından fazlası kaçacak bir yer aramazsa namert olayım...
  • En alt da bulunan resimde. Hacı adayı teyzeler gozukuyor. Her zaman yaptıkları dır dırlarına, dedikodularına 1 dakika bile ara verememişler. Oysa Ulu Önder ATATÜRK olmasaydı, kimbilir hangi ülkenin sömürgesi altında HIRİSTİYAN doğardılar, daha bunun bile farkında değiller... Bugün ettikleri duaları, giydikleri entarileri ve örttükleri 90X90 bezi bile ATATÜRK'üme borçlular..
  • AHL de çalıştıgım için Gurur Duyuyorum....
  • Haci adaylarininin nesini begenmedin?? sen oradamiydin.. bizim millet kadar fesat millet yok.. EGITIM SART
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Atatürk Havalimanı’nda saygıyla anıldı.

Saygı duruşu öncesi Atatürk Havalimanı'nda "Türkiye'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal'in 72. Ölüm Yıldönümü nedeniyle hepinizi iki dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum" anonsu yapıldı. Dış Hatlar Pasaport Kontrol Noktası'na Atatürk posteri ve dev Türk bayrağı asılırken, Atatürk'ün ölüm yıldönümü nedeniyle çok sayıda yerli ve yabancı yolcu, Atlasjet, BTA, TAV, THY gibi havaalanında çalışan bir çok firmanın personeli burada saygı duruşunda bulundu.

Bu arada İstanbul'dan 40. kafile olarak hacca gitmeye hazırlanan vatandaşlar da saat 09.05'te yapılan saygı duruşuna ihramlarıyla katıldı.









AHL'DE HAYAT DURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşım sen yıllardır kolaya kaçmışsın. Bir milletin kaderi kişilere kalacaksa yaşamasın daha iyi. Dünyada bir millet gösterirmisin senin iddia ettiğin kadarıyla liderine tabi olsun. Kaldı ki lideride yetiştiren milletidir. Atatürk bu milleti askeri dehasıyla yönetmiştir. Ama ona lütfen insan üstü ve ilahlık düzeyinde vasıflar yüklemeyin. Kahraman putlaştıkça ölür. Bunu bilin. Herşey layıkıyla anılırsa daha iyi olur. Kimseyede haksızlık etmemiş olursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tüm Ulus Olarak Atatürk'e Saygı ve Minnet Borçluyuz.Eğitim Şart Demişsin Doğru Eğitim Şart .Atatürk ve Silah Arkadaşlarının Bu Vatanı Kanı,Canı Pahasına Nasıl Kurtardığını Herkesin Öğrenmesi Gerekir.Aksini İddia Eden Ya Vatan Hainidir yada Körkütük Cahildir.Sen Hangisisin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yabi bukadarind PES.. yine yaziyorum.. bizim millet kadar fesat millet yok.. senin Teyze diye bahsettigin( senin teyzen olsa idi nasil tepki verirdin bilmiyorum ) sahisa , yasli insana saygin yok ise .. gerisini bos ver .. Kimsenin kimseye bir borcu yok.. ayrica BEZ diye basettigin nesne hakkinda bile bilgin yok ki..ne diyelim.. EGITIM SART !!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU ÜLKENİN TEMEL TAŞLARINDAN EN BÜYÜĞÜ OLARAK BU ÜLKEYİ BİZLERE TESLİM EDENLERDEN LİDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İÇİN BEN OLSAYDIM THY UÇAKLARININ TARİFE DEĞİŞİKLİĞİ İLE HEPSİNİ AYNI ANDA SAYGI DURUŞUNDA BEKLETİRDİM..EĞER BUGÜNÜN VEYA GEÇMİŞTE NORMAL CADDELER VE YOLLAR BAŞBAKAN VE CUMHUR BAŞKANLARINA KAPATILIP ÖZEL YAPILIYORSA ULU ÖNDER İÇİN FAZLASI YAPILMALIDIR..ALLAH NUR İÇİNDE YATSIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
durusunun YUCE ATATURK'e ne faydasi diyenler. Turkceyi ogrenin once. 1-saygi durusu ne demektir ve kimlere faydasi vardir.2-ATA-TURK demek sizler icin peynir-ekmek gibi bir kafiyeden mi ibarettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şekilci millet olmaktan kurtulamadık gitti ... Rahmetli Atatürk yerinden bir kalksa varya inanın o resimlerde gördüklerinizin yarısından fazlası kaçacak bir yer aramazsa namert olayım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
En alt da bulunan resimde. Hacı adayı teyzeler gozukuyor. Her zaman yaptıkları dır dırlarına, dedikodularına 1 dakika bile ara verememişler. Oysa Ulu Önder ATATÜRK olmasaydı, kimbilir hangi ülkenin sömürgesi altında HIRİSTİYAN doğardılar, daha bunun bile farkında değiller... Bugün ettikleri duaları, giydikleri entarileri ve örttükleri 90X90 bezi bile ATATÜRK'üme borçlular..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AHL de çalıştıgım için Gurur Duyuyorum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haci adaylarininin nesini begenmedin?? sen oradamiydin.. bizim millet kadar fesat millet yok.. EGITIM SART

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000