02 Ağustos 2011, Salı 16:40:51

PİLOT İNTİHAR MI ETTİ?

Dev yolcu uçağı düşmeden önce pilot 7 ayrı hayat sigortası yaptırmış
  • National Geographic Channel uçak kazası raporlarında böyle bir teşebbüs eden bir pilot vardı başaramamıştı.Çok fazla borçu olduğundan uçağı yere çakmak istemiş ama başaramamışdı.Olayı kısaca anlatıyım çok fazla borçu var pilotun eğer kazada ölürse 1-2milyon dolar arası bişey tam hatırlamıyorum ailesi ve çocuklarına kalacaktı hem borcunu ödiyecekdi ailesi hemde refah yaşıyacaklardı.İnamıyosanız http://natgeotv.com/tr/ucak-kazasi-raporu/hakkinda bu linkde var o kaza. Fazla abartmayın sadece bir yorum.Ben geçmişde böyle bir vaka olduğundan dolayı söyledim.
  • 1. pilotun çok borcu var ise niye uçakla kaza süsü versin , ider kendini biryerden atar uçağa binmez 2. sigorta şirketlerin durumlarına tehlikeli iş oluşuna göre para miktarları değiştiği gibi insanların işilerine ve kazançlarına görede değişir yani sigortalnmıyan birşey kaldımıki hayatta sigortaansa bile ölüyoruz orası bir gerçek.....
  • yoruma bak büyük borçları varsa kesin kez intihardırmış mış. Yaw orasını Allah bilir . kesin diye saçma saçma yorumlar yapma. komikliğini git cem yılmaz a anlat belki elinden tutar.
  • Hayat sigortası poliçelerinde Pilot ve riskli benzer meslek grupları kapsam dışıdır. bie pilot yolcu olarak uçarken hayatını kaybederse sigortadan para alır varisleri, fakat kullandığı uçakta hayatını kaybederse para alamaz. Örnek; THY Schippol kazası. Haberde sanki sigorta şirketi parayı ödeyecekmiş iması yapılıyor. Bu şirket hangi şirket ise bilelim, biz de oradan hayat sigortası yaptıralım :)
  • pilotun eğer büyük miktarlarda borçu varsa kesinkez intihardır
İnanılmaz gelişme, dev Asiana Airlines uçağının düşüşüne bambaşka bir ışık tutuyor. "Nycaviation.com" isimli havacılık sitesinin haberine göre, geçtiğimiz günlerde okyanusa çakılan ve Asiana Airlines havayolu şirketine ait olan Boeing 747-400 uçağının pilotu, kazadan önceki bir ay içinde 7 ayrı sigorta şirketine hayat sigortası yaptırdığı ortaya çıktı.

Uçak, geçen Perşembe, Güney Kore Incheon Uluslararası Havalimanından kalkış yapmış ve Çin’de bulunan Pudong Havaalanı'na giderken Jeju adası açıklarında denize çakılmış 2 kişilik mürettebat dışında yolcu taşımayan uçakta, kaptan pilot ve yardımcısı hayatlarını kaybetmişti.

Koreli Joongang gazetesinin iddiasına göre, kaptan pilotun yasal varislerine sigorta poliçelerinden doğan hakları gereği toplam 2,84 milyon dolar para ödenmesi gerekiyor. Ancak 7 hayat sigortası poliçesinin de kazadan en fazla bir ay önce imzalanmış olması, sigorta şirketlerinin ‘intihar’ şüphesini doğurduğu ifade ediliyor.

Sigorta şirketlerini şüphelendiren bir başka nokta ise, kazanın üstünden günler geçmiş ve enkazın bulunmuş olmasına rağmen, kara kutunun halen bulunmamış, yani kazanın sebebi anlaşılamamış olması...

Sigorta şirketleri ödeme yapmadan önce tedbiri mahkeme kararıyla, uçağın kara kutusunun açılmasını ve veri kayıtlarının değerlendirmesini bekleyeceklerini belirttiler.
PİLOT İNTİHAR MI ETTİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
National Geographic Channel uçak kazası raporlarında böyle bir teşebbüs eden bir pilot vardı başaramamıştı.Çok fazla borçu olduğundan uçağı yere çakmak istemiş ama başaramamışdı.Olayı kısaca anlatıyım çok fazla borçu var pilotun eğer kazada ölürse 1-2milyon dolar arası bişey tam hatırlamıyorum ailesi ve çocuklarına kalacaktı hem borcunu ödiyecekdi ailesi hemde refah yaşıyacaklardı.İnamıyosanız http://natgeotv.com/tr/ucak-kazasi-raporu/hakkinda bu linkde var o kaza. Fazla abartmayın sadece bir yorum.Ben geçmişde böyle bir vaka olduğundan dolayı söyledim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1. pilotun çok borcu var ise niye uçakla kaza süsü versin , ider kendini biryerden atar uçağa binmez 2. sigorta şirketlerin durumlarına tehlikeli iş oluşuna göre para miktarları değiştiği gibi insanların işilerine ve kazançlarına görede değişir yani sigortalnmıyan birşey kaldımıki hayatta sigortaansa bile ölüyoruz orası bir gerçek.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yoruma bak büyük borçları varsa kesin kez intihardırmış mış. Yaw orasını Allah bilir . kesin diye saçma saçma yorumlar yapma. komikliğini git cem yılmaz a anlat belki elinden tutar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hayat sigortası poliçelerinde Pilot ve riskli benzer meslek grupları kapsam dışıdır. bie pilot yolcu olarak uçarken hayatını kaybederse sigortadan para alır varisleri, fakat kullandığı uçakta hayatını kaybederse para alamaz. Örnek; THY Schippol kazası. Haberde sanki sigorta şirketi parayı ödeyecekmiş iması yapılıyor. Bu şirket hangi şirket ise bilelim, biz de oradan hayat sigortası yaptıralım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pilotun eğer büyük miktarlarda borçu varsa kesinkez intihardır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000